perzo1337 نوشته است:
باسلام به آقایganbariوهمه دوستان هدف همه ما درانجمن تبادل اطلاعات ورفع اشکالت مدارهاست ونیاز به دروغ گفتن نیست شما فرمودید فیلم به فیلمها نمیشه اعتماد کرد چون بنده فیلم pd3200وtesroو...رادیدم وکیت آماده آن را خریدم ولی آنچیزی که در فیلم دیدم واقعیت نداشت باید بگم که مدار چنس خوبه ولی آن هم آجر رو عالی میگیره درمورد تاخیر هم که فرمودید درسته اما با تغییر تاخیر دیگه طلا ومس های قدیمی رو سنس نمی کنه باید فیلتری طراحی کنید که بر گشت امواج مزاحم رو حذف کنه (میدانیم که فلزمس دو نوع است مس آند و مس کاتد مس آند مثل فیبر مدار چاپی ومس کتد مثل ظروف قدیمی مسی) این هم مداری که بنده ساختم با تشکر. لینک مستقیم:
http://s6.uplod.ir/i/00493/0xfrv0polcoi.jpgدوست عزیز ببخشید ولی بنده مگر فروشنده یا ادم بی کاری هستم که بشینم فیلم دستکاری کنم یا هرچی که فکرش می کنین.!!!من به شرافتم قسم می خورم که اون بردی که شما گفتین من با این مدار خیلی بیشتر از اون برد نتیجه گرفتم.حالا شما با اون مدار که گذاشتین نتونستین نتیجه بگیرین دلیل بر ناکارایای مدار نیست .ضمنن سلیقه شما هم که از منتاژتون معلومه با این منتاژ با بهترین دستگاه هم نمی تونین جواب بگیرین.
در مورد حذف مس و طلا کاملا حق با شماست.ولی این یادتون باشه که اگه سنگ اهنی یا سیلیس تو خاک باشه قسمت انتهای موج برگشتی لوپ نیز کمی دیرتر به صفر میل می کند و این قسمت هم میشه کار کرد.شما از این موضوع مطلع هستید که اکثر خطاهای دستگاه ها همان سنگ های اهنی هستند.در واقع اگر شما فقط یک نمونه برداری انجام بدین و فقط روی اون نمونه برداری کار کنین به هیچ جایی نمیرسین.شما اگه بتونین در هر دو سه میکرو ثانیه یک نمونه برداری رو انجام بدین و روی چند نمونه پردازش های لازم رو انجام بدین .اون موقع میتونید روی بالانس اتوماتیک و گراند بالانس کار بخصوصی انجام بدین.
ضمنن برای اینکه اثر امواج مزاحم رو از بین ببرین اولین مرحله این هست که شما نمونه برداری هاتون رو از قسمت های ولتاز بالای موج برگشتی انتخاب کنید.ولی متاسفانه این قسمت از موج برگشتی که اکثرا نویز کمتری بر می داره و قابل اعتماد تر هست توسط مدار برش .برش داده شده است و دیگر دسترسی بهش نداریم
پس باید روی مدار برش هم کار کرد.
اصلا تا حالا توجه کردین که همه مدارات پالسی برش رو به یک صورت از موج برگشتی لوپ انجام میدن واخرش هم همشون در یک حد جواب میدن.به نظر بنده اصلی ترین مشکل پالسی ها در اولویت همین برش هاست که اطلاعات زیادی رو از دست میدیم.شما اگه بتونید برش هاتون رو طوری انجام بدین که از همه قسمت های موج اصلی نمونه داشته باشین دستتون باز تر هست.مثلا برش های عرضی انجام بدین و جمعا ده تا برش داشته باشین و بعد برش هارو کلمپ کنید در سطح صفر.وپردازشتون رو تو 10 تا برش از موج اصلی انجام بدین.
خوب این طبیعات خیلی قابل اعتماد تر از یک برش و بعد کار روی همان نمونه هست.امید وارم متوجه توضیحاتم شده باشین.دیگه بیشتر از این نمی تونم توضیح بدم;)
در مورد فلز مس هم تاجایی که بنده میدونم مس یک نوع فلز هست و دو نوع نداریم.
ظروف قدیمی رو که می فرمایید بخاطر عمرشون کم کم یک لایه از سطح فلز اکسید می شود و برای همین دستگاه های فلزیاب نمی تونن خوب سنسش کنن.سنس نشدن خوب هم بخاطر اینه که لایه ای که اکسید شده باعث می شود امواج نفوذی به فلز کمتر شود و در نهایت جریان های گردابی کمتری به فلز القا شود و در نتیجه میدان از طرف مس یه لوپ کمتر شود و عمق سنس فلز کمتر شود.مثل کابل کواکسیال خودمون.
ولی در خاک بخاطر مغناطیس شدن این جنس ها قصیه فرق می کند.
امیدوارم همه چیز براتون روشن شده باشد