انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:25pm

پاسخ به موضوع  [ 162 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 ... 17  بعدی
 فلزياب تركيبي كاوشگر 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با عرض سلام مجدد خدمت دوست واستاد عزيز آقا آرش
پس از بررسي فايل پروتيوس كه آپلود كرده بودين متوجه شدم كه در زمينه استفاده از at mega چيز خاصي انجام ندادين فقط يك پيكربندي آيسي و كريستال داخلي بعد هم چند تا دستور در اول براي lcd با وقفه وبعد هم نمايش چند تا اسكرين وبعدهم پيكربندي adc و نمايش چند ورودي كانال adc با كاراكتر .!!!!!!!!!همين
ما اينجا هستيم تا از تجربيات هم استفاده كنيم در مقايسه با lcd گرافيكي آقاي حسين دمير تركيه براي دلتا پالس 3 اين اصلا قابل قبول نيست نه از پايه هاي آيسي براي توليد موج مربعي وبعد تقويت وتغيير شكل موج وارسال اون براي......................و خلاصه نه menu تعريف كردي كه بشه با اون تنظيمات بالانس و تنظيمات شكل موج ودامنه ولتاژ
وتنظيمات صوت وتنظيمات زمين و نه شكل يا نمودار لا اقل ميتونستين مثل clone pi ميتونستي چند تا مربع تعريف كني كه با سنس فلز كم وزياد شن ويك بازر تعريف ميكردي ونه keypad ............................................
ولي در هر صورت براي شروع ب نبود
ارادتمندتان
naser1

دوشنبه 24 تیر1392 - 7:03pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

از اینکه مدار رو نگاه کردید و نظر دادید ممنون.کریستال در این مدار خارجیه(16مگا)من تو پروتوس رو کریستال خارجی تنظیم کردم.متوجه نشدید؟دوست عزیز تولید پالس در میکرو با دستور pwm انجام میشه که دقیقترین حالت برای تولید pwm.خوب منم از pwm استفاده کردم.منظورتون از تقویت و تغییر شکل موج چیه؟خروجی پایه میکرو رو نمیشه مستقیم به igbt متصل کرد.خوب من به واسطه درایور این شکل موج رو تقویت و به igbt منتقل کردم.منظورتون از{ تنظيمات شكل موج ودامنه ولتاژ}چیه؟میشه توضیح بدید؟اما منو:خوب قرار نیست هرکاری آقای دمید کرد همون کارو کنم که ;) .منو من شبیه منویی که تو مایندرایوره.بله خیلی راحت میتونم گراف هم تو برنامه بگنجونم.اما واسه اینکه سرعت مدار رو هرچی بیشتر بالا ببرم گراف رو لازم ندیدم.به جای کلید هم از ولوم استفاده کردم.در مورد تغییر صدا(ترهشلد)بله میتونه به صورت دیجیتالی باشه.برنامه دیجیتالی رو نوشتم اما راستش رو بخواد ترهشلد انالوگ خیلی دقیقتره و صدای پس زمینه دقیقتری داره.بالانسی که من طراحی کردم با تغییر در زمان دو نمونه گیری انجام میشه.با ال سی دی 16*2 و یه میکرو مگا8 و یه برنامه نویس ساده توقع بیش تر از این نداشته باش. ;) ولی قول میدم تا اونجا که میتونم برنامه رو ارتقاع بدم

دوشنبه 24 تیر1392 - 8:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

موفق باشید

یا حق

سه شنبه 25 تیر1392 - 8:53am

سلام
مدار ماینر و مایندایور دارای کنورتور و در نتیجه تغذیه آنالوگ و دیجیتال شان از هم جدا و ایزوله است.بنابراین برای خواندن ولتاژ باطری از از اپتوکوپلر استفاده میکنه.ولی در مدار بالا وقتی کنورتور نداره آیا لازمه ولتاژ باطری را با اپتوکوپلر ایزوله کنیم و سپس آنرا اخوانیم.

سه شنبه 25 تیر1392 - 10:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پیوست:
kavosh.pdf
پي دي اف پي سي بي

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)

سه شنبه 25 تیر1392 - 10:10am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهندس امیر ممنون از شما.

سه شنبه 25 تیر1392 - 10:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

parsegade نوشته است:
مهندس امیر ممنون از شما.

خواهش ميكنم وظيفه بود.

اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)

سه شنبه 25 تیر1392 - 10:17am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

SYBOT نوشته است:
سلام
مدار ماینر و مایندایور دارای کنورتور و در نتیجه تغذیه آنالوگ و دیجیتال شان از هم جدا و ایزوله است.بنابراین برای خواندن ولتاژ باطری از از اپتوکوپلر استفاده میکنه.ولی در مدار بالا وقتی کنورتور نداره آیا لازمه ولتاژ باطری را با اپتوکوپلر ایزوله کنیم و سپس آنرا اخوانیم.

ممنون از توجه شما.باید بگم که من تو فایل ضمیمه هم توضیح دادم که کانورتری که خودم ساختم رو به صورت مجزا (رو برد اصلی)نصب کردم.واسه اینکه هر کس هر کانورتری که دوست داره رو مدار نصب کنه.واسه همین از کوپلر استفاده کردم.البته میشد استفاده هم نکرد.و مهندس حمید هم درست فرمودند.

سه شنبه 25 تیر1392 - 10:21am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

راستی مهندس sybot میشه در مورد پست19 بیشتر توضیح بدبد؟

سه شنبه 25 تیر1392 - 10:26am

سلام
همانطور که مستحضرید در مدارات جدید تغذیه لوپ و آنالوگ و دیجیتال را از هم ایزوله می کنند. layout و track این 3 بخش را جدا از هم میکشند و زمین آنالوگ و دیجیتال را فقط در یک نقطه مجزا بهم وصل می کنند مانند ماینر و مایندایور.ولی در این مدار که تغذیه یکی است بنابراین چرا اپتوکوپلر قرار دهیم مستقیما با یک مقسم ولتاژ آنرا می خوانیم.

سه شنبه 25 تیر1392 - 11:51am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 162 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 ... 17  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: kaveh gh , Majestic12 و 407 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure