pouya83 نوشته است:
aygon84 نوشته است:
kooroshxfx نوشته است:
aygon84 ممنون بابت پارت لیست
قبلا فرمودین pcb تغییر جزیی داشته لطف میکنین تغییرات رو بفرمایین
سلام
pcb همون pcb فایله تغییرات در ایسی شماره 3 می باشه که بجای مقاومت از خازن استفاده میشه یه اتصال کوتاه داره که مدار باز میشه
باسلام خدمت جناب آیگون
من تقریبا اکثر قطعات را روی فیبر مونتاژکردم.چند تا مورد مونده که اگه راهنمایی کنید دیگه کار تمومه.
1- جای مقاومت R30که 1.5کیلو اهمه را بر روی پی سی بی پیدانکردم.به کجا وصل میشه؟
2-آیا وقتی خارن یک نانو که درکنار آی سی 3وصل میشه ،خازن C5که 33نانو هست حذف میشه یا باید اونو سرجاش قرار بدهیم؟
بجای کدوم مقاومت از خازن استفاده میشه ومقدار اون چقدره؟
البته طبق تصویری که از مدار خودتون گذاشتید اینطور بنظر میرسه که بجای خازن C5ازمقاومت استفاده شده.اون مقاومت چند اهمه؟
3-بجای یک خازن 1000میکرو شما از دوخازن استفاده کردید لطفا بگید ظرفیتشون چقدره.
4-درتصویری که از مدارخودتون گذاشتید مقاومت R8 چند واته؟
ممنون
سلام دوست عزیز
از سوالات وجدیت شما برای ساخت این مدار خوشحالم وبه شما احسنت میگم
مقاومت 30 همون مقاومتیست که به پایه 6 ایسی 7 برای تفکیک مدار وصل میشه
خازن 33 حذف میشه بجاش هم چیزی قرار نمیگیره
خازن 1 نانو تو ایسی 3 یک سرش به پایه 3وسر دیگرش به پایه 5و6 که به هم وصل هستن وصل میشه
تو همین ایسی 3 یک مقاومت 17 کیلو (از 12 تا18 کیلو هممیتونید استفاده کنید)یه سرش به پایه 5و6 که مشترکند وصل میشه سر دیگرش به پایه 8و9 که مشترکند وصل میشه
بجای مقاومت خازن قرار نمیگیره منظور حذف خازن واضافه کردن مقاومت تو همین ایسی 3 بود
خازن 1 را2200 استفاده کنید من از دوتا 2200 میکرو استفاده کردم بصورت موازی (قسمت منفی هر دو به قمت منفی مدار وصل میشه وقسمت مثبتشان هم به قسمت مثبت مدار وصل میشه) البته یک خاذن هم جواب میده
مقامت r8 را میتونید 47 اهم معمولی استفاده کنید من از هر دو استفاده کرده ام جواب میده ولی بهتره از وات بالا استفاده شه
هرگز بدون وصل ولوم و توکو مدار را راه اندازی نکنید
کلیه مطالبی که گفتم را بدون تغییر انجام بدید انشاله موفق میشید