انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 4 آذر1403 - 1:03am

پاسخ به موضوع  [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 68 , 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 ... 207  بعدی
 بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asadof نوشته است:
rostam نوشته است:
دوستان فیلم کم کیفت شد با عرض پوزش
دقت داشته باشید که با این سیستم هیچ دستگاه پالسی قادر به نمایش تصویر جنس نیست و فقط میتونه از دو میدان xوy به صورت 2 بعدی تصویر بده
که فقط در ابتدای سنس میشه فهمید جنس طویله یا دایره ای برای ایکنه بشه تصویر واقعیتری داشت باید حد اقل 8 نمونه برداشته بشه مثلا سیستم پالسی با 8 سیم پیچ با زاویه7 درجه ای سیمپیچها ازهم که خودش بحث پی چیده و مشکلی ولی شدنی
در این فیلم تصویر یک کولیس و یک حلقه در ابتدای سنس مشاهده میشود که در کولیس 2 محور xوy تقریبا قابل تشخیص و درحلقه به صورت متراکم قابل مشاهده است
در کل به نظر من تا چند درصد بیشتر کمکی برای تشخیص شکل جنس با توجه به اینکه جنس در زیر زمین هم باشه نمیکنه و بیشتر جنبه نمایشی داره

سلام اقا رستم تو این فیلم که من نگاه کردم مدار شما داشت گاز میخورد.اگه اینطور باشه که مشکل داره

اسدف عزیز مدار گاز نمیخوره فلزرو رو بالا پایین میکردم تا تفاوت تصویر در عمقهای مختلف مشخص بشه

سه شنبه 15 مهر1393 - 2:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kavoshgar نوشته است:
دوستان من امروز مدار رو با یه سینی بزرگ تست کردم متاسفانه بیشتر از 60 سانت نتونستم ازش نتیجه بگیرم البته اینو هم بگم که باز هم مثل قبل یه میخ رو تو 30 سانت داره سنس میکنه ولی نمیدونم که مشکل از کجاست یه سینی 45 رو بیشتر از 62 سانت نمیتونه سنس کنه رگلاتور مربوط به 4013 به شدت داغ میکنه فرکانس هم رو 2.5 کیلو هرتز ثابت شده البته همه آیسی ها رو یه بار عوض کردم ولی متاسفانه تا کنون موفق به حل مشکل نشدم دوستانی که اقدام به ساخت نکردن فعلا دست نگه دارن تا ببینیم این مشکل مدار منه یا مشکل یه چیز دیگس البته در تلاشم که ایشالا این مشکل رو حل کنم و نتیجه رو خدمت دوستان راعلام خواهم کرد

کاوشگر عزیز چرا فرکانس 2.5 کیلوهرتز فرکانس رو روی 123 هرتز تنظیم کن و اینو بدونید که این مدار طبق فیلمی که گذاشتم قابلیت حذف 90 درصدی فلز از غیر فلز رو داره
برای تنظیم دقیق ولوم تفکیک رو در 20 کیلو تنظیم کنید بعد ولوم تیون رو به آستانه ببرید و با تعققیر اندک ولوم تفکیک بهترین حالتو برای همه فلزات به دست بیاورید
به نظر من دستگاه شما به آهن حساس و به غیر آهن نا حساس است با تنظیم ولوم تفکیک مشکل شما حل میشود و در رابطه با داغ شدن رگلاتور اهم سم پیچ را بالا ببر

سه شنبه 15 مهر1393 - 2:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asadof نوشته است:
کاوشگر جان خود مدار ایراد داره چون اکثر دوستان که ساختند قدرت سنس مدار کمه فقط جناب مقدسی گفتند که به نتیجه رسیدند البته دقیق نمی دونم ولی باز این دوست ما یه فیلم بذاره خوب میشه و همچنین جناب رستم اگه زحمتی برای شما نمیشه یه فیلم با همون لوپ 50 یا 60 سانتی از فلز 20*20 رو بذارید ممنون

اسدف عزیز مدار هیچ ایرادی نداره و فقط باید در انتخاب قطعات دقت کنید به خصوص 555و 4013
دستگاه من با سیم پیچ 20 سانتی سینی 40 رو از 1.30 به راحتی و با حداقل تنظیم در آپارتمان میزنه اینهم فیلمش
موفق باشید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 15 مهر1393 - 2:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asadof نوشته است:
اقا رستم صفحه قبل اون فیبر رو هم توضیح بدیدمرسی

کدوم فیبرو دوست خوبم

سه شنبه 15 مهر1393 - 2:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
دوستان خوبم اصطلاحی جدید به اسم گاز خوردن رو دوستان مطرح میکنند که میخوام دلایلش رو بگم
کلا پدیده Resonator hysteresis یا تشدید پسماند مغناطیسی در 4 حالت به وجود می آید
1-وجود فلز در نزدیک محدوده حداکثر قدرت آشکار سازی دستگاه-مثال سیم پیچ شما میتواند یک سکه را از 50 سانتی تشخیص بدهد و یک فلز بزرگتر در فاصله 1 متری سیم پیچ قرار دارد و شما دستگاه را طوری تنظیم میکنید تا آن فلز 1 متری را نزند و فقط سکه را سنس کند بعد از گذشت چند ثانیه دستگاه شروع به گاز خوردن (به اصطلاح دوستان)میکند که اگر در این حالت سیم پیچ را چند سانت بالاتر ببرید صدا قطع میشود-اثر پسماند
2-وجود ذرات در خاک -که مانند مثال بالا باعث تشدید پسماند میشود
3-بالا بودن مقاومت داخلی آپ امپ اصلی مدار
4-تعقیرات ولتاژِ و جریانی مدار
اگر موردی بود نا مفهوم بفرمایید تا توضیح دهم
در فرصت مناسب راه کارهاشم میگم
موفق باشید

سه شنبه 15 مهر1393 - 2:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

راستی علی داداشی مدارتو چی کار کردی اگه راه افتاد که خدارو شکر و اگه راه نیفتاد بگو اگر کمکی بود دریغ نمیکنمپ

حضرت علی میفرماید:
منفورترن انسانها از نظر خداوند دو قسمند
آنان که حق هم نوع خود را میخورند و منفورتر از آنان انانی هستند که میبینند به انسانها ظلم میشود و فقط مینگرند

سه شنبه 15 مهر1393 - 3:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

rostam نوشته است:
راستی علی داداشی مدارتو چی کار کردی اگه راه افتاد که خدارو شکر و اگه راه نیفتاد بگو اگر کمکی بود دریغ نمیکنمپ

حضرت علی میفرماید:
منفورترن انسانها از نظر خداوند دو قسمند
آنان که حق هم نوع خود را میخورند و منفورتر از آنان انانی هستند که میبینند به انسانها ظلم میشود و فقط مینگرند

سلام میترسم سوال کنم بگن فروشنده هستم =(( والا توی پی سی بی 4 جاش قعطی داشت درستش کردم الان فرکانس دارم ولی صدا از بیزر خیلی ضعیف میاد؟

سه شنبه 15 مهر1393 - 3:43pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام داداش رستم میشه در عکسی نشون بدید که مدار ال سی دی رو چه جوری به مدار اصلی وصل کنم
خیلی ممنون و فیوز بیتاشو در قالب یه عکس بزارید خدایش چندتا آی سی میکرو از داغون کردم

سه شنبه 15 مهر1393 - 4:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

johnlewis نوشته است:
سلام داداش رستم میشه در عکسی نشون بدید که مدار ال سی دی رو چه جوری به مدار اصلی وصل کنم
خیلی ممنون و فیوز بیتاشو در قالب یه عکس بزارید خدایش چندتا آی سی میکرو از داغون کردم

دوست عزیز مدار شما سنس کامل داره ؟
با لوپ 60 تستش کردی؟

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 15 مهر1393 - 4:03pm
کاربر فعال
کاربر فعال

kavoshgar نوشته است:
johnlewis نوشته است:

دوست عزیز مدار شما سنس کامل داره ؟
با لوپ 60 تستش کردی؟

بله مدارم سنس داره البته فعلا لوپ 50 که قبلا برای دلتا ساخته بودم رو بش وصل کردم فقط موندم مدار ال سی دی رو چه جوری بش وصل کنم حتی تو فیوز بیتاشم موندم

سه شنبه 15 مهر1393 - 4:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 68 , 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 ... 207  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: منوچهر ساکی و 256 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure