انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 4 آذر1403 - 2:56am

پاسخ به موضوع  [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 70 , 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 ... 207  بعدی
 بعد از خوندن تاپیک ساخت فلزیاب چنس دلم شکست - 12 رگلاتور 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

rostam نوشته است:
saman2 نوشته است:
سلام دوستان
امروز بنده مدارم رو باز بینی کردم و به جای 709 یه 314 انداختم سنس دار شد
اما بردش خیلی کمه؟( لوپ 50 با هانری 400 )
دلیل اینکه با 709 فلزی کار نمیکنه چیه؟ دلیلی برد کمشه چی میتونه باشه؟
اطلاعات بهترین لوپی که تو این مدار جواب داده رو لطفا بزارید
با تشکر

با سلام سامان عزیز 314 طبیعتا از 709 ضعفیتره ومتاسفانه 709 جدیدی بازار اومده که زیرش سیاه است اونا کار نمیکنن باید ابی یا سبز باشه
در فیلمی که دیدید ظرفیت 900 میکرو هانری و 6 اهم است

سلام
مال709 های بنده دزیرشون یه دایره سفید هست که متاسفانه کار نکرد دوستان جایگزین مناسبی سراغ دارید

چهارشنبه 15 مهر1393 - 2:23am
مدیر سایت
مدیر سایت

در مدار 12000 که بجای 709 از 357 استفاده کردیم و خوب بود مشکلی نداشت ، شماهم تست کن روی این مدار ؛ درضمن 709 پلاستیکی هم تست کنید

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 16 مهر1393 - 9:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان من دیشب 3 شب تونستم سنس مدار دوم رو درست کنم /:) یک اتصال پشت فیبرم داشتم و جای یکی از مقاومت ها رو اشتباه زده بودم
با لوپ50 سانت بود اهم لوپم یک کم بالا بود 5.3 اهم بود که تونستم یک سینی استیل 20 در20 رو از 1 مترو 60 سنس کنم ولی با مدار تی ال همین سینی رو مدارم از 2 مترو 10 میزنه باز باید رو بردش کار بشه
من فقط ترانزیستور قدرت رو 508 گذاشتم و پتانسیومتر بغل دیود زنر رو هم تا انتها گذاشتم که به این برد رسیدم
ولی فکر کنم ولوم 100 کیلو تری شلد رو باید 20 کیلو بزاریم فکر کنم نتیجه بهتر بشه و چون اهم لوپ 12 ریگلاتوره بالا باید باشه فکر کنم از ترانزیستور قدرت buv48 استفاده کنیم نتیجه بهتر هم میشه من باز دارم روش کار میکنم تا بردش رو مثل تی ال کنم :-BD

چهارشنبه 16 مهر1393 - 9:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

:^o
ebi-gold نوشته است:
دوستان من دیشب 3 شب تونستم سنس مدار دوم رو درست کنم /:) یک اتصال پشت فیبرم داشتم و جای یکی از مقاومت ها رو اشتباه زده بودم
با لوپ50 سانت بود اهم لوپم یک کم بالا بود 5.3 اهم بود که تونستم یک سینی استیل 20 در20 رو از 1 مترو 60 سنس کنم ولی با مدار تی ال همین سینی رو مدارم از 2 مترو 10 میزنه باز باید رو بردش کار بشه
من فقط ترانزیستور قدرت رو 508 گذاشتم و پتانسیومتر بغل دیود زنر رو هم تا انتها گذاشتم که به این برد رسیدم
ولی فکر کنم ولوم 100 کیلو تری شلد رو باید 20 کیلو بزاریم فکر کنم نتیجه بهتر بشه و چون اهم لوپ 12 ریگلاتوره بالا باید باشه فکر کنم از ترانزیستور قدرت buv48 استفاده کنیم نتیجه بهتر هم میشه من باز دارم روش کار میکنم تا بردش رو مثل تی ال کنم :-BD

:^o

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 16 مهر1393 - 1:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان هرکس با لوپ 50 سانتی با tl12000 که سهله با tl1200000000000000000000000000000000 تونست یه فلز 20*20 رو تو 2مترو 10 سانت بزنه 1 میلیون تومان جایزه داره حالا هر کی باشه فرقی نداره حتی اقا ابی :D

چهارشنبه 16 مهر1393 - 1:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال

آقا اسد گل چرا اینقدر شبهه ایجاد شده داداش من
شما فلز تو دل خاک وبیرون خاک رو چقدر زدی و تست کردی البته بجز اون تست دسته بیلی :-w
بابا رک وراست بگید این تی ال چقدر عمق تو دل خاک وبرای فلز مدفون شده میزنه؟
خیلی گلی @};-
یا علی

چهارشنبه 16 مهر1393 - 1:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hoca2del نوشته است:
آقا اسد گل چرا اینقدر شبهه ایجاد شده داداش من
شما فلز تو دل خاک وبیرون خاک رو چقدر زدی و تست کردی البته بجز اون تست دسته بیلی :-w
بابا رک وراست بگید این تی ال چقدر عمق تو دل خاک وبرای فلز مدفون شده میزنه؟
خیلی گلی @};-
یا علی

داداش من فکر نکنم گفتم بیل رو تو دو متر 10 سانت زدم ولی اخه رو هوا تی ال هیچ وقت فلز 20*20 رو با لوپ 50 سانتی نمیزنه تی ال خوبه ولی دیگه دوستان دارن زیادی گنده اش میکنند که البته هدفشون مشخصه

چهارشنبه 16 مهر1393 - 3:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جایزه ای که دوستمون گفت قرعه کشی داره یا نقدی هست :-w 1 میلیون خیلی زیاده ها @-) چرا دوستان به جیب خودشون ضرر میزنن X_X

چهارشنبه 16 مهر1393 - 4:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا اسد برادر گارداش به چه زبونی با شما باید صحبت کرد و دیگه من نمیدنم اقا من مدارم رو تو محیط باز تست کردم با لوپ 50 یک سینی استیل 20 در 20 رو تو 2 مترو 10 با صدای تیک تیک زد من نتیجه مدارم رو گفتم شاید مدار شما یک مشکلی داره که اینقدر رو نمیزنه من بابت لوپش 60 هزار تومان سیم قلع اندود شده و بهترین جنس رو خریدم و ما اینجا فقط نتایج رو میگیم شاید یکی بگه برای من 4 متر میزنه باشه قبوله ما کاری نداریم شاید واقعان بزنه چرا دیگه اینجا داری جایزه میزاری مگه ما مسابقه راه انداختیم و ما هیچ هدفی هم از بیان این نکاتی رو که میگیم نداریم شما بد برداشت میکنی
اگر هدف من و امسال من چیزه دیگه ای بود که برای مثال نمی یومدیم رو مدار 12 ریگلاتوره تا صبح بیدار بشینیم و کار کنیم
من و اقای کاوشگر دیدیم که همه میگن مدار 12 ریگلاتوره کار نمیکنه همه هم دیدن که تو اولین استارت مدار بالا اومد باز داریم روش کار میکنیم تا مدار قدرتش بیشتر بشه
نمیدونم شما هدفتون از این صحبت ها چی هست :-w
ما هی میاییم جو رو اروم کنیم شما به یک نهوی شلوغش میکنی
دوست من ما اینجا اومدیم مشکل دوستان رو حل کنیم و اگر شما مانع این کمک کردن بشی ما از کمک کردن دریغ نمیکنیم موفق باشی

چهارشنبه 16 مهر1393 - 4:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تو این تایپیک 12 ریگلاتوره که من و اقای کاوشگر و البته آقا رستم که مدار رو گذاشتن و ما مونتازش کردیم مگه کسی به ما پول داد
ما فقط هر کدوممون یک هزینه ای کردیم و مدار رو ساختیم خوب اون نتیجه ای که دلمون میخواست رو به ما نداد که داریم اصلاحش میکنیم
شما که اقا اسد دم از معرفت و مردانگی میزنی یک بار شده تو یک تایپیکی که باز میشه جزو اولین نفراتی باشی که مدار رو میسازه و هزینه میکنه
شما میمونی کار از کار که میگزره و مدار نتیجه میگیره میایی شروع میکنی به کار بعدش هم همه رو یا مسخره میکنی یا میگی دروغ گو یا هزار حرف دیگه
دوستان همه اینجا شاهد هستن و میدونن که چقدر داریم تلاش میکنیم تا یک مدار خوب و با ثبات داشته باشیم من یک بار باید با شما قرار ملاقات بزارم ببینم منظور شما از این حرف ها چی هست چرا این جور فکر با خودت میکنی من به خدا شاهده سر ساخت این مدار 12 ریگلاتوره پول قطعه نداشتم که امانی جنس خریدم بعد پشت سر ما این جور حرف میزنن

چهارشنبه 16 مهر1393 - 4:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2062 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 70 , 71 , 72 , 73 , 74 , 75 , 76 ... 207  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 284 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure