انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 9:48pm

پاسخ به موضوع  [ 283 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 ... 29  بعدی
 پیشنهادات برای ارتقاء نرم افزار فلزیاب felezjoo pi 
نویسنده پیغام

هادی مگنت نوشته است:
عرض سلام خدمت حمید مهربان

من مدار شما رو نساختم ولی با اجازتون چند تا پیشنهاد دارم. چون واقعا بزرگوارید.

1-اگر شما در هر حالت تولید فرکانس (پالس) تک فرکانس باشه که هیچ ولی اگر چند فرکانس بصورت پالسی بفرستین میتونین در حالت گیرندگی برای هر پالس جداگانه adc ها رو محاسبه کنید و اونی که دریافت ارزشمندتری داره رو جداگانه نشون بده ، حالا غیر از محاسبه سایر adc ها.

2- در ماینلب بصورت تکی دوتایی و سه تایی فرکانس ارسال میشه.

3- اینو نمیگم چون خودم دارم روش کار میکنم. ;) :x

درود
داداش مورد 1و2رو نمیدونم ولی مورد3 بسیار مهم بود( شوخی)

خریدار سنگهای قیمتی

چهارشنبه 18 آذر1394 - 5:28pm
مدیر کل
مدیر کل

milad7 نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز. شاید این مطلبی که عرض میکنم زیاد منطقی نباشه. آیا میشه برای اهدافی که بصورت ضعیف سنس میشن برای درک بهتره اپراتور از اینکه ذراته یا فلزی در عمق راهکاری پیدا کنید. مثلا اگه ذراته با کلمه خاصی اعلام کنه و اگه فلز در عمق هم با یه کلمه دیگه. البته این موارد بصورت جداگانه از بخش تفکیک عمل کنه و فقط مربوط به این دو مورد باشه. @};-

خواهش میکنم.
این مساله کمی پیچیدست و در چند بخش میشه بهش توجه کرد. اول اینکه وقتی ما سنس ضعیف داریم تا زمانیکه تفکیک فعال نشده یعنی هیچ درکی نمیتونیم نسبت به ماهیت هدف داشته باشیم! چون هر محاسبه ای بخوایم صورت بدیم از زمانی امکانپذیره که حداقل تفکیک شروع به کار کرده باشه. وگرنه این فقط رقم کلی انتگرال گیری فلزیاب هست که نشان میده چیزی سنس شده که کاملا ماهیت مجهول داره. تفکیک هم برای اکثر اهداف از حدود میتر 20 شروع به کار میکنه. حالا یک راه این هست که کاری کنیم کلا چنین اهداف مشکوک و ضعیفی سنس نشن! در این صورت میشه با قرار دادن درجه حساسیت روی 10 کاری کرد که اهدافی که میتر کمتر از 20 دارن سنس نشن و در نتیجه تقریبا اکثر اهدافی که سنس میشه توام با تفکیک فوری خواهد بود که دید بهتری در خصوص هدف به ما میده. با ذکر این نکته که حساسیت 10 تنها حدود 25 درصد از برد نهایی فلزیاب کم میکنه. در این شرایط عدد تفکیک خیلی پایین مثلا زیر 20 یا خیلی بالا در حد 99 معمولا بمعنی خطا یا فلزی خیلی کوچک و نازک و بی ارزش هست که میشه براحتی ازشون صرفنظر کرد. در حال حاضر راه تشخیصی بهتری نداریم و بعید هم میدونم تشخیصی بهتر از این امکانپذیر باشه. راه دیگه هم انتخاب تنظیمات فرکانس و عرض پالس و دیلی و بازه انتگرال هست که توضیحشو دادیم و بواسطه اینها میشه کاری کرد که بدون کم کردن حساسیت ذرات یا فلزات خیلی ضعیف سنس نشن.
وگرنه این مساله که با تشخیص ذرات کلمه خاصی نوشته بشه اصلا مطرح نیست چون اگر ما بتونیم با قطعیت چنین چیزی رو تشخیص بدیم که دیگه حذفش میکنیم و نیاز به نمایش چیز خاصی هم نیست! فلز در عمق هم به همین صورت قابل تشخیص خودکار توسط دستگاه نیست و تنها از طریق اطلاعات بخش تفکیک و همینطور وسعت ناحیه سنس در مقایسه با عدد میتر میشه به وجودش پی برد.

چهارشنبه 18 آذر1394 - 5:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
milad7 نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز. شاید این مطلبی که عرض میکنم زیاد منطقی نباشه. آیا میشه برای اهدافی که بصورت ضعیف سنس میشن برای درک بهتره اپراتور از اینکه ذراته یا فلزی در عمق راهکاری پیدا کنید. مثلا اگه ذراته با کلمه خاصی اعلام کنه و اگه فلز در عمق هم با یه کلمه دیگه. البته این موارد بصورت جداگانه از بخش تفکیک عمل کنه و فقط مربوط به این دو مورد باشه. @};-

خواهش میکنم.
این مساله کمی پیچیدست و در چند بخش میشه بهش توجه کرد. اول اینکه وقتی ما سنس ضعیف داریم تا زمانیکه تفکیک فعال نشده یعنی هیچ درکی نمیتونیم نسبت به ماهیت هدف داشته باشیم! چون هر محاسبه ای بخوایم صورت بدیم از زمانی امکانپذیره که حداقل تفکیک شروع به کار کرده باشه. وگرنه این فقط رقم کلی انتگرال گیری فلزیاب هست که نشان میده چیزی سنس شده که کاملا ماهیت مجهول داره. تفکیک هم برای اکثر اهداف از حدود میتر 20 شروع به کار میکنه. حالا یک راه این هست که کاری کنیم کلا چنین اهداف مشکوک و ضعیفی سنس نشن! در این صورت میشه با قرار دادن درجه حساسیت روی 10 کاری کرد که اهدافی که میتر کمتر از 20 دارن سنس نشن و در نتیجه تقریبا اکثر اهدافی که سنس میشه توام با تفکیک فوری خواهد بود که دید بهتری در خصوص هدف به ما میده. با ذکر این نکته که حساسیت 10 تنها حدود 25 درصد از برد نهایی فلزیاب کم میکنه. در این شرایط عدد تفکیک خیلی پایین مثلا زیر 20 یا خیلی بالا در حد 99 معمولا بمعنی خطا یا فلزی خیلی کوچک و نازک و بی ارزش هست که میشه براحتی ازشون صرفنظر کرد. در حال حاضر راه تشخیصی بهتری نداریم و بعید هم میدونم تشخیصی بهتر از این امکانپذیر باشه. راه دیگه هم انتخاب تنظیمات فرکانس و عرض پالس و دیلی و بازه انتگرال هست که توضیحشو دادیم و بواسطه اینها میشه کاری کرد که بدون کم کردن حساسیت ذرات یا فلزات خیلی ضعیف سنس نشن.
وگرنه این مساله که با تشخیص ذرات کلمه خاصی نوشته بشه اصلا مطرح نیست چون اگر ما بتونیم با قطعیت چنین چیزی رو تشخیص بدیم که دیگه حذفش میکنیم و نیاز به نمایش چیز خاصی هم نیست! فلز در عمق هم به همین صورت قابل تشخیص خودکار توسط دستگاه نیست و تنها از طریق اطلاعات بخش تفکیک و همینطور وسعت ناحیه سنس در مقایسه با عدد میتر میشه به وجودش پی برد.

مهندس جان از توضیحات شما بسیار سپاسگذارم @};- @};- @};-

چهارشنبه 18 آذر1394 - 6:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس یه پیشنهادی هم بنده دارم اگه صلاح دیدین توی برنامه قرار بدین.من نتایج خیلی جالبی با اسپید کم گرفتم اگه ممکنه تو برنامه مقادیر کمتری برای اسپید قرار بدین که دست اپراتور برای کمتر کردن سرعت سنس بازتر بشه چون با کم کردن سرعت سنس خیلی از بی ثباتی ها و سنسهای کاذب دیگه حذف میشه و دستگاه بیشتر اهداف واقعی رو سنس میکنه

یکشنبه 22 آذر1394 - 2:12pm
مدیر کل
مدیر کل

از نظر من اسپید 1 دیگه خیلی کند هست! حالا شما بفرمایین به چه نوع نتایجی رسیدین و منظورتون روی چه فرکانسی هست؟ چون اگر منظور روی فرکانسهای پایین باشه که همین اسپید 1 هم سنس رو بسیار کند میکنه! در هر صورت تغییر این گزینه برای من کار ساده ایه.

یکشنبه 22 آذر1394 - 4:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
از نظر من اسپید 1 دیگه خیلی کند هست! حالا شما بفرمایین به چه نوع نتایجی رسیدین و منظورتون روی چه فرکانسی هست؟ چون اگر منظور روی فرکانسهای پایین باشه که همین اسپید 1 هم سنس رو بسیار کند میکنه! در هر صورت تغییر این گزینه برای من کار ساده ایه.

مهندس همینکه از شر میتر منفی و بی ثباتی روی زمین راحت بشیم خودش خیلیه با کم کردن اسپید حساسیت رو روی عددبالاتری هم میشه گذاشت و نیازی هم به کم کردن فرکانس نیست و حتی دیلی دستی رو هم نیازی نیست زیاد بالا بذاریم در مجموع اینکه انگار دستگاه یه چیز دیگه میشه درسته که برای کار کردن حوصله و زمان بیشتری میطلبه اما به همون اندازه هم ضریب اطمینان بالاتر میره.حالا شما اگه براتون ممکنه رنج اعداد رو بیشتر کنین هرکی هم دوست نداشت رو همون سرعت بالا بذاره :D

یکشنبه 22 آذر1394 - 10:01pm
مدیر سایت
مدیر سایت

دیگه از 1 هم کمتر بشه شما از روی یک خمره سکه در 1/5 متری خاک هم عبور کنی ممکنه سرعت عمل شما متناسب با سرعت سنس تنظیم نباشه و از دستش بدی هااااا

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 23 آذر1394 - 8:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باسلام خدمت مهندس حمید عزیز. مهندس جان یه پیشنهادی داشتم شاید یه کم مضحک بیاد ولی اگه بتونین منوی برنامه رو فارسی کنید خیلی محشر میشه

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

دوشنبه 23 آذر1394 - 2:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

1426539 نوشته است:
باسلام خدمت مهندس حمید عزیز. مهندس جان یه پیشنهادی داشتم شاید یه کم مضحک بیاد ولی اگه بتونین منوی برنامه رو فارسی کنید خیلی محشر میشه

منم قبلا این مورد رو پرسیدم اینم جواب مهندس:نخیر این کار شدنی نیست

دوشنبه 23 آذر1394 - 2:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
reza2490 نوشته است:
مهندس حمید خسته نباشید می خاستم ببینم ایا میشه از روشهای گرت و از روی مقالعه گرت که برای عمق و اندازه هدف هست روی این مدار هم پیاده بشه
ویا انکه روی پالسی ها جواب نمیده اگه بشه چه شود
اینم اون مقالعه ای که خودتون زحمتشو کشیدید
http://www.google.com/patents/US5786696

خواهش میکنم.
بنده فکر نمیکنم این کار بصورت واقعی و با دقتی که قابل قبول باشه ممکن باشه. دلایل مختلفی هم داره که بارها عرض کردم. بخصوص که در مدار دستساز اون هم با این همه تنظیمات و لوپ های متنوع وضعیت بسیار پیچیده تر و متنوع تر از دستگاههای شرکتی هست و تازه در نمونه های معتبر پالسی که میشناسیم هم این مساله تا حالا پیاده نشده. دستگاههای غیر معتبر هم حسابشون مشخصه و خیلی چیزهاشون نمایشی و تبلیغاتی هست! وگرنه مطمئن باشین لورنز و مینلب که از بهترین ها هستن باید چنین چیزی داشته باشن در صورتیکه در هیچ مدلشون نمایش عمق وجود نداره. پی بردن به عمق در طرح ما فقط از روی درجه میتر و با توجه به سایز لوپ مورد استفاده و شعاع وجود سنس و با توجه به تجربیات قبلی کار اپراتور هست که با وجود همه اینها باز هم بصورت کاملا حدودی قابل تخمین هست!

عرض خسته نباشید خدمت مهندس حمید و کاوشگران محترم.
با توجه به گفته شما مهندس حمید که گفتید در هیچ یک از مدلهای ماینلب که از بهترین ها هست، از گزینه تشخیص عمق بهره نبردند، باید عرض کنم در مدل ctx3030 همین شرکت نشانگر عمق وجود دارد و طبق گفته های جناب ایران تقریبا تا ۱ متر خوب عمل میکند! پس با این تفاسیر در Fpi هم چونکه در تفکیک از فلزیابهای ماینلب الگو برداری کردید نباید قرار دادن این گزینه خارج از تصور باشه. این گزینه سوار بشه یعنی حفاری بیخودی تعطیل! باز هم سپاسگزار از این وقت و زحمتی که برای انجمن و کاربران میکشید مهندس عزیز. @};-

جمعه 27 آذر1394 - 12:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 283 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 ... 29  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: amir reza , mouloud , soraty و 491 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure