نویسنده |
پیغام |
ارتین
مدیر سایت
|
مهندس ، من خازن 7 و 10 رو عوض کردم فرقی نکرد ، در ضمن ic ها و lcd و کیلدها به مدار وصل نیستن ، 7805 با جدا کردن خازن 7 و 10 دقیق 5 ولت میده ، Q5 , Q6 رو هم از مدار جدا کردم فرقی نکرد ، من بجای سلف فریت از سلف بشکه ای 1mhاستفاده کردم این میتونه مشکل ساز باشه ؟ ]
|
جمعه 15 آذر1392 - 11:02pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ارتین جان مشکل شما در واقع در ساده ترین قسمت مدار هست! مدار 7805 که عملکردش بسیار مشخصه و ربطی به سایر قسمتهای مدار نداره. اگر شما با گذاشتن خازن 7 دچار مشکل میشین این فقط میتونه به خراب بودن یا معکوس گذاشتن این خازن مربوط باشه.
|
جمعه 15 آذر1392 - 11:52pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام خدمت آقاحمید من فیبر جدید را تقریبا مونتاژکردم .تمامی قطعاتی را که امکان تستشونو دارم قبل از نصب روی فیبر تک تک تست کردم مخصوصا ترانزیستورها ومقاومتها وخازنهای تا 100 میکرو را.در فیبرقبلی خازنهای 100نانو را که بعدا باخازن سنج انداره گرفتم همشون در محدوده 80 الی 85 نانو بودند این بود که اینبار از یه سری دیگه که اکثرشون 100نانو وچندتاهم 102 نانو بودند استفاده کردم .فقط فعلا نتونستم UF5408 وIRF9640پیداکنم میشه بجایUF5408 فعلا از BY399 استفاده کنم چون چندتا دارم. اگه اختلافشون زیاده این کارو نکنم.بجای IRF9640 از چی میتونم استفاده کنم؟ یه سوال دیگه : میشه فعلا بدون نصب IRFها و میکرو مدار را تست کنم چون همونطوریکه درجریان هستید درمدار قبلی درقسمت 7660 مشکل داشتم چون فعلا IRFهارو ندارم حالا میخوام اگه بشه ببینم مشکل7660 رفع شده یانه؟ ممنون
آخرین بار توسط pouya83 در شنبه 15 آذر1392 - 12:16am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 15 آذر1392 - 11:54pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
پویا جان در مورد خازنها قبلا هم توضیح دادم اتفاقا در این مدار اصلا دقتشون مهم نیست! حتی میتونین از عدسی هم برای خازنهای 100 نانو استفاده کنین. اینها فقط نقش نویزگیری دارن و مقدارشون اهمیت خاصی نداره. دیود BY399 به لحاظ ولتاژ و آمپر دیود مناسبی هست. اما سرعتش کمتر از دیودهای ذکر شده برای این مدار هست. در هر صورت با این دیود هم جواب میگیرین اما امکان داره به ایده آلی دیود اصلی نباشه. بجای IRF9640 هم تنها ماسفتی که وجود داره و قابل استفادست IRFP9240 هست. مدار مربوط به آیسی 7660 هم ارتباطی به ماسفتها و دیودها نداره. میتونین تست کنین و ببینین ولتاژ 12- شما درست هست یا نه.
|
شنبه 15 آذر1392 - 12:16am |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان خوبم
جناب koohyar ، من که اکثر اوقات آنلاین هستم، به قولی پابرجا مثل دماوند هستم
درمورد لوپ جناب مهندس حمید فرمودن با تخت باید بهتر جواب بده،من هم دیگه توضیحی در مورد لوپ عنکبوتی ندادم
وگرنه بنده در خدمت دوستان هستم در حد توانم
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
شنبه 15 آذر1392 - 12:25am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام بالاخره طلسم 7660 مدارمن شکست. در پایه 5 ای سی برابر ولتاژ مثبت باتری ,ولتاژمنفی تولید میشه.سپس ای سی 5 را وصل کردم که ولتاژ سر L3 کمی افت داره (0.12 ولت)فعلا محض احتیاط مدار را با 9 ولت راه اندازی کردم. در نقطه uref با یک نوع431 ولتاژ4.64 ولته با یه نوع دیگه 4.55 ولت . مهندس جان بنظرشما کدومش بهتره؟ از مهندس حمید وسایر دوستان تشکر میکنم
آخرین بار توسط pouya83 در شنبه 15 آذر1392 - 12:49am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
شنبه 15 آذر1392 - 12:37am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوستان بر اساس حساب و کتابی که بنده تا الان دارم ؛ بهترین لوپ برای انواع فلزیاب پالسی از جمله چنس کوئل تختی هست که سیمهاش اندکی با هم فاصله داشته باشن! در واقع به این ترتیب نه تنها ظرفیت خازنی لوپ تا حد بسیار زیادی کاهش پیدا میکنه ؛ بلکه بدلیل فاصله سیمها ؛ ظرفیت لوپ دیرتر افزایش پیدا میکنه که این مساله منجر به تعداد دور های بیشتر و خطوط میدان مغناطیسی بیشتر و در نهایت قویتر خواهد شد و برد رو هم افزایش میده.
|
شنبه 15 آذر1392 - 12:40am |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
kooroshxfx نوشته است: سلام دوستان خوبم
درمورد لوپ جناب مهندس حمید فرمودن با تخت باید بهتر جواب بده،من هم دیگه توضیحی در مورد لوپ عنکبوتی ندادم
وگرنه بنده در خدمت دوستان هستم در حد توانم سلام ایشالا همیشه زنده باشی داشی میشه در مورد روش ساخت کویل عنکبوتی که ساختی یکم توضیح بدی البته مقدار اهم و ظرفیتش هم بگی ممنون میشم چیزیکه استاد حمید درباره ظرفیت و اهم کویل فرمودن ظرفیت 400 میکروهانری و مقاومت در حد 1 اهمه حالا ما با استفاده از برنامه ها و حتی برخی وبسایتها بصورت آنلاین میتونیم با دادن این مشخصات تعداد دورها و قطر سیم پیچ و ... رو محاسبه کنیم ولی نمیدونم چقدر قابل اعتماده متاسفانه مولتیمتر من هانری رو اندازه نمیگیره و اینم یه مشکل شده واسم واسه این بود که گفتم شما مشخصات کویلی که ساختید رو بگید شاید منم کپی کنم سپاس
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
شنبه 15 آذر1392 - 1:33am |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
koohyar نوشته است: kooroshxfx نوشته است: سلام دوستان خوبم
وگرنه بنده در خدمت دوستان هستم در حد توانم سلام ایشالا همیشه زنده باشی داشی میشه در مورد روش ساخت کویل عنکبوتی که ساختی یکم توضیح بدی البته مقدار اهم و ظرفیتش هم بگی ممنون میشم چیزیکه استاد حمید درباره ظرفیت و اهم کویل فرمودن ظرفیت 400 میکروهانری و مقاومت در حد 1 اهمه حالا ما با استفاده از برنامه ها و حتی برخی وبسایتها بصورت آنلاین میتونیم با دادن این مشخصات تعداد دورها و قطر سیم پیچ و ... رو محاسبه کنیم ولی نمیدونم چقدر قابل اعتماده متاسفانه مولتیمتر من هانری رو اندازه نمیگیره و اینم یه مشکل شده واسم واسه این بود که گفتم شما مشخصات کویلی که ساختید رو بگید شاید منم کپی کنم سپاس جناب koohyar عزیز شما باید صبر کنی، چون من لوپ تخت هنوز نساختم اما واسه تست مدارت، لوپی رو پیشنهاد میدم که متوجه بشی مدارت داره کار میده شما لوپ معمولی دایره ای با قطر 34 سانت بساز و 24 دور سیم 8دهم رو بپیچ،دقیقا 400 میکرو هانری در میاد دوستانی که سلف متر ندارن بعید میدونم نتیجه قابل قبولی بگیرن، پس اونهایی که سلف متر ندارن فعلا از گذاشتن اون 680 اهم 2وات خودداری کنن یا در کل بیخیال مدار بشن
|
شنبه 16 آذر1392 - 8:47am |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
pouya83 نوشته است: باسلام بالاخره طلسم 7660 مدارمن شکست. در پایه 5 ای سی برابر ولتاژ مثبت باتری ,ولتاژمنفی تولید میشه.سپس ای سی 5 را وصل کردم که ولتاژ سر L3 کمی افت داره (0.12 ولت)فعلا محض احتیاط مدار را با 9 ولت راه اندازی کردم. در نقطه uref با یک نوع431 ولتاژ4.64 ولته با یه نوع دیگه 4.55 ولت . مهندس جان بنظرشما کدومش بهتره؟ از مهندس حمید وسایر دوستان تشکر میکنم تبریک میگم پویا عزیز جناب پویا جزوه جناب مهندس حمید رو با دقت میخوندین نوشته(ولتاژ نقطه Uref رو چک کنیم که باید حدود 4.6 ولت باشه) پس اون نوع اولتون که 4.64 هستش بهتره دوستان این جزوه رو با دقت بخونین،بنده خدا کلی نشسته تایپ کرده ضمن اینکه اون ا میلی هانری هم سعی کنین با دقت بسازین روز خوش
|
شنبه 16 آذر1392 - 8:59am |
|
|
|