انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 2:47am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 55 , 56 , 57 , 58 , 59 , 60 , 61 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
کوروش جان مشکل همینجاس.ترانزیستورc945متاسفانه ترتیب پایه هاش همیشه به این صورت نیس.بعضی اوقات بیس ترانزیستور وسط میفته و بعضی اوقات....... این مشکل و من در مدار مگنوم هم داشتم که راحت حل شد.آقا پویا اگه با یه اهمتر ترانزیستورها رو چک کنن ضرری نداره.زیاد هم کار مشکلی نیس

چهارشنبه 13 آذر1392 - 9:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
كرمي نوشته است:
کوروش جان مشکل همینجاس.ترانزیستورc945متاسفانه ترتیب پایه هاش همیشه به این صورت نیس.بعضی اوقات بیس ترانزیستور وسط میفته و بعضی اوقات....... این مشکل و من در مدار مگنوم هم داشتم که راحت حل شد.آقا پویا اگه با یه اهمتر ترانزیستورها رو چک کنن ضرری نداره.زیاد هم کار مشکلی نیس

باسلام
جناب کرمی ممنون از راهنمایی تون
این کار درصورتی امکانپذیره که روی مدار ترتیب پایه ها مشخص بشه،مانند نقشه مدار فلزیاب سندبانک،که ترتیب پایه های تمام قطعات نوشته شده بود.که من هم در مونتاژ اون دچار همین مشکل بودم غافل از اینکه بقول شما ترتیب پایه ها متفاوت از آنچه که دوستان میگفتند وحتی با ترتیب پایه ها در دیتاشیت اون قطعه هم فرق داشت،بالاخره بعد از کلی کلنجار رفتن بامدار و اظهار دوستان که میگفتند مدارت اتصالی داره که حتی منجر به ساخت فیبر دوم شد وکماکان هم مشکل به قوت خودباقی بود درنهایت بدون توجه به ترتیب پایه ها در دیتاشیت وبا تشخیص توسط مولتی متر مدار راه اندازی شد.
حالا من از استاد حمید عزیز درخواست میکنم در صورت امکان ترتیب قرارگرفتن پایه های ترانزیستورها را در مدار ،در یک فایل قرار دهند.چون من تقریبا تمام ترانزیستورها غیر از IRF9640ها و تمام خازنهای الکترولیت راتعویض کردم ولی هنوز مشکل باقیه.
باتشکر

چهارشنبه 13 آذر1392 - 10:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

pouya83 نوشته است:
كرمي نوشته است:

باسلام
جناب کرمی ممنون از راهنمایی تون
این کار درصورتی امکانپذیره که روی مدار ترتیب پایه ها مشخص بشه،مانند نقشه مدار فلزیاب سندبانک،که ترتیب پایه های تمام قطعات نوشته شده بود.که من هم در مونتاژ اون دچار همین مشکل بودم غافل از اینکه بقول شما ترتیب پایه ها متفاوت از آنچه که دوستان میگفتند وحتی با ترتیب پایه ها در دیتاشیت اون قطعه هم فرق داشت،بالاخره بعد از کلی کلنجار رفتن بامدار و اظهار دوستان که میگفتند مدارت اتصالی داره که حتی منجر به ساخت فیبر دوم شد وکماکان هم مشکل به قوت خودباقی بود درنهایت بدون توجه به ترتیب پایه ها در دیتاشیت وبا تشخیص توسط مولتی متر مدار راه اندازی شد.
حالا من از استاد حمید عزیز درخواست میکنم در صورت امکان ترتیب قرارگرفتن پایه های ترانزیستورها را در مدار ،در یک فایل قرار دهند.چون من تقریبا تمام ترانزیستورها غیر از IRF9640ها و تمام خازنهای الکترولیت راتعویض کردم ولی هنوز مشکل باقیه.
باتشکر

پویا جان من با c945 زیاد سروکله زدم،شما عکسی از ترانزیستورت آپ کن من دقیقتر راهنماییت کنم

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

پنج شنبه 14 آذر1392 - 8:08am
مدیر کل
مدیر کل

من نمیدونم دوستان چرا مسائل پیش پا افتاده مونتاژ رو اینقدر پیچیده میکنن؟ خب اینجور باشه من دیگه روی هیچ مداری برای انجمن کار نخواهم کرد! وقتی میگم کسی که نمیتونه یک کیت چشمک زن راه بیندازه نره فلزیاب بسازه برای همینه!!!
ترتیب پایه های C945 و A733 هر دو به شکل استاندارد و طبق دیتاشیت بصورت تصویر زیر هست و ترانزیستوری هم که من از بازار گرفتم همین ترتیب پایه ها رو داشته.
پیوست:
Bez-imeni-1.gif

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 14 آذر1392 - 12:40pm

سلام به همگی واقعا که دستتون درد نکنه خیلی زحمت میکشید خدا قوت

لطفا اگر فیلمی از برد نهایی دستگاه با اخرین تعغیرات و انواع لوپها در دست رس هست دریغ نکنید.با تشکر

پنج شنبه 14 آذر1392 - 1:02pm
استادیار
استادیار

حمید نوشته است:
من نمیدونم دوستان چرا مسائل پیش پا افتاده مونتاژ رو اینقدر پیچیده میکنن؟ خب اینجور باشه من دیگه روی هیچ مداری برای انجمن کار نخواهم کرد! وقتی میگم کسی که نمیتونه یک کیت چشمک زن راه بیندازه نره فلزیاب بسازه برای همینه!!!
ترتیب پایه های C945 و A733 هر دو به شکل استاندارد و طبق دیتاشیت بصورت تصویر زیر هست و ترانزیستوری هم که من از بازار گرفتم همین ترتیب پایه ها رو داشته.
پیوست:
Bez-imeni-1.gif

ایول مهندس گل گفتی :D

پنج شنبه 14 آذر1392 - 1:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام .
استاد حمید عزیز آیا به جای خازنهای MKTرایج میتوان از این خازنها که توی برد مانیتور هست استفاده کرد؟
ظاهرا اینها هم MKTهستن.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 14 آذر1392 - 2:11pm
مدیر کل
مدیر کل

sasanasadi عزیز اگر دقت کرده باشین بنده برای خازنها در توضیحاتم ذکر نکردم که از چه نوعی استفاده بشه! علتش هم این بود که هیچ یک از خازنهای این مدار نقشی روی امواج ایفا نمیکنن و صرفا حالت نویزگیر دارن و این خودش بنظر من یکی از مزایای بزرگ مدار چنس هست. بنابراین شما از هر نوع خازنی میتونین استفاده کنین. تصویر خازنهایی هم که گذاشتین خازن پلیستر یا پلی پروپیلن باید باشه که خازن بسیار خوبیه. فقط تنها اشکال کار این هست که بواسطه کارکرده بودن ممکنه خازن خراب یا نشتی دار شده باشه! هر چند این احتمال کم هست اما من توصیه میکنم همیشه از قطعات نو استفاده کنین.

پنج شنبه 14 آذر1392 - 2:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام
آقاحمیدعزیز،من خدمت همه دوستان واساتید این انجمن ارادت دارم و کوچیک همشون هم هستم.داداش درسته من از علم الکترونیک سررشته ای ندارم و شاید هم بقول شما تاحالا یک کیت چشمک زن هم نساختم،هیچ ادعایی هم ندارم ودربرابر استادی چون شما،نمیتونم هم ادعایی داشته باشم.ولی بااین حال تا حالا باکمک دوستان وعزیزان گلی مثل شما تونستم چندتا فلزیاب مانند دلتاپالس 1و2 و همینطور بی آران وای پالس و همین اواخر هم سندبانک 150را بسازم که ازبین اونا سه تای اولی با اولین استارت شروع بکار کردندفقط سندبانک بخاطر تبعیت نکردن ردیف پایه های یکی از ترانزیستورها از دیتاشیت اصلی و اصرار آقای aygon84مبنی بر درست بودن نصب اون قطعه ،یه مدت منو سرکارگذاشت. که همین سندبانک الآن ،هم از دلتاها وهم از ای پالس ثبات بهتری داره وهم عمق بیشتری میزنه البته منظورم زیرخاکه.
من دیشب تمام قطعات را طبق شماتیک مدار چک کردم تمامی اونا درست سرجاشون نصب شده اند ،حتی تمامی خازنها و تمامی ترانزیستورها رامحض احتیاط واطمینان از سالم بودنشان تعویض کردم،البته فرمایش شما کاملا درسته ترتیب پایه ترانزیستورهایی که نصب کردم طبق دیتاشیت میباشد،حتی هیچ مورد اتصالی در فیبرمدار وجودنداره،مگه اینکه سایرقطعات معیوب باشند.البته دیروز یک سری کامل قطعات را دوباره از یه فروشگاه دیگه سفارش دادم ومیخوام یه فیبر دیگه بزنم،تا بالاخره باید این طلسم چنس رو بشکنم.
فدای همه شما

پنج شنبه 14 آذر1392 - 2:25pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم پویای عزیز البته من عرضم به شما نبود خدای نکرده! :D بنده کلی عرض کردم و منظورم این بود مدار فلزیاب به نسبت خیلی مدارات دیگه پیچیده تر هست و نکات خاص خودشو داره که باید روش دقت بشه. شما هم از فیبرتون مشخص بود که مهارت خوبی دارین ولی احتمالا مساله ای رو رعایت نکردین یا شاید ایراد از قطعات شما باشه.

پنج شنبه 14 آذر1392 - 2:33pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 55 , 56 , 57 , 58 , 59 , 60 , 61 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 595 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure