نویسنده |
پیغام |
arash99
کاربر حرفه ای
|
اسد جان مشگل من بوق ممتد تى الم فقط بوق ممتد اين مدارم به اين خاطر دوست دارم که ازش خاطره دارم دوست اين سندبانکم به نتيجه برسه
|
یکشنبه 8 تیر1393 - 11:17pm |
|
|
mohandes1
کاربر حرفه ای
|
arash99 نوشته است: جالبه بعد از قضيه هدايتی جان يه عده فقط شدن تماشاچی از داداش مهدى 8877گرفته تا تک روبوت و و و آقا اينجوری نميشه ها رک و راست و حسينی حرفتون رو بزنيد ببينم دردتون چيه عرض ادب کردن از طرف من و دوستان و جوابفندادن شما چه معنايي ميتونه داشته باشه کسی چيزی گفته يا کسى بد حرف زده عجب حکايتی شده ناصرجان شما چرا بغض کردى چی شد دستگاه رو گرفتى از دوستت؟ آرش جان قراره فردا بياره طرف باهاش جواب گرفته واينو هديه داده به دوستم واين دوست كم عقل من آورده بجاي اينكه شارژر بزنه به مدار ولتاژ برق شهر وصل كرده و مدار سوخته راستش چند ماه پيش من بود و يكمي روش كار كردم ولي نتونستم راش بندازم فكر نميكردم مدار خوبي باشه به همين خاطر روش زياد وقت نزاشتم ولي مثل اينكه اشتباه كردم بايد روش كار ميكردم دادم به خودش الان گفتم دوباره بياره فردا ميرسه دستم ضمنا ميگفت عمق زنيش 4 متر هستو به طلا خيلي حساسه
|
دوشنبه 9 تیر1393 - 11:45pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
مرسی ناصرجان. ببينم چکار ميکنی و اگه برای اتوترانسش هم از آيسی 555 استفاده کرد عالی ميشه هرچند مدار کم خرجی هستش اما قدرت نفوذ عالی داره و اگه به قول شما اساتيد بشه روى ماسفت قدرتش کاربشه واقعا حرف واسه گفتن داره
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
سه شنبه 9 تیر1393 - 12:04am |
|
|
mohandes1
کاربر حرفه ای
|
ARASH05550 نوشته است: مرسی ناصرجان. ببينم چکار ميکنی و اگه برای اتوترانسش هم از آيسی 555 استفاده کرد عالی ميشه هرچند مدار کم خرجی هستش اما قدرت نفوذ عالی داره و اگه به قول شما اساتيد بشه روى ماسفت قدرتش کاربشه واقعا حرف واسه گفتن داره آرش جان براي من حساسيت نسبت به طلا در درجه اول وعمق زني 3متر مهمه بنظرم استفاده از اتو ترانس بهتره وگرنه كه خود طراح ميتونست 555 بزنه وخودش رو راحت كنه ببينم چيكارش ميكنم
|
سه شنبه 9 تیر1393 - 12:08am |
|
|
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
rostam نوشته است: arash99 نوشته است: جالبه بعد از قضيه هدايتی جان يه عده فقط شدن تماشاچی از داداش مهدى 8877گرفته تا تک روبوت و و و آقا اينجوری نميشه ها رک و راست و حسينی حرفتون رو بزنيد ببينم دردتون چيه عرض ادب کردن از طرف من و دوستان و جوابفندادن شما چه معنايي ميتونه داشته باشه کسی چيزی گفته يا کسى بد حرف زده عجب حکايتی شده ناصرجان شما چرا بغض کردى چی شد دستگاه رو گرفتى از دوستت؟ آرش جان چی میخوایی از این مدار بگو هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم رستم جان اصا بحث مشکل مدار واین حرفا نیست مشکل دوستان یه چیز دیگست که هیچ ربطی به مدار نداره و منهم نفهمیدم که چیه چون بعد این دعواها من چند بارخواستم واسه حل مشکل بعضی دوستان بهشون کمک کنم وازشون خواستم فلان کار رو انجام بدن تا پله پله جلو بریم ولی انگار که با دیوار حرف زده باشم واسه همین بهتر دیدم که دیگه خودمو سبک نکنم وچیزی نگم!!!والا کسی که دنبال حل مشکلش باشه واسش فرقی نداره که به چه شکل ووسیله حل بشه ولی اینجا اینجور نیست داداش من
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
سه شنبه 9 تیر1393 - 12:16am |
|
|
mohandes1
کاربر حرفه ای
|
A.D.H1360 نوشته است: rostam نوشته است: arash99 نوشته است: جالبه بعد از قضيه هدايتی جان يه عده فقط شدن تماشاچی از داداش مهدى 8877گرفته تا تک روبوت و و و آقا اينجوری نميشه ها رک و راست و حسينی حرفتون رو بزنيد ببينم دردتون چيه عرض ادب کردن از طرف من و دوستان و جوابفندادن شما چه معنايي ميتونه داشته باشه کسی چيزی گفته يا کسى بد حرف زده عجب حکايتی شده ناصرجان شما چرا بغض کردى چی شد دستگاه رو گرفتى از دوستت؟ آرش جان چی میخوایی از این مدار بگو هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم رستم جان اصا بحث مشکل مدار واین حرفا نیست مشکل دوستان یه چیز دیگست که هیچ ربطی به مدار نداره و منهم نفهمیدم که چیه چون بعد این دعواها من چند بارخواستم واسه حل مشکل بعضی دوستان بهشون کمک کنم وازشون خواستم فلان کار رو انجام بدن تا پله پله جلو بریم ولی انگار که با دیوار حرف زده باشم واسه همین بهتر دیدم که دیگه خودمو سبک نکنم وچیزی نگم!!!والا کسی که دنبال حل مشکلش باشه واسش فرقی نداره که به چه شکل ووسیله حل بشه ولی اینجا اینجور نیست داداش من ميشه يكمي بيشتر تويح بدين من كه پاك از وقايع انجمن تعطيلم لطفا يكي بهم بگه قضيه چيه حالا من عكس رديابم رو گزاشتم وبجاي تشويق تنبيه شدم و يوزرم تحريم شد اون هم چندين بار پشت سر هم اگه در سايت geotech1 تركيه عكس ميزاشتم تحت عنوان my new lrl تنديس تشكر در يافت ميكردم نه تنبيه جاي تاسفه
آخرین بار توسط mohandes1 در سه شنبه 9 تیر1393 - 12:33am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 9 تیر1393 - 12:24am |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
|
ناصرجان اتو ترانس که گير نمياد الان اگه بود که روی مدار آيگون جان استفاده ميکرديم که اسمش رو توکو نام بردن يا بايد از روش آيگون استفاده بشه يا 555
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
سه شنبه 9 تیر1393 - 12:32am |
|
|
mohandes1
کاربر حرفه ای
|
ARASH05550 نوشته است: ناصرجان اتو ترانس که گير نمياد الان اگه بود که روی مدار آيگون جان استفاده ميکرديم که اسمش رو توکو نام بردن يا بايد از روش آيگون استفاده بشه يا 555 آرش جان درست كردن توكو فكر نكنم زياد پيچيده باشه بخصوص كه مهندس آيگون هم مفسل توضيح دادند
|
سه شنبه 9 تیر1393 - 12:35am |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
|
بله ناصرجان توضيحات هست، و اگه پى سی بی مدار و مقدار دقيق قطعات رو شما بزاری ميشه به سرعت ساخت و بيشتر روش کار کرد و البته ميشه به جاش از همين 555استفاده کرد يادمه يکى از دوستان در تايپيک سندبانکس توضيح دادن با عکس که چطور اضافه کنيم 555رو اما تا به روی پی سی بى نياد فايده نداره بنده هم با تا حالا پی سی بی طراحی نکردم چون بلد نيستم
|
سه شنبه 9 تیر1393 - 12:59am |
|
|
mohandes1
کاربر حرفه ای
|
آخرین بار توسط mohandes1 در سه شنبه 9 تیر1393 - 1:46am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 9 تیر1393 - 1:36am |
|
|
|