انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 10:28pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 , 66 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

دوستان عزیز میکرو این فلزیاب با برنامه کدویژن پروگ میشه؟ ^:)^

شنبه 13 دی1393 - 10:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جالبه که يه خواهر علاقه مند به اين حرفه هستش ،اما
شرمنده خواهر من ، ناراحتی من هم به خاطر بد حرف زدنت بود پس سنجيده صحبت کن تا خصومتی شامل حال کسی نشه

شنبه 13 دی1393 - 10:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

arash99 نوشته است:
جالبه که يه خواهر علاقه مند به اين حرفه هستش ،اما
شرمنده خواهر من ، ناراحتی من هم به خاطر بد حرف زدنت بود پس سنجيده صحبت کن تا خصومتی شامل حال کسی نشه

.......................................................................................
سلام ارش جان چقدر ساده ای !! این اتفاقا یک مذکره ولی خودشو جای یه دختر جا میزنه :D جدیدا فروشنده ها با مدار مهندس کارشون به جایی رسیده خودشونو جای دختر جا می زنند =)) ارش جان این یکی از دوستان قدیمیست ولی چندین یوزر داره اتفاقا من خیلی ها را می شناسم با این روش .................. بماند . اگر زیرک باشی خیلی راحت متوجه میشوی . با تشکر از دختر خانمای گل @};- =))
اخه مرد نازنین هنوز دو هفته نشده خیلی ها خرید کرده اند ولی هنوز قطعه بدستشون نرسیده چه توقع و انتظاراتی دارند این دخترا همینجوره شوهر نمی کنند =)) تازه دختره مجرد هم هست =)) اگر شوهر داشت اینجا نمی امد :-J

آخرین بار توسط amiri11 در شنبه 13 دی1393 - 11:29pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

شنبه 13 دی1393 - 11:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا یا به قول خودتون خانم deric
شما واقعا انسان بی منطق و بی تربیتی هستین. انگار از همه طلبکارین . فکر کردی کی هستی این طوری حرف میزنی و بوی تعفن افکارت رو تو انجمن پراکنده میکنی ؟
شما که هنوز یه مدار مونتاژ نکردی و با مشکلات ساخت آشنایی نداری بیخود میکنی اینطوری حرف میزنی.
این روزا فضای این انجمن با حضور بعضی ها غیر قابل تحمل شده

شنبه 13 دی1393 - 11:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
سلام.خسته نباشید دوستان و همراهان عزیز و گرانقدر فلزجو.مهندس حمید جان خیلی ارادت :x :ymhug:
دوستان حرف از خانمها و این حرفه شد ، یاد یک خاطره افتادم ،گفتم که خلاصشو بگم بدک نیس :D
2سال پیش به واسطه یکی از دوستان رفتیم روستاهای شاهین شهر ، مهمون خانواده بسیار خونگرمی شدیم که چندین هدف داشتن ، تا ببینیم که هدف هاشون چطوره و ارزش کار کردن داره یا نه .خلاصه آقا نهار رو خوردیم ، رفتیم سر زمینبا پسر خانواده ، تازه رسیده بودیم سر هدف داشتم بررسی میکردم،یهو دیدیم یه ماشین نیم شاسی داره میاد ، من با نگرانی از میزبان پرسیدم بنظرت کیه؟ خندید گفت خواهرمه اومده احتمالا سر بزنه.آقا ماشین یه ترمز محکم کرد تو خاکی و غبار بلند شد و یهو دختر خانم خانواده پرید پایین و پرسید : چه خبر داداش؟پیدا کردین؟؟؟ =))
آقا ما بزور جلوی خندمون رو گرفتیم ، یکم چرخیدیم تو منطقه،یجارو حفاری کرده بودن حدود 2.5 متر ، خاکش مشکوک میزد ، من لباس پلو خوری تنم بود به آقا پسره گفتم میتونی بری تو چاله و یکم نمونه خاک بیاری بالا؟ چشتون روز بد نبینه :D ، تا پسره اومد تکون بخوره دختر خانومه پرید تو چاله با دوتا دستاش یه عالمه خاک داد بالا و گفت بفرما، بنظرت مشکوکه؟ =)) =)) بخدا نمیدونید چه صحنه ای بود ! یه بیل تاشو هم عقب ماشینش بود هر چند قدم که میرفتیم ، هرجا که بنظرش مشکوک میومد چندتا بیل میزد و کارشناسی میکرد واسه خودش! :p
ببخشید سرتون رو درد اوردم ، خواستمم بگم همچین مواردی هم هست که خانوما در زمینه فلزیابی فعال باشن
همیشه شاد و موفق باشید :ymhug: @};-

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

شنبه 13 دی1393 - 11:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان هدف فروشنده ها فقط به هم زدن جو انجمنه که مدارات خودشون فروش بره
همونطور که از قدیم گفتن جواب ابلهان خاموشیس شما هم اگه جوابی به اینجور افراد تازه وارد ندین خودشون خجالت میکشن و دیگه حرفی نمیزنن
حالا این فرد هرکی میخواد باشه به ما هیچ ربطی نداره و ما باید به وظیفه ای که مهندس حمید بر دوش ما گذاشته عمل کنیم تا بهترین نتیجه رو بگیریم
از دوستان خواهش میکنم که جو این تاپیک رو به هم نزنن
شما دنبال مشکلات این سیستم بگردید تا مهندس حمید اونها رو برطرف کنه
فک نکنید کار این مدار تموم شده
به قول مهندس حمید ما تازه اول راهیم و راه درازی رو پیش رو داریم
یه کاری نکنید که مهندس حمید از مداری که اراعه داده پشیمون شه
موفق باشید

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

آخرین بار توسط ahoora94 در شنبه 13 دی1393 - 11:58pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

شنبه 13 دی1393 - 11:54pm
آواتار کاربر

حیف از زحمات مهندس حمید آقای کاوشگر یا ... من فروشنده نیستم اما جرات بیان حقیقت رو تو یک محیط مردسالار دارم من اتفاقی مطالب این قسمت رو مطالعه کردم و دیدم که چقدر ناسپاس هستید و یاد دوران ابتدایی و بهانه های واهی تنبلها افتادم
آخ بابابزرگم مرد مشق ننوشتم
وا خانم مداد نداشتم
مهمونی بودیم خانم
خانم نوشتم ها یادم رفت بیارم
.....................
من از حضور مهندس حمید عذرخواهی میکنم
اما واقعا جا داشت که اساتید فن بهتر عمل کنن
تا شاهد چند تست و ساخت زیبا باشیم که خستگی مهندس رفع بشه
...... منظور من از کاوشگر همون حامد یا آقاییه که عکس کاوشگرمعدن زده

شنبه 13 دی1393 - 11:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

از قرار مهندس حمید نیست چون ابتدای تاپیک گفته بود بهیچ وجه اراجیف در این تاپیک رو بر نمی تابه و با اخلالگران برخورد قاطع میکنه ... خدا کنه زود تر بیاد تا یه سرو سامونی به این تاپیک 60 صفحه ای که لا اقل 20 صفحش بیمورد هست بده ...
به یاری حق...
در پناه حق.

یکشنبه 13 دی1393 - 12:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

deric2 نوشته است:
حیف از زحمات مهندس حمید آقای کاوشگر یا ... من فروشنده نیستم اما جرات بیان حقیقت رو تو یک محیط مردسالار دارم من اتفاقی مطالب این قسمت رو مطالعه کردم و دیدم که چقدر ناسپاس هستید و یاد دوران ابتدایی و بهانه های واهی تنبلها افتادم
آخ بابابزرگم مرد مشق ننوشتم
وا خانم مداد نداشتم
مهمونی بودیم خانم
خانم نوشتم ها یادم رفت بیارم
.....................
من از حضور مهندس حمید عذرخواهی میکنم
اما واقعا جا داشت که اساتید فن بهتر عمل کنن
تا شاهد چند تست و ساخت زیبا باشیم که خستگی مهندس رفع بشه
...... منظور من از کاوشگر همون حامد یا آقاییه که عکس کاوشگرمعدن زده

ضمن تشکر از تمام حرفهایی که زدین لازمه بگم که علم الکترونیک نه خانم میشناسه نه آقا خودم چندیم مورد برخورد داشتم که طرف دخترش الکترونیک خونده و برا پدرش دستگاه درست میکنه که بره کاوش پس دوستان تعجب نکنید من هم از شما دعوت میکنم اگه دستی بر آتیش دارین شما هم همین مدار رو بسازین تا با نتایج تستها بتونیم دستگاه رو در حد ایده ال برا کاوش واقعی آماده کنیم
ممنون

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

یکشنبه 13 دی1393 - 12:22am
آواتار کاربر

داداشی که توهین میکنی
من فقط نظرم رو گفتم اگر میشد که کسی برام بسازه و پولشو بگیره ما باغ داریم و داداشم اونجا تست میگیره از دستگاه های جدیدش که میخره
من حاضرم با فیلم براتون تست بگیرم

یکشنبه 13 دی1393 - 12:26am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 , 66 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 357 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure