نویسنده |
پیغام |
sokhan.eshgh
|
سلام به اساتید محترم با خواندن مطالب سایت سوالی برام پیش آمده که ممنون میشم پاسخشو بدید در بین فلزیاب های متعدد که آموزش ساخت آن بطور کامل می باشد و دوستان هم نظر داده اند می خوام بدونم کدوم فلزیاب از نظر کارایی و ساخت نتیجه ی مطلوب تری می دهد بطور مثال هم در عمق زنی و هم در خطا و کار با آن و ساخت کامل آن البته می دونم که هر دستگاه کاربرد خودشو داره ولی خوب شاید بشه گفت که یک دستگاه بازدهی بهتری داشته باشه (فلزياب TL12000 - FelezJoo PI - توباکس ساشو و .... شرمنده که سوالم را تو اینجا کردم !
|
یکشنبه 14 دی1393 - 12:37pm |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
kavoshgar نوشته است: با سلام خدمت همه دوستان فایل آموزش نصب و راه اندازی وپروگرم کردن با نرم افزار AVR Studio 4 براتون میزارم که البته داخل خود سی دیش بود شاید دوستان متوجه نباشند ولی برا عموم همینجا براتون میزارم تا اگه کسی لازم داشت استفاده کنه http://uplod.ir/c45q9mlulbps/MANUAL.pdf.htmدستت درد نکنه کاوشگر عزیز مثل اینکه بخت با ما یار نیست این مدار بسازیم !! طبق این فایل pdf من باید در محل x2 باید کریستالی بالاتر از 20 مگاهرتز خود فلزیاب بزارم بعد پروگرام کنم !! ولی مدل stk500 v7.10 من در محل x2 کریستال ثابت 12 مگاهرتز شرکت لحیم کرده !! امکان داره دوستان یه عکس مثل کار ماهک عزیز از صفحه فیوز بیتها و مقدار LO , HI , EXT مربوط به نرم افزار کدویژن قرار دهند مثل اینکه با AVR STUDIO هم خوب سازگار نیست !! چون الان یه صفحه مربوط به شکل تنظیم فیوز بیتها در نرم افزار کدویژن مربوط به فلزیاب چنس بود به راحتی ATMEGA8 پروگرام کرد.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 14 دی1393 - 12:42pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
علی جان شما یه تصویر از قسمت فیوز بیتهات بزار ببینم چه شکلیه چون من یه کدویژن دارم ولی توش گزینه spin رو نمیتونم پیدا کنم چون باید اون تیک بخوره شاید نسخه شما با مال من فرق داره یه تصویر میزاری تا کمکت کنم تیکهاشو بزنی
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 14 دی1393 - 1:29pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
علی جان شما از هر نرم افزاری استفاده کنی یا باید اون زیر که اون با مربع قرمز مشخص کردم باید اون حروف رو تایپ کنید یا اینکه در بالا جلوی اون گذینه ها که با عدد صفر قرمز مشخص شده یتیک بزنید و این معدل در همه پروگرامر ها یک سان هست اون عبارات رو پیدا کن وتیک بزن
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 14 دی1393 - 1:37pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوستان نسخه جدید نرم افزار به شماره 1.30 آماده شد و در پست اول تاپیک قرار گرفت! امکانات و تغییرات در این نسخه به این صورت هست: * کاهش قابل ملاحظه اثر نویز. * اصلاح کلی سیستم تولید صدا و دستیابی به کیفیت صدای مطلوب و مستقل از تنظیمات دستگاه. * اضافه شدن حالت صدای افزایشی برای نزدیک شدن فلز به لوپ. * اصلاح تنظیم بازه انتگرال گیری. * اصلاحات جزئی متعدد در قسمتهای مختلف و بهینه سازی کلی برنامه.لازمه عرض کنم برای نسخه بعدی هم قابلیتهایی در نظر دارم که به امید خدا روش کار خواهم کرد. فایل توضیحات هم برای این نسخه بطور جداگانه نذاشتم چون مساله جدید و خاصی برای توضیح دادن نیست و ترجیحا برای نسخه های بعدی که تغییرات بیشتری داشتیم فایل توضیحات رو هم آپدیت میکنم. نسخه فعلی 1.30 به اعتقاد من برتریهای مختلفی نسبت به نسخه قبلی داره و کم کم داره شرایطش برای کاوش مناسب میشه! منتظر تستهای دوستان هستم. البته اکثر دوستان ظاهرا در ساخت اولیه هم به طلسم برخورد کردن و بنده هم همینجور برای خودم دارم کار میکنم!
|
یکشنبه 14 دی1393 - 5:35pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
حمید نوشته است: دوستان نسخه جدید نرم افزار به شماره 1.30 آماده شد و در پست اول تاپیک قرار گرفت! امکانات و تغییرات در این نسخه به این صورت هست: * کاهش قابل ملاحظه اثر نویز. * اصلاح کلی سیستم تولید صدا و دستیابی به کیفیت صدای مطلوب و مستقل از تنظیمات دستگاه. * اضافه شدن حالت صدای افزایشی برای نزدیک شدن فلز به لوپ. * اصلاح تنظیم بازه انتگرال گیری. * اصلاحات جزئی متعدد در قسمتهای مختلف و بهینه سازی کلی برنامه.لازمه عرض کنم برای نسخه بعدی هم قابلیتهایی در نظر دارم که به امید خدا روش کار خواهم کرد. فایل توضیحات هم برای این نسخه بطور جداگانه نذاشتم چون مساله جدید و خاصی برای توضیح دادن نیست و ترجیحا برای نسخه های بعدی که تغییرات بیشتری داشتیم فایل توضیحات رو هم آپدیت میکنم. نسخه فعلی 1.30 به اعتقاد من برتریهای مختلفی نسبت به نسخه قبلی داره و کم کم داره شرایطش برای کاوش مناسب میشه! منتظر تستهای دوستان هستم. البته اکثر دوستان ظاهرا در ساخت اولیه هم به طلسم برخورد کردن و بنده هم همینجور برای خودم دارم کار میکنم! سلام دوستان مهندس حمید عزیز خداقوت بزرگوار. امیدوارم همیشه خوشخبر باشی داداش و موفق و سربلند. راستی در مورد تفکیک برنامه ای ندارین هنوز؟ منم امروز میرم به امید خدا جعبه مدار رو تهیه کرده و بعد تست توی خاک رو هم تجربه کنم. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 14 دی1393 - 5:45pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم بینا جان خیلی ممنون. خیر فعلا در مورد تفکیک برنامه ای ندارم! چون احساس میکنم در مورد قسمت سنس فلز که بسیار مهم تر هم هست هنوز جای کار زیاد داریم.
|
یکشنبه 14 دی1393 - 5:47pm |
|
|
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
مهندس جان تبریک میگم. میکرو به دستم رسید. حتما امشب مدارم راه میافته. خسته شدم از این همه انتظار
|
یکشنبه 14 دی1393 - 5:51pm |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
با درود و نشکر از زحمات شما اقا حمید گفتید با فرم ۱در۱ ۴متر برد داره میشه بفرمایید برای جه ابعادی و چه فلزی ؟
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
یکشنبه 14 دی1393 - 5:52pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
برد نهایی یک فلزیاب با هر لوپی برای فلزی با ابعاد خود لوپ یا بزرگتر از لوپ محاسبه میشه! بنابراین منظور از حداکثر برد برای لوپ 1 متری طبیعتا فلز 1 متری یا بزرگتر هست. عددی هم که من عرض کردم چیزی هست که مشابهش باید با اکثر مدارات فلزیاب امکانپذیر باشه. فقط چند فاکتور برای لوپهای بزرگ میتونه محدود کننده باشه که از ابتدا به این فاکتورها توجه کردم.
|
یکشنبه 14 دی1393 - 5:58pm |
|
|
|