مهدی نوشته است:
سلام
جناب كوروش بنده شمارو دوست دارم و به شخصيت و منطق شما هم احترام ميگذارم چون هدفتون پيشرفت اهداف انجمن و دوستان عزيزمون بوده ، ولي برادر عزيزم شما و تمامي دوستان براي حفظ اين انجمن و محيط دوستانه و پربار كردن مطالب علمي سهميم هستيد و انتظار بيشتر از شما ميره ! لذا ، بنده طي تذكر گذشته از شما درخواست آرامش كرده بودم از طرف اين انجمن ؛ متأسفانه رفتارها و نگرش و بيان گفتاري هر شخصي بيانگر شخصيت اون شخص بوده ، بنده مجدداً تقاضا دارم به فكر اهداف مثبت و علمي محيطهاي اين انجمن باشيد و گفتارهاي غير علمي رو كنار بگذاريد و محيط رو به حاشيه بچه گانه تبديل نكنيد . از اينكه به قوانين انجمن احترام گذاشته از طرف سايت فلزجو تشكر مي كنيم . شما در گذشته از بنده درخواست ارامش کردین ، اما من به شما گفتم در صورتی که به دوستان کمک بشه سکوت میکنم
و شما فرمودین که رایزنی میکنین و مشکل رو حل خواهید کرد
اما الان چند هفته ای از اون صحبتمون میگذره ولی به اون کاربر یا کاربران کمکی نشده
شما چرا به کسانی که مداری رو در سایت قرار میدن و میگن بساز بساز خوبه فلانه..... بعد معلوم میشه مدار کامل نیست و یه سریا رو سره کار میزارن تذکر
نمیدی . مهدی جان تذکر نمیدی که هیچ ..!! تشکر هم میکنین
سندش در تایپیکsx500 موجوده
من کاملا در جریان تلاشهای مفید شما هستم و میدون زحمتهای زیادی کشیدید. من از شما تعجب میکنم تا شخصی میاد اعتراض میکنه بهش میگین
اختشاشگر.آخه خوده شما هم از نیت من با خبر هستین اینطور صحبت میکنین وای به حال دیگران!!!
الان هم باز صحبت گذشته رو تکرار میکنم تا زمانی که به کاربر یا کاربرانی که اون مدار رو ساختن به هر صورت که خودتون میدونین کمک نشه بنده اینجا
خدمتتون هستم وکنار نمیکشم حالا با هر لفظی که شما بنده رو خطاب میکنین (اختشاشگر)
اینطور نیست که هرکسی بیاد شیکو مجلسی کاربرا رو سره کار بزاره بعد خودشم توو تیم ما بدونه و شما هم ازش تشکر کنین ما هم ساکت بشینیم
سماغ بمکیم