نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
هاروارد عزیز 1- این خازنها مقدارشون هر چه بیشتر باشه بهتره. شما 2200 بذارین. 2- سیم شما هیچ مشکلی نداره همون سیم 0.7 هست که بارها توضیح پیچیدنشو هم بنده و دوستان گفتیم. برای شروع معمولی بپیچین بهتره. قطر سیم پیچ هم معمولا داخل لوپ حساب میشه ولی چون نهایت نیم سانت قطر داخلی و بیرونی فرق دارن اهمیت خاصی نداره. 3- چند شماتیک وجود داره که پی سی بی مطابق همون شماتیکی هست که از یک طبقه آپ امپ استفاده کرده. ظاهرا زیاد هم فرق کارایی ندارن چون دوستان تست کردن. خازنهای ظرفیت بالا روی پی سی بی فقط هست که البته ضروری هم هست تا مدار خوب کار کنه. کلا شما همین پی سی بی رو بسازین بهتره. 4- منظور من این بود اصولا پالسی ها انقدر هم با هم اختلاف برد ندارن! دلتاپالس که مدار مشهوریه ولی حداقل 5 برابر این مدار پیچیدگی داره! بنظر من در مقابل پیچیدگیش ارزش ساخت نداره.
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 4:41pm |
|
|
HARWARD
|
حمید جان دقیقا منظورتون کدوم دلتاپالسه؟دلتا انالوگ(2) یا دلتا3 یا PIM2؟مشلکی نیست من میسازمش؟
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 5:35pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
منظورم دلتاپالس اصلی بود! در مورد سایر ورژنها توی انجمن بارها صحبت شده و نظرات متفاوت زیاده. بهرحال پیچیدگی دلتا در حدی بوده که خیلیا نتونستن راه اندازیش بکنن! باز هم میگم اینطور مدارات فلزیاب رو کسانی باید بسازن که تجربه قبلی دارن. وگرنه بحث ارزش مدار هم نیست. بحث اولیه همینه که آیا شما توان ساخت رو دارین؟! اگر نداشته باشین حالا مدارش هر چی هم باشه چه فرق میکنه! در هر صورت عرض کردم دلتا هم نسبت به بی آر ان اونقدر قویتر نیست. اصلا مقیاسی که از کم و زیاد شدن برد یک فلزیاب بخصوص پالسی در ذهن اکثر دوستان هست به اعتقاد من کاملا اشتباهه! برد هیچ فلزیابی رو نمیشه یهو 2 برابر کرد. بهترین و بدترین پالسی هم شاید 2 برابر نسبت به هم تفاوت قدرت نداشته باشن. اما یکیش ممکنه با 50 هزار ساخته بشه و یکیش رو باید 50 میلیون بخری! به همین سادگی
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 5:41pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
محمد نوشته است: اکسپلورر عزیز.مشکل حساس نبودن به پتاسیمتر 100 واینکه برای تست دستگاه من خراب شده و فعلا وقتشو ندارم ببخشید روی مدارات دیگه متمرکز شدم در ضمن کاره سختی نیست اگه کسی میتونه انجام بده ممنونم مشکل عدم حساسیت به 100 کیلو از 358 بودش. برام جالب و سواله که چرا هیچ کدوم از دوستانی که مدار رو ساختن، نتایج لمس پایه 3 آی سی 358 رو اعلام نکردن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 6:33pm |
|
|
HARWARD
|
اقا اگه ما بخواهیم برای کلا فلزیابها جعبه ی دستگاه و قاب کوئل و دسته مثل کارخونه ها درست کنیم باید چیکار کنام؟ سیم رابط بین کوئل و دستگاه رو چی بزارم بهتره؟اون کابل مشکیهای کارخونه ای که مثل فیش به دستگاه و کوئل وصل میشه و داخلش سه رشته سیم هست رو از کجا میشه گیر اورد؟
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 9:36pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
HARWARD نوشته است: اقا اگه ما بخواهیم برای کلا فلزیابها جعبه ی دستگاه و قاب کوئل و دسته مثل کارخونه ها درست کنیم باید چیکار کنام؟ سیم رابط بین کوئل و دستگاه رو چی بزارم بهتره؟اون کابل مشکیهای کارخونه ای که مثل فیش به دستگاه و کوئل وصل میشه و داخلش سه رشته سیم هست رو از کجا میشه گیر اورد؟ جعبه که به سلیقه و هنر شما بستگی داره اما کابل رو، کواکسیال که دو رشته است لازم دارین که پیشنهاد میدم نوع rj59u بگیرید عالیه، اگه نتونستین تهیه کنید نوع rj59 بگیرید. واسه رابط هم مادگی و نری فیش bnc بگیرید. هم کابل و هم رابط تو سایت ایران میکرو موجوده.
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 9:57pm |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
بفرمایید برای راحتی کار بچه ها تو پروتوس کشیدم راحتر متوجه بشین.اگه کسی خواست بهم پیام بده
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 11:20pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
محمد نوشته است: بفرمایید برای راحتی کار بچه ها تو پروتوس کشیدم راحتر متوجه بشین.اگه کسی خواست بهم پیام بده محمد جان زحمت كشيدي ، ديگه پيام واسه چي هم اينجا up كن همه استفاده كنن ، يا علي
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 11:23pm |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
اخه ارتین جان من دیدم بعضی ها زحمت بچه هارو در سایت های دیگه یا میفروشن یا بدون ذکر منبع به نام خود درج میکنن.اما بخاطره گل روی شما چشم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 11:31pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
محمد نوشته است: اخه ارتین جان من دیدم بعضی ها زحمت بچه هارو در سایت های دیگه یا میفروشن یا بدون ذکر منبع به نام خود درج میکنن.اما بخاطره گل روی شما چشم : YMPEACE: دوستان یه تغییر اساسی میگم انجام بدین انشاا..کارتون راه بی افته اینارو انجام بدین تا بقیشو بگم: مدار راه انداز ماسفت تو اينجا خيلي ساده هست و احتمال ميدم که نتونه خوب ماسفت رو روشن و خاموش کنه.
اون مقاومت 470 اهم (R1) رو بردارین، به جاش يه ترانزيستور PNP بذارین، که کلکتورش وصل بشه به کلکتور Q1 ، اميترش بره به 12 ولت و بيس هم با يه مقاومت مثلا1کيلو وصل بشه به پايه 7 ميکرو.اون مقاومت 330 اهم بيس Q1 هم کمه، به جاش 1کيلو بذارین. با گيت ماسفت هم مقاومت 10 اهم سري کنید.دوتا ديود زنر 16-17 ولت به شکل معکوس با هم سري کنید، و مجموعه ي سري شده ي زنرها رو بين گيت و سورس قرار بدین محمد جان ، تشكر ، ميشه تغيراتي كه در بالا گفتي رو روي شماتيك انجام بدي ، بنظرت كدون ترانزسيتور pnp رو بزاريم بهتره ، در ضمن تاثير اين تغيرات چيه؟ هر كسي ميخاد هر سوءاستفاده اي بكنه از نيت خير دوستان ، اميدوارم خدا به زمين گرم بزنش ، و اون لقمه حروم زن وبچه اش باشه بحق علي هر كه خواهد من و تو ما نشويم خانه اش ويران باد
|
پنج شنبه 10 مرداد1392 - 11:46pm |
|
|
|