با سلام خدمت دوستان عزیز
بنا بر وظیفه بر آن شدم تا یه ویدیوی کوتاه از عملکرد مدار فلزجو که خودم با قطعات تهیه شده از بازار جمهوری تهران مونتاژ کردم را به سمع ونظر دوستان برسونم.
همونطور که در این ویدیو مشاهده میکنین مدار روی فرکانس202 - پهنای پالس160 - دیلی اتومات 22 و دستی صفر- گراند 10 -اسپید8 -انتگرال 44 و حساسیت19 تنظیم شده است.مشخصات لوپ تخت : قطر بیرونی66 سانت (همونطوری که در عکس دیده میشه متر خیاطی کاملا قطر لوپ رو نشون میده) - مقاومت 1 اهم - اندوکتانس420 میکروهانری.
اعداد سه گانه هم در محدوده قابل قبولی نمایش داده میشن .فقط عدد اول بخاطر محل نامناسب تست کمی پایینه در فضای باز بیرون شرایط بهتری حکمفرماست.
محل تست هم که به وضوح در تصویر دیده میشه منزل مسکونی بنده حقیر میباشد که فاصله کف تا سقف 2.70 متر است .سقف ساختمان از تیر آهن ساخته شده و در کف هم تراشه های ریز ودرشت حاصل از جوشکاری اسکلت در اکثر نقاط اون وجود داره. تنها نقطه ای از کف که به اندازه تقریبا 1.5 * 1.5 متر مربع عاری از فلز است همون جاییه که لوپ رو قرار دادم. با فاصله تقریبا" کمتر از دومتر از لوپ بخاری گازی بزرگی وجود داره.
همونطوری که در تصویر دیده میشه بخاطر اینکه سایز لوپ 66 سانت وبرای تست در منزل بسیار نامناسبه و از طرفی تیر آهنهای موجود در سقف ساختمان کاملا در محدوده برد این لوپ قرار دارند و از طرفی بخاطر وجود نویزهای حاصل از وجود لوازم برقی و الکترونیکی در محیط مجبور شدم گراند را روشن کنم و اونو روی مقدار 10 که کندترین حالت تطبیق خودکاره تنظیم کردم . ملاحظه میکنید که روی حساسیت 19 مدار کاملا" ساکته .در نهایت وقتی حساسیت را روی حداکثر مقدار یعنی 20 قرار دادم هر چند ثانیه تک بوقهایی شنیده میشه که در این شرایط کاملا طبیعیه.
بخاطر حجم بالای ویدیو و مشکل آپلود و دانلود نخواستم مدت زمان بیشتری تصویر تهیه کنم و گرنه حتی اگه اونو یک ساعت یا بیشتر هم در همین حالت بذاریم بمونه حتی یه تک بوق هم نمیزنه.
تمامی قطعات بکار رفته در این مدار بصورت حضوری از بازار قطعات خیابان جمهوری تهران و با وسواس هر چه تمام تهیه و در حین مونتاژ قبل از نصب تک تک قطعات روی فیبر تست های لازم انجام شده است.
حالا جناب mohamad20 عزیز مداری که با قطعات خریداری شده از آلمان توسط جنابعالی مونتاژ بشه قطعا" و بی شک باید بازدهی به مراتب بهتر و مطلوبتر از مدار مونتاژ شده توسط بنده حقیر داشته باشه که این امر هم میتونه با یه ویدیو ی کوتاه از طرف جنابعالی تحقق پیدا کنه در نهایت شما هم از تمامی اتهامات مبری میشوید و دوستانی هم که مایل به خرید قطعات از جنابعالی باشند میتونند با خیال راحت این کارو انجام بدهند.
۲۰۱۵۱۲۲۶_۰۰۵۳۳۴.mp4 - 21.4 MB۲۰۱۵۱۲۲۶_۰۰۵۷۵۶.jpg - 3.1 MB