ناصر جان خیلی ممنونم
عکس رو گذاشتم تا یکی حداقل بگه کیفیتش مناسب نیست همه نگاه میکنند ولی کو نظر و پیشنهادی!!!
* استفاده نکردن از خازن های mkt و مقاومت های یک درصد=> راستش فقط دوتا47 پیکو عدسی گذاشتم و بقیه رو پلی استر که جنس خوبی هم هست استفاده کردم مقاومت ها روهم فکر نمیکنم اینقدرنویز بندازند رو مدار اصولی نیست!
* استفاده ار منبع تغذیه=> باطری 12 ولت 4.7 آمپر ساعت فول شارژ که برای سایر مدارات هم استفاده کردم مشکلی نداره
* به جای دیود فوق سریع byv28 از چی استفاده کردی؟ => خود byv28-200
* به جای مقاومت 5 واتی 2.2 اهم چرا 2 تا مقاومت سری کردی؟=> همونطور که قبلا بهتون گفتم دوتا یک اهم سری کردم. 2.2 اهم پیدا نکردم!
* از مقاومت های 680 اهم 1 واتی استفاده کن(دستور طراح مدار)=>در نقشه و توی نت هم گشتم همه با 0.25 وات ساختند!
* به جای اون 2 تا خازن جهت صاف کردن منبع تغذیه از یک خازن 10000u با ولتاژ 50 یا 25 با سیم رابط بدور از ماسفت استفاده کنید=> ده هزار میکرو گیر نمیاد! دوتا 4700 باهم موازی کردم بعدش گفتم شاید کم باشه یه 4700 دیگه هم موازی کردم!
* گر از کلید نامرغوب هم برای روشن و خاموش کردن دستگاه استفاده کنین یه همچین اتفاقی هم میوفته (واسه یکی از دوستان اتفاق افتاده)=> کلید مگذاشتم مستقیم با بیست سانت سیم وصل کردم به مدار!
* نکته آخر و مهمتر که توی مدار شما هست اینکه برای سیم رابط کویل از سیم شیلد استفاده کنید و حتما اونرو به مدار لحیم کنید=> خود سیم لوپ که 0.65 هست بلند گذاشتم و فاصله لوپ تا مدار سی سانت هست!
نمیدونم چشه
! تا چند روز دیگه وقت نمیکنم روش کار کنم ولی حتما جواب بگیرم اینجا میگم. از زحمتهای شما جناب گلادیاتور عزیز (ناصر خان خودمون) تشکر میکنم و خیلی ممنون