نویسنده |
پیغام |
kasra58
|
درود چناب روت عزیز مدتیست نوشته ها و افعال حضرت عالی را دنبال میکنم واقعا و بدون اغراق نمونه یک انسان واقعی هستید امید وارم مولای متقیان امیر المومنان شیر خدا حضرت علی مرتضی یار و یاور همیشگیتان باشد .خاکسارتان حقیر کمترین کسرا
خریدار سنگهای قیمتی
|
چهارشنبه 27 آبان1394 - 10:45pm |
|
|
Taaak
کاربر فعال
|
با سلام خدمت دوستان عزیز: ببخشید که این مشکل رو اینجا باز گو میکنم.من در مورد مگنت تی ال در قسمت تی ال دیجیتال به مشکل برخورد کردم و اونجا با عکس مشکلم رو مطرح کردم.از دوستان در صورت امکان راهنمایی کنین.یک دنیا از همه عذر خواهی میکنم.موفق باشین.
|
پنج شنبه 27 آبان1394 - 1:47am |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
Taaak نوشته است: با سلام خدمت دوستان عزیز: ببخشید که این مشکل رو اینجا باز گو میکنم.من در مورد مگنت تی ال در قسمت تی ال دیجیتال به مشکل برخورد کردم و اونجا با عکس مشکلم رو مطرح کردم.از دوستان در صورت امکان راهنمایی کنین.یک دنیا از همه عذر خواهی میکنم.موفق باشین. سلام دوست عزیز من مگنت رو نساختم ، اما با توجه به اینکه تعداد زیادی از کاربران ساختن و فقط دو سانت اعلام برد کردن ، و تا حالا هیچ کاربری نگفته که من موفق بودم ، پس وقت خودت رو نزار روش ، فلزیاب مهندس حمید عزیز ، با میتر منفی وجود حفره رو نشون میده ،من تست نکردم ، اما اکثر کاربرا تایید کردن ، اما تفکیک ساده تی ال رو تایید میکنم ، چون تست کردم و تفکیک به صورت اهنی و غیر اهنی هست که ساده و معمولیه ، و دارم رو ای سی های جایگزین 709 و 358 کار میکنم که اگر جواب بده خوبه
قسمت !
|
پنج شنبه 28 آبان1394 - 9:57am |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
کسرا جان شما لطف داری اما دوستانی مانند اقا مهدی ، کاوشگر ،علیرضای عزیز و اساتید دیگه مانند رستم و جاوید.... تو این سایت بهترین ها هستن و مهندس حمید عزیز که این فضا رو به وجود اورده ، اینا نمونه های واقعی هستن من هم خاک پای دوستان
قسمت !
|
پنج شنبه 28 آبان1394 - 10:11am |
|
|
kasra58
|
درود هموطن مهربانم هینطور است که حضرتعالی میفرمایید، دوستان بسیاری در این محل مشغول خدمت رسانی صادقانه هستند ، انشاءالله خدا برای زحمتهایشان پاداشی درخور عنایت کند .خاکسارتان کسرا
خریدار سنگهای قیمتی
|
پنج شنبه 28 آبان1394 - 10:38pm |
|
|
stkmelodi_20
کاربر حرفه ای
|
rot نوشته است: دوست عزیز برا تی ال لوپ تخت یک متری مربع ساختم که تا چهارمتر میزنه با اهم 1/8 و 800 میکرو هانری بهترین نتیجه با لوپ تخت به دست میاد و رو حالت تفکیک تو هوا یه صفحه مسی رو با لوپ چهل از یک مترو نیم تفکیک کامل داره صفحه مسی هم بیست سانتیه مونتاژ هم باید اصولی باشه سلام میشه لطف کنید بگید کدوم مدار مونتاژکردین و اینکه لوپ1 چطوری تا میشه؟
|
شنبه 30 آبان1394 - 9:50am |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
stkmelodi_20 نوشته است: rot نوشته است: دوست عزیز برا تی ال لوپ تخت یک متری مربع ساختم که تا چهارمتر میزنه با اهم 1/8 و 800 میکرو هانری بهترین نتیجه با لوپ تخت به دست میاد و رو حالت تفکیک تو هوا یه صفحه مسی رو با لوپ چهل از یک مترو نیم تفکیک کامل داره صفحه مسی هم بیست سانتیه مونتاژ هم باید اصولی باشه سلام میشه لطف کنید بگید کدوم مدار مونتاژکردین و اینکه لوپ1 چطوری تا میشه؟ دوست عزیز من مدار تی ال رو مونتاژ کردم و مشگلات اون رو رفع کردم ، گاز خوردن ، بی ثباتی ، سنس نشدن طلا ، و قدرت کاوش الان با لوپ تخت گرد یه فیبر مسی بیست سانتی رو از 1/60 میزنه و تفکیک مناسب ، که به صورت فلزات اهنی ،و غیر آهنی هست و به هیچ وجه سفال اجر رو سنس نمیکنه کیفیت مونتاژ و قطعات خیلی مهمه
قسمت !
|
شنبه 30 آبان1394 - 12:29pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
لوپ تخت یک متری مربع به صورت فلته ،و عکس اون با غالبش کاملاً واضح و گویاست این لوپ تخت بعد از مونتاژ ،داخل غلاف ابریشمی میره و دوخته میشه و شما کاملاً میتونی لوپ رو مثل پارچه جمع کنید که تماما ایده و فکر خودم هست
قسمت !
|
شنبه 30 آبان1394 - 12:35pm |
|
|
minasiyan
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 مرداد1393 - 11:46am پست: 100 محل اقامت: IR
|
سلام دوستان.
من تی ال رو دارم و تقریبا راضی هستم. میخواستم سوال کنم Tl 12000 بهتره یا Felezjoo pi? کدوم فلز یاب بیشتر فیلتر حذف ذراتش عمل میکنه؟
بترس از خدا و میازار کس ره رستگاری همین است و بس
|
شنبه 30 آبان1394 - 3:01pm |
|
|
arash kamangir
کاربر حرفه ای
|
جنابminasiyanراضی بودن ازعملکردفلزیاب بستگی به توقعات وانتظاربهره بردارداره وکاملانسبیه شماکه ازش راضی هستی ازثباتش بگومنظورم میزان نوسان ولتاژش درقسمت بیس ترانزیستورمثبتشه که به مقاوت 33کیلووصل میشه؟(بدون حضورفلزچندمیلی ولت دی سی نوسان داره)واینکه بردمفیدش چقدره البته درتست عملی؟
|
شنبه 30 آبان1394 - 7:38pm |
|
|
|