انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:13pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 67 , 68 , 69 , 70 , 71 , 72 , 73 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kamal857 نوشته است:
اقا حامد خسته نباشید
واقعا قشنگ و عالی شده.
راستی دادی المانی مونتاژش کرده؟ :D

مرسی . والا بچه های ایران که یکیشون مهندس حمید باشه ، تموم آلمانی ها رو تو هوش و فراست تو جیبشون میذارن. چه برسه به ما که فقط مونتاژ میکنیم. همین مونتاژ رو هم درست انجام ندیم که دیگه واویلا.
الان چند تا تست دیگه گرفتم. آقا هر کی نسازه بزرگترین اشتباه رو کرده. همه چیزش عالیه. تنظیمات محشری داره که دست اوپراتور کاملا بازه تو کار کشیدن از دستگاه.
فقط از مهندس حمید عزیز خواهش میکنم کمی در مورد مود های ground و integ.w توضیح بدن.
ممنون

دوشنبه 14 دی1393 - 12:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حامد جان لطفا از باطريهات بگو داداش چه مارکيه و چند خريدی؟؟؟

دوشنبه 14 دی1393 - 12:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
حامد جان لطفا از باطريهات بگو داداش چه مارکيه و چند خريدی؟؟؟

آرش جان قبلا هم گفتم. مارک سامسونگ کره و هر سلولش 24 هزار تومن. مجموعا 120 تومن شد

دوشنبه 14 دی1393 - 12:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Ancient نوشته است:
سلام.یه سوال از دوستان و اساتید عزیز و گرامی @};-
برای این وسیله ، بنظرتون کدوم از این پروگرمر ها مناسب ترن؟دارم سفارش میدم ممنون میشم زودتر بگین :x :ymhug:
بیزحمت یکیشو بگین که بعدا هم بتونم استفاده کنم ازش و کار باهاش راحت تر باشه :ymblushing:
http://iran-micro.com/%D9%BE%D8%B1%D9%8 ... -1407.html

http://iran-micro.com/%D9%BE%D8%B1%D9%8 ... -7241.html

http://iran-micro.com/%D9%BE%D8%B1%D9%8 ... -7894.html

http://iran-micro.com/%D9%BE%D8%B1%D9%8 ... -6052.html

دوست عزیز با همون پروگرامر stk500 نوآوران الکترونیک میتونین پروگرام کنین. فقط باید از یه کریستال استفاده کنین تو پروگرام

دوشنبه 14 دی1393 - 12:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamedkkجان منتظرم در مورد پروگرام کردن میکرو با چه نرم افزاری و تنظیم فیوز بیت ها

دوشنبه 14 دی1393 - 12:48am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

reza68 نوشته است:
دوستان عزیز اگه میدونید مشگل مدار من از کحاست لطفا راهنمایی کنید...

سلام دوستان
رضا68 عزيز مشكل شما يا از پروگرام نادرست ميكرو هست يا ايراد از خود ال سي ديه.
البته اينم بگم كه براي بار اول كه مدار رو روشن ميكني طبق توضيحاتي كه مهندس حميد توي فايل اوليه فرمودن كنتراست نوشته ها پر رنگ و كم رنگ ظاهر ميشه كه شما بايد با ديدن بهترين حالت كليد ok رو فشار بدين.
و اگه در زمان مناسب ديدتون كليد رو فشار ندين ممكنه نوشته ها رو نبينين كه بايد دوباره خاموش و روشن كنين و...
ياحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 14 دی1393 - 12:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سوال : برای پروگرام حتما بايد اول ميکرو خوانده بشه مثل توضيحات اميری عزيز بعد إرس بخوره يا لازم نيست چون بنده فقط بعد از انتخاب ميکرو به محيط فيوزها رفته و بعداز وارد کردن سه گزينه رايت آل رو ميزنم بلاخره کدوم روش درسته ؟؟؟؟روش اميری جان يا ؟؟؟؟

دوشنبه 14 دی1393 - 1:08am
مدیر کل
مدیر کل

reza68 نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز
منم مدارو ساختم و میکرو رو هم دادم بیرون برام پروگرام کردن اما وقتی مدارو روشن میکنم روی ال سی دی هیچ نوشته ای نمیاد!
ایراد از کجا میتونه باشه!؟

خسته نباشی رضا جان.
اینطور که مشخصه میکروی شما درست کار میکنه وگرنه نور ال سی دی روشن نمیشد! اما ظاهرا مشکل از کنتراست ال سی دی هست. شما مقاومت 1 و مسیر اتصالش تا پایه 11 میکرو و همینطور خازن 1 رو چک کنین. قسمت مربوط به تنظیم کنتراست اولیه برای بار اول روشن کردن مدار رو هم باز با دقت از فایل توضیحات مطالعه کنین. در نهایت اگر مشکلتون حل نشد با احتمال خیلی کمی شاید لازم باشه ال سی دی از نوع دیگری بگیرین! ولی خیلی بعید میدونم.

دوشنبه 14 دی1393 - 1:08am
مدیر کل
مدیر کل

حامد عزیز خیلی ممنون از شما واقعا لطف دارین. :ymhug:
بسیار خوب و قشنگ و با کیفیت ساختین! به شما تبریک میگم. یکی از بهترین ساختهایی هست که تا حالا دیدم. از جهات مختلف. شاید بشه گفت حتی یک ایراد جزئی هم در تصاویر ساخت شما ندیدم! طبیعتا جوابگیری نهایی به رعایت همه ریزه کاری ها هم بستگی داره.
در خصوص Ground , Integ.W که توضیح مفصل در فایل دادم! فکر نمیکنم لازم به تکرار باشه. باقیش دیگه بیشتر به تستهای شما بستگی داره. فعلا همون توضیحات رو چند بار بخونید اگر جایی سوال داشتین در خدمت هستم.

دوشنبه 14 دی1393 - 1:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان من از ساعت 6 تا الان 2 عدد لوپ تخت 50 سانت یکی برای تی ال و یکی برای مدار اقا حمید ساختم که تازه تمومشون کردم #:-s ببینید خوب در اومده مدارمون هم که از یلاق برگشت چه برگشتنی خورد شده بود X_X حتی هزینه مدارمون رو هم ندادن با پیک برام فرستادنش زمونه بد زمونه ای شده ناچارم فردا از نو شروع به مونتاز مدار کنم شب همگی خوش

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 14 دی1393 - 1:16am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 67 , 68 , 69 , 70 , 71 , 72 , 73 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 621 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure