saman2 نوشته است:
سلام دوستان
این فیبر یه چند تا تغییر تو قطعاتش داره مثل اینکه .متاسفانه جناب سید جواب مونتاژ شده همین فیبری که ما زدیم دارن اما کمکی نمیکن (چند تا سوال تو صفحات قبل ازشون کردم که بی جواب موند )
از دوستانی که جواب گرفتن از این مدار خواهش میکنم ولتاژ نقاطی رو که من رو فیبر اندازه گرفتم رو اندازه گیری کنن ببینن کدوم ولتاژها فرق داره رو فیبر بیان کنن تصویر فیبر رو پیوست هست. اگر این کار بشه و جناب رستم همکاری کنن و نقاط حساس و کلیدی رو ولتاژ صحیحشون رو ارائه بدن چند تا نقطه مرجع برای تست داریم
attachment=0]finalll0.jpg[/attachment]
با تشکر
سلام سامان جان من واقعا ازت معذرت میخوام باور کن مدتیه سرم شلوغه هنوز مشکل دستگاه خودم هم حل نکردم!
در مورد اون خازن ها که مشخص کرده بودی وسطی 2200 میکرو فاراد 25 ولت هست و دو تای کناری 2200 میکرو فاراد 35 ولت هست
بقیه قطعات همه ی شماره هاش پاک شده
رستم جان شما فرمایش کردید آی سی ka331 رو عوض کنم ولی اصلا پیدا نمیشه!!! نمیشه از آی سی دیگه ای استفاده کنم؟
الان مشکل دستگاه من دقیقا اینه وقتی روشن میکنم از بلندگو صدا ندارم باید هدفون بزارم تا دو دقیقه اول که روشن هست سنس داره و بالانس میشه و بعد دو دقیقه بوق یکسره میزنه و با چرخش ولوم ها هیچ تغییری تو صدا ایجاد نمیشه!!!