انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 7:14am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام

آقاحمید عزیز, سلفهای L2 وL3 که باید 470 میکروهانری باشند .سلفی که بنده خریدم تلورانسش 10% است و موقع اندازه گیری باسلف متر 400 میکروهانری نشون میده.ممکنه ایراد از کم بودن ظرفیت اینا باشه؟

یکشنبه 10 آذر1392 - 7:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
آقا حمید میدونم قبلا هم به این درخواست روبرو شدین اما اگه لطف کنین از مدارتون عکس و فیلم هم بزاری ممنون میشم

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

یکشنبه 10 آذر1392 - 7:13pm
مدیر کل
مدیر کل

پویا جان اون 2 تا سلف برای نویزگیری آپ امپ گذاشته شدن و میتونن کمتر هم باشن. مشکلی نداره. اشکال مدار شما در اون قسمت نیست. مگه اینکه اتصالی داشته باشین.
آرش جان قبلا جواب این درخواست رو دادم! بنده با مدار زیاد ور رفتم و آنچنان تمیز نیست که جای عکس و فیلم داشته باشه. عکسی که پویا جان گذاشتن عینا مدار ساخته شده هست فرقی نمیکنه. مگر اینکه شک داشته باشین بنده خودم مدار رو ساخته باشم! :-? =(( :D فیلم هم که جناب کمال زحمت کشیدن. دیگه آخر فیلمه اون فیلم! :D

یکشنبه 10 آذر1392 - 7:21pm

سلام به همه دوستان
آقا حمید به نظر شما برای شروع کار یک مبتدی مثل من در این زمینه این مدار چطوره ؟
آیا جای پیشرفت داره یا به دنبال مدار دیگه ای باشم برای شروع ؟

یکشنبه 10 آذر1392 - 7:37pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید جان ، از سلف توروئیدی اماده که تو بازار هست میشه تو مدار استفاده کرد ؟ یا نه سیم پیچ فریت بهتره برای مدار ؟ تشکر

یکشنبه 10 آذر1392 - 11:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس حمید میشه در مورد باریر و گارد بیشتر توضیح بدی و اینکه کدومشون همون دیلی هستش؟اخه تو پروتوس چیزی نشون نمیده

یکشنبه 10 آذر1392 - 11:41pm

با سلام خدمت دوستان عزیزم و با تشکر از حمایت شما
با عرض پوزش به خاطر بد بودن کیفیت فیلمها خیلی عجله داشتم با کیفیت نشد انشا الله در اولین فرصت عکس کارهای انجام شده را می گذارم ولی به دوستان پیشنهاد میکنم حتما از نظرات و تجربه های مفید اساتید محترم سایت همچن جناب آرش خان و حمید خان و دیگر اساتید دیگر حتما استفاده کنید و خدمت دوست خوبم جناب کرمی عرض کنم که در بحث علمی چهار نفر پرخاشگری میکنند 1-بی علم 2-عجول 3-خود بین 4-متظاهر امیدوارم که سعی کنیم تا از این معایب دوری کنیم
اولین فاکتور در تقویت این دستگاه نوع سیم پیچ آن است که دوستان توضیحات خوبی در رابطه با ان داده اند و اگر من اشتباه نکنم هنوز به نتیجه گیری کلی نرسیده که با کمک دوستان هر چه سریعتر انجام میشود
خوب دوستان خوبم مداری که در زیر قرار دادم یک رگلاتور ولتاژ با تقویت کننده کلکتور مشترک میباشد
ترازیستور در حالت های امیتر مشترک و کلکتور مشترک جریان را تقویت میکند,اگر به تقویت ولتاژ نیاز نداشته باشیم حالت کلکتور مشترک مناسب ترین مدار برای تقویت جریان است زیرا ضریب تقویت آن زیاد و مقاومت ورودی آن بالاست.(چون ماسفت برای max-att نیاز به جریان دارد نه ولتاژ)
مقاومت r1را حذف کنید مثبت ورودی مدار فوق با ترانزیستور منفی مثلا (2n3055) را به امیتر q1 وخروجی ان را به گیت q3 وصل کنید
و همین کار را با یک ترانزیستور منفی برای r5 انجام دهید
مقادیر پیشنهادی من rs=2.2k وrl=100k البته دوستان خوبم شرایط نویزی مدار میتواند تاثیرات منفی بگذارد ازقبیل (7660-مدار فرکانس ساز یا at-ضرفیت نا مناسب سیم پیچ و غیره ) در صورت وجود مراحل زیر را انجام دهید 1-منفی 12 را مستقل کنید 2-مدار کریستال و آی سی را عایق کنید
r16 را به 860 اهم و r 13 را با توجه به نوع سیم پیچ تعیین کنید -ماسفت ها را به irfp تعقییر دهید -آپ امپ را از نظر مقاومت داخلی کم کنید (استفاده از مدلی دیگر با مقاومت کمتر یا دوبل کردن) r25 را تقریبا 100 کیلو کم کنید (البته فکر کنم در هر مدار این عدد فرق کند) اگر نویز بالا بود از تک ایسی استفاده کنید و مقدار r21 را کم کنید مواظب باشید صفر نشود
دوستان خوبم مراحل بالا مقداری هزینه بردار است و احتیاج به اندازه گیریهای دقیق دارد اول اجازه بدهید اساتید که بیشتر در این مدار زحمت کشیده اند نظر بدهند و بعد انجام دهید
مراحل بالا در فیلمی که گذاشتم انجام گرفته و نتایج را مشاهده نمودید ولی معایبی هم دارد
1-تفکیک صوتی دقیق نمیباشد (منظور در حد pi) ولی در صفحه تا حدودی منم منمی دارد
2-آشکار ساز lcdتقریبا 10 سانت زودتر برای واشر آهنی و دستبند طلا که در فیلم بود کار میکند
قدرت دستگاه را نمیتوان زیر 10 گذاشت عدم ثبات بیداد میکند -البته من در یک قفس 3*3*4 میلگردی امتحان کردم(منظورم اتاق)
که احتمالا به خاطر نوع سیم پیچ هم میتواند باشد یا مبدل آنالوگ به دیجیتال و....
خوب تا جایی که تونستم ساده گفتم
دوستان خوبم نظر بدن لطفا علمی و عملی چون دستگاهی که در ابتدا ساخته شد تقریبا دو سوم این مدار (با تعقیرات) قدرت داشت و مطمئن هستم با همکاری دوستان خیلی بهتر هم خواهد شد
تا بعد

دوشنبه 10 آذر1392 - 2:15am
مدیر کل
مدیر کل

puya_ha نوشته است:
سلام به همه دوستان
آقا حمید به نظر شما برای شروع کار یک مبتدی مثل من در این زمینه این مدار چطوره ؟
آیا جای پیشرفت داره یا به دنبال مدار دیگه ای باشم برای شروع ؟

دوست عزیز کلا من ساخت فلزیاب رو به هیچ مبتدی توصیه نمیکنم! چون هم شانس موفقیت شما کم هست و هم ما هر چه تلاش کنیم ممکنه موفق نشیم در رفع مسائل جزئی مربوط به مونتاژ یک مدار به شما کمک کنیم! ولی اگر حتما میخواین خودتون اقدام به ساخت یک فلزیاب کنین این مدار مناسب هست. چون به نسبت سادگی ساختش کارایی خوبی داره. مداراتی که بخوان فقط اندکی از این بهتر جواب بدن در عوض ممکنه خیلی هم ساختشون پیچیده تر و گران تر باشه.

دوشنبه 10 آذر1392 - 2:59am
مدیر کل
مدیر کل

ارتین نوشته است:
حمید جان ، از سلف توروئیدی اماده که تو بازار هست میشه تو مدار استفاده کرد ؟ یا نه سیم پیچ فریت بهتره برای مدار ؟ تشکر

ارتین جان فکر میکنم بطور کامل توی فایل توضیحات عرض کردم. برای L2 , L3 سلف شبیه به مقاومت که در بازار بصورت استاندارد موجوده استفاده کنین خیلی بهتره. L1 ولی حتما بصورت توروئیدی باید باشه که قدرت افت نکنه. بصورت آماده هم وجود داره. زیاد سخت نگیرین کار میکنه!

دوشنبه 10 آذر1392 - 3:02am
مدیر کل
مدیر کل

kelaran نوشته است:
مهندس حمید میشه در مورد باریر و گارد بیشتر توضیح بدی و اینکه کدومشون همون دیلی هستش؟اخه تو پروتوس چیزی نشون نمیده

توضیح که چند بار دادم! :D باریر به معنی حساسیت هست. عدد باریر بالاتر یعنی حساسیت کمتر و باریر کمتر یعنی حساسیت بیشتر! معادل گزینه سنس در برخی از سایر فلزیابهاست. این گزینه هم برد رو میتونه کم و زیاد کنه و هم حساسیت به ذرات و املاح رو تغییر میده.
گارد هم همونطور که فرمودین معادل دیلی در سایر فلزیابهای پالسی هست.
دوست من هر دو تنظیم مربوط به قسمت گیرنده و در واقع محاسبات داخلی میکرو هستن که شما توی پروتئوس نمیتونین با تغییر دادنشون چیزی در خروجی امواج مشاهده کنین!

دوشنبه 10 آذر1392 - 3:06am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 534 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure