انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:00am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام خدمت مهندس حمید

در پی سی بی مدار چنس پایه های 1و 6 آی سی 7660 به مدار وصل نیستند .آیا باید همینطور باشه؟

ممنون :-H

سه شنبه 12 آذر1392 - 2:25pm
مدیر کل
مدیر کل

پویا جان در شماتیک اصلی هم نگاه میکردین مشخص بود پایه 1 و 6 آیسی 7660 آزاد هستن! :D میشه من فیبر اشتباه گذاشته باشم؟! =(( [-( :D

سه شنبه 12 آذر1392 - 3:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت دوستان .
اقا کمال بی زحمت اموزش این نرم افزار رو هم بزار.ممنون.

سه شنبه 12 آذر1392 - 5:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقاحمید سلام

در مدار چنس چرا پایه مثبت خازن شماره 2 که 470 میکروفاراده به منفی مدار وصل شده؟

من تمامی مدار را دوباره با دقت حتی زیر ذره بین چک کردم هیچ اتصالی نداره قطعات هم طبق عکسی که در صفحات قبل گذاشتم و ملاحظه کردید درست نصب شده اند اما نمیدونم چرا وقتی 7660 را به مدار وصل میکنم بلافاصله داغ میکنه.امروز 4تا 7660 خریدم محض احتیاط مدار را با ولتاژ 9 ولت راه اندازی کردم ولی طبق معمول 7660 بلافاصله داغ شد.دیگه نمیدونم چیکارکنم.

یه سوال دیگه :آیا کریستال جهت خاصی داره که موقع نصب باید رعایت بشه یا نه؟

برای مقاومت 13 از 680 اهم 2 وات استفاده کردم ولی نمیدونم کربنیه یا نه .چطور باید تشخیص داد که کربنی است؟

سه شنبه 12 آذر1392 - 11:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام

آقاحمید , ممکنه این اشکال (سوختن 7660) بخاطر پروگرام شدن نادرست میکرو باشه؟ چون میکرو را طبق تصویری که از برنامه پروگرامر در صفحات قبل گذاشتم وشما هم تایید کردید پروگرام کردم.(تنظیمات پیشفرض) ولی فیوز بیتهایی که شما در فایل راهنما قرار داده بودید با این تنظیمات تفاوت داشت و تعدادی از گزینه های دیگری تیک خورده بود.
البته وقتی میکرو را نصب میکنم با روشن کردن مدار تمام نوشته ها روی ال سی دی ظاهر میشن و منو ها کار میکنند.
یک بوق ممتد هم از بازر شنیده میشه که با کم وزیاد کردن ولوم صدا هم کم وزیاد میشه.

آخرین بار توسط pouya83 در چهارشنبه 13 آذر1392 - 3:42am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 12 آذر1392 - 3:21am
مدیر سایت
مدیر سایت

سلام دوستان
منم بعد از تحقیقات بسیار و البته دقیق توی انجمن و مشورت با دوستان متخصص به این نتیجه رسیدم که برای نتیجه گیری بهتر از ردیاب 35 بهتره که یه نقطه زن هم کنارش باشه و البته به علت کمبود مایه تیله تصمیم گرفتم که یکی از مدارهای موجود رو که جواب پس داده بسازم و فکر کنم مدار چنس با تغییراتی که استاد حمید دادن و توصیه هایی که دوستان داشتن بهترین گزینه بود که انتخاب کردم
حالا تمام تاپیک رو خوندم و البته فایلی که استاد حمید هم آپ فرموده بودند رو کامل خوندم
هیچ مشکلی در ساخت ندارم الا مساله پروگرم کردن ای سی :
با توجه به اینکه من تا حالا خودم هیچوقت این کار رو انجام ندادم خواهش میکنم راهنماییم کنید که :
1- اگه خودم یه پروگرمر بخرم میتونم این کارو انجام بدم؟
2- چه مارکی بخرم که احیانا اگر فردا خواستم یه آی سی دیگم پروگرم کنم پشتیبانی کنه در کل یه بار مصرف نباشه؟
3- نیاز به آموزش و کلا زمانگذاری داره؟ یا با یو اس بی کپی پیست میکنیم ( لبخند)
4- قیمت رو هم اگر بفرمایید در سپاسگذاریمون بیشتر تعجیل میکنیم
درود

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 12 آذر1392 - 3:23am
مدیر کل
مدیر کل

پویا جان شما فکر میکنی سواد یا دقت بنده در حد جهت یک خازن الکترولیت هم نیست که شما مرتب عیب مدار خودتون رو در نقشه جستجو میکنین؟! خب اگر اطلاعات الکترونیک شما خوب نیست لطف کنین تقویتش کنین که اینقدر از مدار سالم ایراد نگیرین!
دوست من ؛ آیسی 7660 یک معکوس کننده ولتاژ هست. یعنی اینجا ما میخوایم 12+ به ورودیش یعنی پایه 8 بدیم و ولتاژ 12- از خروجیش یعنی پایه 5 بگیریم. در تمام مداراتی که ولتاژ دوبل یعنی هم مثبت و هم منفی وجود داره ؛ زمین نسبت به ولتاژ مثبت اختلاف پتانسیل کمتری داره و طبیعتا میدونین که وقتی خازن وصل بشه منفیش به زمین متصل میشه. اما در مورد ولتاژ منفی قضیه برعکس هست. یعنی زمین نسبت به ولتاژ 12- دارای اختلاف پتانسیل مثبتی هست و اگر خازن دارای پلاریته بخواین روی ریل ولتاژ منفی قرار بدین باید مثبتش به زمین و منفیش به ولتاژ منفی وصل بشه. همین مساله رو شما در مورد خازن 19 هم مشاهده میکنین. چون اونجا هم روی ولتاژ منفی خازن گذاشته شده. یکی از دلایل اصلی داغ کردن 7660 اشتباه گذاشتن این خازنهاست. بهرحال شما خیالتون از بابت صحت این مدار راحت باشه. هم خودم ساختمش و هیچ یک از ایسیها هم داغ نمیکنن و هم سایر دوستان جواب گرفتن.
در مورد کریستال بارها توی انجمن عرض کردم خیر کریستال جهت نداره!
مقاومت های 2 وات معمولا کربنی هستن. البته تا جاییکه من میدونم. اگر به شکل همون مقاومتهای معمولی باشه و فقط بزرگتر باشه درسته. ضمنا این مقاومت ربطی به مشکل مدار شما اصلا نداره.
در مورد پروگرام میکرو فکر کنم هم توضیح زیاد داده شده و هم تصاویر داخل فایلها واضح بودن. اگر فکر میکنین تنظیمات رو روی نرم افزار خودتون نمیتونین درست انجام بدین و متوجه نمیشین ؛ از نرم افزار دیگری استفاده کنین. اگر منوها درست کار میکنه بعید میدونم مشکلی باشه.

چهارشنبه 13 آذر1392 - 10:22am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم کوهیار عزیز. از حرف شما اینطور بر میاد که شما تجربه مونتاژ مدارات الکترونیک رو دارین ولی با میکرو کار نکردین. در این صورت مشکلی نیست میکرو داستانش خیلی سادست! ولی اگر تجربه الکترونیک نداشته باشین در ساخت مشکل زیادی خواهید داشت.
در زمینه عمق زنی هم اگر شما به 1.5 متر عمزنی در خاک راضی هستین این مدار میتونه بدردتون بخوره. اما اگر بالای 2 متر مد نظرتون باشه ؛ نه این مدار و نه مدارات دیگه چندان کمک کننده نیستن. البته کیفیت و سایز لوپ بسیار تاثیر گذار هست. توباکس هم که میدونین عمقزنی خیلی بیشتری داره ساختش خیلی خیلی مشکل تر هست.
در مورد پروگرامر شما باید یک پروگرامر Multi AVR بگیرین. قیمتش فکر میکنم حدود 30 تومن باشه و ایرانیش هم هست. دقت کنین رابط اتصالش هم از نوع یو اس بی باشه. خودش برنامه کامپیوتری جهت پروگرام داره و از برنامه های دیگری هم میشه استفاده کرد. ضمن اینکه معمولا یک فایل یا دفترچه راهنما هم داره که برای شروع کمک میکنه.

چهارشنبه 13 آذر1392 - 10:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
پویا جان شما فکر میکنی سواد یا دقت بنده در حد جهت یک خازن الکترولیت هم نیست که شما مرتب عیب مدار خودتون رو در نقشه جستجو میکنین؟! خب اگر اطلاعات الکترونیک شما خوب نیست لطف کنین تقویتش کنین که اینقدر از مدار سالم ایراد نگیرین!
دوست من ؛ آیسی 7660 یک معکوس کننده ولتاژ هست. یعنی اینجا ما میخوایم 12+ به ورودیش یعنی پایه 8 بدیم و ولتاژ 12- از خروجیش یعنی پایه 5 بگیریم. در تمام مداراتی که ولتاژ دوبل یعنی هم مثبت و هم منفی وجود داره ؛ زمین نسبت به ولتاژ مثبت اختلاف پتانسیل کمتری داره و طبیعتا میدونین که وقتی خازن وصل بشه منفیش به زمین متصل میشه. اما در مورد ولتاژ منفی قضیه برعکس هست. یعنی زمین نسبت به ولتاژ 12- دارای اختلاف پتانسیل مثبتی هست و اگر خازن دارای پلاریته بخواین روی ریل ولتاژ منفی قرار بدین باید مثبتش به زمین و منفیش به ولتاژ منفی وصل بشه. همین مساله رو شما در مورد خازن 19 هم مشاهده میکنین. چون اونجا هم روی ولتاژ منفی خازن گذاشته شده. یکی از دلایل اصلی داغ کردن 7660 اشتباه گذاشتن این خازنهاست. بهرحال شما خیالتون از بابت صحت این مدار راحت باشه. هم خودم ساختمش و هیچ یک از ایسیها هم داغ نمیکنن و هم سایر دوستان جواب گرفتن.
در مورد کریستال بارها توی انجمن عرض کردم خیر کریستال جهت نداره!
مقاومت های 2 وات معمولا کربنی هستن. البته تا جاییکه من میدونم. اگر به شکل همون مقاومتهای معمولی باشه و فقط بزرگتر باشه درسته. ضمنا این مقاومت ربطی به مشکل مدار شما اصلا نداره.
در مورد پروگرام میکرو فکر کنم هم توضیح زیاد داده شده و هم تصاویر داخل فایلها واضح بودن. اگر فکر میکنین تنظیمات رو روی نرم افزار خودتون نمیتونین درست انجام بدین و متوجه نمیشین ؛ از نرم افزار دیگری استفاده کنین. اگر منوها درست کار میکنه بعید میدونم مشکلی باشه.

ممنون استاد
باور کنید قصد جسارت نداشتم،به هر حال عذرخواهی میکنم.

چهارشنبه 13 آذر1392 - 11:17am
استادیار
استادیار

حمید نوشته است:
خواهش میکنم کوهیار عزیز. از حرف شما اینطور بر میاد که شما تجربه مونتاژ مدارات الکترونیک رو دارین ولی با میکرو کار نکردین. در این صورت مشکلی نیست میکرو داستانش خیلی سادست! ولی اگر تجربه الکترونیک نداشته باشین در ساخت مشکل زیادی خواهید داشت.
در زمینه عمق زنی هم اگر شما به 1.5 متر عمزنی در خاک راضی هستین این مدار میتونه بدردتون بخوره. اما اگر بالای 2 متر مد نظرتون باشه ؛ نه این مدار و نه مدارات دیگه چندان کمک کننده نیستن. البته کیفیت و سایز لوپ بسیار تاثیر گذار هست. توباکس هم که میدونین عمقزنی خیلی بیشتری داره ساختش خیلی خیلی مشکل تر هست.
در مورد پروگرامر شما باید یک پروگرامر Multi AVR بگیرین. قیمتش فکر میکنم حدود 30 تومن باشه و ایرانیش هم هست. دقت کنین رابط اتصالش هم از نوع یو اس بی باشه. خودش برنامه کامپیوتری جهت پروگرام داره و از برنامه های دیگری هم میشه استفاده کرد. ضمن اینکه معمولا یک فایل یا دفترچه راهنما هم داره که برای شروع کمک میکنه.

حمیدجان سلام
این پروگرامر مولتی آو ی آر فقط برای این آیسی کابرد داره یا بقیه میکروها هم میشه باهاش پروگرام کرد؟

چهارشنبه 13 آذر1392 - 1:47pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Rasam و 209 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure