نویسنده |
پیغام |
parva
کاربر فعال
|
سلام دوست عزیز 124nb0 ممنون از پاسختان
|
دوشنبه 6 مرداد1393 - 5:20pm |
|
|
alidadashi
کاربر حرفه ای
|
سلام چقدر بحثهای بیهوده میکنید توروخدا بس کنید چرا همش با هم بحث میکنید به خاطر خدا بس کنید
|
دوشنبه 6 مرداد1393 - 6:58pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
l24nb0 نوشته است: ازpcb مدار استفاده کنم ??? از مگنت میشه برای حفره یا چاه پنهان هم استفاده کرد کارکردشو نمیدونم کویلش حالت خاصی داره؟
وقتی از مگنت استفاده میکنم به فلز که حساس نیست ؟ با سلام برادراي عزيزم دقت كنيد ، اين تصاوير و نمونه لوپي رو كه ارائه كرديد ، لطفاً توضيحات كاملي ارائه بديد تا دوستاني كه به فكر فرو ميرن براي ساخت مدار با مشكل مواجه نشن ! دوستان خودتون رو مشغول مسائل حاشيه نكنيد كه سودي در ارتقا علمي انجمن و ساخت مدارات نداره ! لطفا كسي كه اين عكسهارو قرار داده به نحو احسن در مورد لوپي كه با سه شماره سيم نمايش داده شده رو بحثش رو بازتر كنيد تا دوستان بخوبي آگاه بشن و همچنين در مورد مگنت اين مدار ... سپاسگذاريم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 6 مرداد1393 - 10:50pm |
|
|
l24nb0
کاربر حرفه ای
|
این لوپ نیست برای مگنت است که من سوال پرسیدم یه سیم پیچ دور یک فیریت است که برای کارایی مگنت است در این مدار.یعنی میتونید با اضافه کردن نقطه ها در مدار و ساخت گیرنده میدان مغناطیسی (حفره) بزنید منم سوال پرسیدم برای ساخت فیریت همین منتظرم.
چاره ای نیست
این روزها طرح روی جلد آدمهاست
که پرفروششان میکند نه متنشان!
|
دوشنبه 6 مرداد1393 - 10:59pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
به هرحال يك نوع سنسور مگنت ياب ميشه ، به هرحال كسي كه اين نظريه رو داده هرچه زودتر مطالب و سوالات دوستان رو براي ساخت كامل كنه ! سپاس
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 6 مرداد1393 - 11:07pm |
|
|
MA-123
کاربر فعال
|
سلام دوستان من با دوستمون در ارتباط هستم تا فردا بعدازظهر صبر کنید دوستمون میاد تو سایت
|
دوشنبه 6 مرداد1393 - 11:22pm |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
بچه ها یه روش خوب پیدا کردم برا ی ثبات بهتر مدار که لوازم زیر رو لازم داره 1- بیل 2- کلنگ 3- آب 4- آهک 5-ریاضی روش یا قلق کار : به این صورت که با بیل و کلنگ البته از نوع کوچکش که مخصوص حفر چاه عمیق هست یه چاه بسیار عمیق حفر می کنیم به این صورت که قدرت عمق زنی tl رو به توان 2 می کنیم تقسیم بر تعداد دور های سیم پیچ جستجو منهای ظرفیت خازن دکوپلاژ مدار عدد بدست آمده را توان انتگرال می کنیم و در پایان به اندازه عدد بدست آمده چاه را حفر کرده و مدار را در آن انداخته و آهک را در آب حل کرده و بر روی آن می ریزیم تا بیش از این گند بی ثباتی مدار حرصمونو در نیاره و سراغ همون مدار دیجیتال و بدون خطای مهندس حمید گل می ریم و وقت خودمون بی خود تلف نمی کنیم با تشکر از همه شما بچه های گل گلاب گلابتون.
|
سه شنبه 6 مرداد1393 - 2:15am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
mnbvcxzaqwsx نوشته است: بچه ها یه روش خوب پیدا کردم برا ی ثبات بهتر مدار که لوازم زیر رو لازم داره 1- بیل 2- کلنگ 3- آب 4- آهک 5-ریاضی روش یا قلق کار : به این صورت که با بیل و کلنگ البته از نوع کوچکش که مخصوص حفر چاه عمیق هست یه چاه بسیار عمیق حفر می کنیم به این صورت که قدرت عمق زنی tl رو به توان 2 می کنیم تقسیم بر تعداد دور های سیم پیچ جستجو منهای ظرفیت خازن دکوپلاژ مدار عدد بدست آمده را توان انتگرال می کنیم و در پایان به اندازه عدد بدست آمده چاه را حفر کرده و مدار را در آن انداخته و آهک را در آب حل کرده و بر روی آن می ریزیم تا بیش از این گند بی ثباتی مدار حرصمونو در نیاره و سراغ همون مدار دیجیتال و بدون خطای مهندس حمید گل می ریم و وقت خودمون بی خود تلف نمی کنیم با تشکر از همه شما بچه های گل گلاب گلابتون. دوست عزیز بچه ها هر دو مدار رو دارند هم tl12000 و هم مدار دیجیتال و بیشتر ماها بیکار هستیم داریم تفریحانه میسازیم شما ناراحت نباش
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 6 مرداد1393 - 2:32am |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
سلام به همه دوستان و عرض خسته نباشید خدمت جناب MA-123 دوست عزیز میشه این اتصالات رو بفرمایین به کجاها باید وصل بشن ممنون
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
gladyator_089
|
سه شنبه 7 مرداد1393 - 11:17am |
|
|
ahoora94
کاربر حرفه ای
|
از دوست عزیزمون واقعا تشکر میکنم بخاطر اینکه این مدار رو تو سایت قرار دادن خیلی خوبه دستت درد نکنه
درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم
|
سه شنبه 7 مرداد1393 - 1:16pm |
|
|
|