انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 3:07pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خسته نباشید
میشه با لوپ یک متری هم تست بگیرید.
در ضمن به نظر شما و با توجه به تجربتون همو سینی رو با یک متری تو چند میگیره؟

جمعه 12 دی1393 - 7:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بهترین گزینه برای کابل لوپ > این کابله CAT6 SFTP-cu
این کابل هم فویل و شیلد داره ، ضد نویزه- شیلد و مغزی هردو مس است( روکش مس نیست ).
فویل الومینیومی باید برد دستگاه را کم کنه ! خیلی دنبالش کشتم بخرم ولی در متراژ کم برای فروش ندیدم ولی در قرقره های 200 الی 400 متری برای فروش هست که قیمت قرقره ها 400 الی 500 هزار تومن بود!! هر کسی داره یا پیدا کرد منو هم خبر بده :D
اگر روکش نقره ای که اقای کاوشگر عزیز می گویند گیر بیاد محشره :D یادمه یک لوپ قبلا گرفتم طرف گفت روکش نقره ای داره اینو ببر :D

آخرین بار توسط amiri11 در جمعه 12 دی1393 - 7:39pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 12 دی1393 - 7:34pm

kavoshgar نوشته است:
Tian نوشته است:
سلام آقای کاوشگر میشه یه عکس از لوپتون بگیرین ببینم چطوریه

چشم بردار ولی از روعکس چیزی مشخص نمیشه من خودم دارم مشخصاتش رو میگم 11 دور سیم یک میلی تفلون نسوزه که سیم داخلش افشانه و از جنس نقره هستش

کاوشگرجان ممنون
بیشتر مد نظرم طرز ساخت اسکلتش بود

روزگار غریبی است

جمعه 12 دی1393 - 7:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز سیم دیگه برا لوپ 1*1 نداشتم
ولی فکر کنم باید بتونه با لوپ 1*1 از 2.40 سنس بکنه

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 12 دی1393 - 7:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تبریک میگم کاوشگر جان . آفرین و ممنون از تستی که گرفتی
من چند روزه که مدارم آماده شده و داخل جعبه هم رفته و فقط لنگ میکرو هستش. اگر اون تصویر صفحه فیوزبیت شما رو زود تر میدیدم امروز منم تست خاک میگرفتم. حتی جای تست هم آماده کردم. یه دیواره خاکی تو خارج شهر دارم که شرایط استاندارد تست رو داره و تو عمق های مختلف براش طاقچه درست کردم. امشب سفارش میدم و یکشنبه دستم میرسه. مطمئنم این مدار حرف های زیادی واسه گفتن داره
مهندس حمید عزیز !
لطفا کم تجربگی و اشتباهات ما رو به بزرگی خودت ببخش و کمی با ما مثل همیشه مدارا کن.

جمعه 12 دی1393 - 7:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
o
کلا اوضاع ساخت و ساز و تست گرفتنها اگر قرار باشه اینجوری باشه ؛ بنده فایلها رو به انگلیسی ترجمه میکنم و در انجمن های خارجی قرار میدم. خیلی راحت میبینین چطور استقبال میشه و کار تا کجا پیش خواهد رفت! شاید اون موقع بعضیا به خودشون بیان! وگرنه اینجوری فقط وقت و انرژی من داره به هدر میره.

استاد ما همه میدونیم که اگه تو سایتهای خارجی بزارین چه استقبال گرمی از مطالب شما میکنن ولی خواهشن هوای ما رو داشته باش همچنان که از قبل داشتی جوری نباشه که یه بار دیگه به سایتهای خارجی پناهنده بشیم :D فارسی تایپ میکنی به زور متوجه میشیم حالا انگلیسی که دیگه وا ویلا منم که دیگه خدای زبانم!!!!! :D
دوستان یه کمی دست بجنبونید دیگه
دوستانی که میگفتن دستگاه رو فرستادن ییلاق اگه پیاده هم میومدن الان اون رفیقاتون رسیده بودن ها پس چی شد نتایج

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 12 دی1393 - 7:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

برادران محترم هر کی مشکل میکرو داره و به قولا میکروش را سوخته :D ببره پیش دوستان یا کسانیکه tnm2000 و یا 5000 هزار دارند فقط با یکبار Erase کردن میکروشون به حالت اولیه برمی گرده . نگران نباشید. توی هر شهری تعمیرکارا دارند بپرسید پیدا می کنید. در ضمن اون فیلم را هم حتما ببینید و قبل از پروگرام کردن یک بار read و بعد erase را بزنید . انشاالله دیگه کسی مشکل پروگرام نداشته باشه :YMPRAY: .با تشکر

جمعه 12 دی1393 - 7:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
kavoshgar نوشته است:
Tian نوشته است:
سلام آقای کاوشگر میشه یه عکس از لوپتون بگیرین ببینم چطوریه

چشم بردار ولی از روعکس چیزی مشخص نمیشه من خودم دارم مشخصاتش رو میگم 11 دور سیم یک میلی تفلون نسوزه که سیم داخلش افشانه و از جنس نقره هستش

داداش این سیم را از کجا خریدید؟

جمعه 12 دی1393 - 8:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

باسلام . به نظر شما این پروگرامر میتونه اتمگا328 رو پروگرام کنه :-? . چون من باهاش اتمگا8 برای چنس رو پروگرام کردم.
پیوست:
ak103.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."

جمعه 12 دی1393 - 8:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقای کاوش گر گفتم که امید همه ما به شماست چون می دونستم خوب تست می گیری همه رو امید وار کردی یک تست با لوپ 60سانت هم بگیر

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

جمعه 12 دی1393 - 8:28pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , mohammad365 , Soheib و 554 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure