سلام.خسته نباشید دوستان و همراهان عزیز و گرانقدر فلزجو.مهندس حمید جان خیلی ارادت
دوستان حرف از خانمها و این حرفه شد ، یاد یک خاطره افتادم ،گفتم که خلاصشو بگم بدک نیس
2سال پیش به واسطه یکی از دوستان رفتیم روستاهای شاهین شهر ، مهمون خانواده بسیار خونگرمی شدیم که چندین هدف داشتن ، تا ببینیم که هدف هاشون چطوره و ارزش کار کردن داره یا نه .خلاصه آقا نهار رو خوردیم ، رفتیم سر زمینبا پسر خانواده ، تازه رسیده بودیم سر هدف داشتم بررسی میکردم،یهو دیدیم یه ماشین نیم شاسی داره میاد ، من با نگرانی از میزبان پرسیدم بنظرت کیه؟ خندید گفت خواهرمه اومده احتمالا سر بزنه.آقا ماشین یه ترمز محکم کرد تو خاکی و غبار بلند شد و یهو دختر خانم خانواده پرید پایین و پرسید : چه خبر داداش؟پیدا کردین؟؟؟
آقا ما بزور جلوی خندمون رو گرفتیم ، یکم چرخیدیم تو منطقه،یجارو حفاری کرده بودن حدود 2.5 متر ، خاکش مشکوک میزد ، من لباس پلو خوری تنم بود به آقا پسره گفتم میتونی بری تو چاله و یکم نمونه خاک بیاری بالا؟ چشتون روز بد نبینه
، تا پسره اومد تکون بخوره دختر خانومه پرید تو چاله با دوتا دستاش یه عالمه خاک داد بالا و گفت بفرما، بنظرت مشکوکه؟
بخدا نمیدونید چه صحنه ای بود ! یه بیل تاشو هم عقب ماشینش بود هر چند قدم که میرفتیم ، هرجا که بنظرش مشکوک میومد چندتا بیل میزد و کارشناسی میکرد واسه خودش!
ببخشید سرتون رو درد اوردم ، خواستمم بگم همچین مواردی هم هست که خانوما در زمینه فلزیابی فعال باشن
همیشه شاد و موفق باشید