KAMALNDT نوشته است:
با عرض سلام
با تشکر از دوستان خوبم که من را مورد لطف خود قرارداده اند
حمید خان مدار در اختیار من نیست ولی اهم سیم پیچ بعلاوه کابل مربوطه که شیلد نقره (فرکانس بالا)استفاده کردیم7.2 اهم و خود سیم پیچ 6.1 اهم میباشد
در مورد عدد گین من اشتباه میکردم چون محل تست ما در داخل آپارتمان و در یک قفس میلگردی بود این اتفاق می افتاد امروز در محل دیدم که عدد باریر در روی آسفالت بر روی 3 تنظیم بود و عدد گارد 18
راستی تعقیرات برای من درده سر شده به طوری که دوست نوجوانمان که مدار فوق را روی ربات میخ جمع کن خود گذاشته از من گلگی میکرد که مدارش بر روی اسفالت در بعضی جا ها می ایستد و اهن ربای آن بر روی زمین بدون میخ تک میزند که متوجه شدیم لوله های تاسیسات را سنس میکند البته با یک سیم پیچ 5.5 اهمی 20 میلیمتری نتیجه جالبی بود ولی درده سر ساز که البته با بالا بردن باریر تا نزدیک 18 تا حدودی مشکل حل شد- راستی دوست نوجوانمان را تا چند وقت دیگر در مسابقات رباتیک دانشگاه آزاد قزوین خواهید دید
و مورد بعد با دوور(چرخش) سیم پیچ به اندازه 30 درجه یک سنس ناخواسته انجام میشود دوستانی که سیم پیچ با اهم پایین ساخته اند هم ایا این مشکل را دارند
راستی برنامه شبیه ساز okmبرای اندروید را گذاشتم برنامه جالبیست حتما تست کنید گوشی من اج تی سی سنسیشن است و تا حدودی خوب جواب میدهد
حتما باید گوشی شما سنسور مگنتیک داشته باشد
با سلام
مهندس جان قبل از هر صحبتی از اینکه اطلاعاتتون رو در اختیار جمع میزارید ممنونم
شخصا برای تخصص و تجربه و همچنین آموزش بسیار احترام قائلم و تمام افرادی که چنین ویژگیهایی دارند ستایش میکنم
حتی کسی مانند این آقای اندی با اون اخلاقش واقعا برای شخص بنده بسیار محترم و قابل احترام هستش و خودم رو مدیونش میدونم چون نبوغ خودش رو مجانی در اختیار دیگران قرار میده و این خیلی ارزشمنده
دوست عزیز شما یک متخصص هستید و قطعا اگر کسی راهکاری به شما پیشنهاد دهد برای پذیرفتن آن دلیل میخواهید و حتی ممکن است آن را نقد کنید و ...
تمام دوستانی که درباره ی تغییرات شما اظهار نظر کردند افرادی متخصص و دارای تجربه هستند دقیقا مانند شما پس به ایشان حق دهید که درباره ی این موارد که فرمودید خواستار توضیح باشند تا با خیال راحت این مسائل را پذیرفته و احیانا استفاده نموده و بکار گیرند
کسانی که خواستار توضیح بودند اشخاصی مانند مهندس حمید و مهندس کرمی حتی خودشون مدارهایی رو که روش کار کردند و ماهها وقتشون رو روی تغییرات و بهبود عملکرد اونها گذاشتند و پس از تکمیل اون رو به دوستان هدیه کردند و این خیلی ارزشمنده
حالا همین افراد از شما درباره پیشنهاداتتون توضیح منطقی و علمی خواستند آیا این غیر معقوله؟
صخبتهایی که بین شما و مهندس حمید بود بسیار ارزشمند و یک نقد سرشار از سوالات و پاسخهای علمی و تخصصی بود و این جور بحث هاست که منجر به پیدایش راهکارها و پیشبرد مسائل میشه و باید شکرگزار باشیم که هر از گاهی افرادی مثل شما و استاد حمید و مهندس کرمی و ... چنین بحثهایی رو ایجاد میکنند و به شکل نکته به نکته و دقیق مسائل رو موشکافی نموده و دنبال راهکار میگردند.
پس تا اینجای کار امیدوارم شما از این بحث ها دلخوری نداشته باشید و مطالبی رو که میدونید مثل گذشته البته با جمع بندی و مثل همون جزوه آموزشی استاد حمید ارائه بدید تا دوستانی مثل بنده که تخصص الکترونیک ندارند استفاده کنند.
با این اوصاف حتی دوست خوبم آقای آرش نیز تمام مطالبی رو که شما فرمودید در یک تاپیک بصورت جداگانه وارد کرد و امیدوار بودیم که شما باز هم آموزشتون رو از سر بگیرید و مطالب رو دنبال کنید
باز هم از شما سپاسگزاری میکنم و امیدوارم آموزشهاتون رو نیمه کاره رها ننموده و پیگیر مطالبتون باشید.
درود