انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 5:27pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 , 75 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

سلام استاد حمید عزیز
یه مساله ذهنم رو مشغول کرده
اینکه این خارجیا اومدن کویل عنکبوتی رو بصورت ترکیبی ساختن ( بنظر میرسه که مثلا از دو کویل مسطح (در بعضی موارد 3 و 4 و5 ) یکی با قطر کمتر که در مرکز قرار میگیره و یکی با قطر بیشتر و چند سانت فاصله که اطراف اولی قرار میگیره) شاید علتش با افزایش سطح کویل رسیدن به دامنه ی بالاتری از سنس فلزات در ابعاد مختلف باشه ( یعنی با این کار عملا یه کویل با قطر کم برای سنس اشیائ کوچک و یه کویل با قطر بزرگتر برای سنس اشیائ بزرگ رو با هم ترکیب کردن)
حالا آیا روش کار و محاسبه به اینصورت هست که برای همین چنس همون کویلی که آقای اندی معرفی کردن : آیا مثلا یه کویل با قطر داخلی 12 سانت و اندوکتانس 200 میکرو هانری طراحی کردند و با یکی به قطر داخلی 16 و اندوکتنانس 200 میکرو هانری بصورت متوالی ترکیب کردن که جمعا بشه 400 میکروهانری؟ اصلا همچین چیزی ممکنه؟
و اگر تمام کویل رو هم بصورت یک کویل با قطر داخلی 12 در نظر بگیریم و بعد از رسیدن به عدد 200 میکرو هانری یهو فاصله بین دورها رو از 1 میل به چند سانتیمتر برسونیم و بعد هم ادامه بدیم که به ظرفیت مورد نظر برسیم؟ ( که این هم باز در واقع همون مورد اول هست)
من که هرچقدر گشتم نتونستم چیز بدرد بخوری درباره ترکیب کویلها پیدا کنم
لطفا راهنمایی کنید
درود

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 27 آذر1392 - 5:19am

سلام دوستان من شما مهندسين عزير كمك مي خواستم دستگاه را ساختم ولي نمي دانم مشكل كجاست ال سي دي روشن مي شود ولي تصوير نمي آيد

چهارشنبه 27 آذر1392 - 8:32am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
اتفاقا کوهیار عزیز من موقع ساخت brn و زمان تست کویل متوجه شدم وقتی وسط کویل یا لوپ یه فلز کوچیک به اندازه یک سکه 500 تومانی میزاشتم موقع سنس به این فلز هیچ حساسیتی ایجاد نمیشد ولی فلزات تست از ارتفاع بیشتر آشکار میشد.
اون موقع یک ایده ای به ذهنم رسید که موقع پیچیدن لوپ بویژه برای نوع تخت چند دور در وسط پیچیده بشه و ادامه اش به حالت معمولی باشه.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 27 آذر1392 - 9:37am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام آقا حمید و ممنون از این لوپ با کیفیتی که زحمت کشیدین .
اگه لطف کنید در مورد شارژ 5 سلول 1 آمپر لیتیوم پلیمری که برای چنس استفاده کردم توضیح بدین ممنون میشم... ^:)^

چهارشنبه 27 آذر1392 - 10:37am
مدیر کل
مدیر کل

کوهیار عزیز در مجموع بنظر من این لوپی که بنده پیشنهاد دادم بهترین حالتی هست که بشه ساخت و عالی جواب بده و درست کردنش هم زیاد سخت نباشه بخصوص برای ابعاد بزرگ!
در مورد لوپ اصلی اولا فکر میکنم روش پیچیدن به سادگی مال بنده نبوده! شما نگاه کنین ذکر شده بود قطر بیرونی 21 سانت و ظرفیت 400 میکرو و 1.7 اهم مقاومت با سیم 0.8 اهم! بنده اگر در روش خودم از سیم 0.8 استفاده میکردم که مقاومت لوپ میومد روی 0.8 اهم! این خودش نشون میده طراح در لوپ عنکبوتی از 2 برابر سیم استفاده کرده. اما در نهایت بردش بیشتر از لوپ بنده نیست و کمتر هم هست.
مزیتی که اون لوپ بنظر بنده داره تمرکز میدان مغناطیسی در مرکز لوپ هست. علت اهمیت این مساله برای این مدار هم قسمت تفکیک هست! تفکیک این مدار برای سایر لوپها فقط در محدوده مرکز لوپ درست جواب میده. برای لوپ بنده هم همینطوره و فکر نمیکنم زیاد هم مهم باشه چون با کمی تست و تمرین میشه این نکته رو متوجه شد که باید مرکز لوپ به سمت فلز باشه تا تفکیک درست کار بکنه. در قسمتهای کناری لوپ دیگه تفکیک درستی نداریم. در صورتیکه در لوپ اصلی خیلی کمتر اینجور هست و تقریبا در تمام محدوده لوپ تفکیک درست عمل میکنه!
اما نکته مهمتری که از نظر بنده و احتمالا همه دوستان هست مساله برد فلزیابه! هر چقدر ما سیمها رو بیشتر به سمت بیرون بپیچیم محدوده میدان مغناطیسی لوپ هم بزرگتر میشه. چیزی که شما در لوپ عنکبوتی اصلی نمیبینید. اونجا تقریبا نیمی از لوپ با شعاع کمتر درست شده که میدان با برد پایینی داره. عملا باید بگم اون نوع لوپ برای برد کم و بیشتر سنس سکه ولی در عین حال تفکیک بهتر مناسب هست. اما اگر برد نهایی برای فلزات بزرگتر بیشتر مد نظر ما باشه قطعا لوپ تخت و ترجیحا مدلی که بنده پیچیدم جزو بهترین انتخابهاست.

چهارشنبه 27 آذر1392 - 1:31pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم hamid80 عزیز.
خب در واقع استفاده از بیش از 3 سلول باطری یکی از مشکلاتش همین شارژ کردن هست! با توجه به حداکثر ولتاژی که 5 باطری بصورت سری شده دارن و به حدود 21 ولت هم میرسه ؛ شما باید از یک ادابتور 20 ولت 1 امپر استفاده کنین! مقاومتی هم که در مسیر شارژ قرار میدین باید بیشتر باشه. مثلا 10 اهم 5 وات!

چهارشنبه 27 آذر1392 - 1:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با عرض سلام وخسته نباشید.
دستگاه منهم ظاهرا راه افتاده فقط یه باطری ویه کویل خوب باید ردیف کنم براش.
مبخوام یه باتری اسیدی 12ولت 1.5 آمپر بگیرم و با یه رگولاتور به مدار وصل کنم نظرتون چیه مهندس جان ؟
این مقدار آمپر اگه بعدا یه لوپ بزرگ هم برای دستگاه بسازم برای زمان طولانی کار جوابگو هست یا خیر؟

چهارشنبه 27 آذر1392 - 2:43pm
مدیر کل
مدیر کل

sasanasadi عزیز شما هم خسته نباشین.
در مورد باطری قبلا توضیح دادم. نوع لیتیومی جمع و جور تر و سبک تر هست و اگر قرار به خریدن باشه شما 3 سلول لیتیومی 1 آمپر یا بیشتر تهیه کنین بنظر من خیلی بهتره. مصرف مدار هم همونطور که عرض شد به 100 میلی آمپر نمیرسه و اگر شما باطری 1 آمپر هم تهیه کنین و کاملا شارژ شده باشه تا 8 ساعت میتونه جواب بده که بنظرم برای یک فلزیاب کاملا کافی هست. با بزرگ شدن لوپ هم هیچ تغییری در مصرف باطری بوجود نمیاد.
ضمن اینکه شما اگر میخواین از رگولاتور 12 ولت هم استفاده کنین دیگه نمیتونین باطری رو 12 ولت بگیرین! در اون صورت ولتاژ باطری از 15 ولت اصلا نباید پایین تر بیاد وگرنه دیگه رگولاتور کار خودش رو نمیتونه درست انجام بده و خروجیش هم افت میکنه. در هر صورت طبق بررسی های بیشتری که بنده کردم اگر شما مقاومت 13 رو 680 اهم در نظر بگیرین دیگه افت ولتاژ باطری تاثیر محسوسی روی قدرت یا ثبات نداره و با توجه به حجم و وزن و مشکل شارژ برای باطری ولتاژ بالاتر بهتره که از همون باطری 12 ولت بدون رگولاتور استفاده بشه.

چهارشنبه 27 آذر1392 - 3:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون.
توی بازار ظاهرا دونوع باتری لیتیومی وجود داره که مثل باتری قلمی و دارای ولتاژ1.5 ولت هست که به هم وصل میکنن (یه جور جوش نقطه ا ی )ولتاژ مورد نظر بدست میاد. توی باطری لپ تاب هم به این صورته. یه مدل هم که یه تیکه هست و3.7 ولت دارن وحالت کتابی وتخت داره .فرق این دو تا چیه وکدوم بهتره.

چهارشنبه 27 آذر1392 - 4:36pm
مدیر کل
مدیر کل

باطری هایی که شما میفرمایین شبیه باطری قلمی هستن در واقع نیکل متال هیدرات یا نیکل کادمیوم هستن و در حالت فول شارژ 1.4 ولت و در حالت خالی 1 ولت ولتاژ دارن و کلا زیاد بدرد نمیخورن! چون به نسبت آمپرشون حجم و وزن زیادی دارن. در عین حال شارژشون هم بیشتر زمان میبره. اما نمونه هایی شبیه به قلمی هم هست اما بزرگتره و بقول شما در لپتاپ هم استفاده میشن اما لیتیومی هستن و ولتاژشون همون 3.7 ولت هست و اون چیزی که در باطری لپ تاپ میبینین حدود 2 آمپر ظرفیت داره. اینها هم بد نیستن اما وقتی بخواین مثلا 3 تاشو سری بکنین حجم بیشتری پیدا میکنه. بهترینشون نوع تخت یا کتابی هست که شباهت زیادی به باطری موبایل هم داره و در مجموع حجم کمتری پیدا میکنه.

چهارشنبه 27 آذر1392 - 5:13pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 69 , 70 , 71 , 72 , 73 , 74 , 75 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 243 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure