نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان حتماً يكي لوپ تخت 35 سانتي بسازيد كه بسيار عاليه ؛ فقط سعي كنيد فاصله سيم ها از هم زياد نباشه و حتماً به هم چسبيده باشن
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 8 شهریور1392 - 1:37pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان يكي از دوستان در خارج از انجمن به بنده پيام دادن كه تونستن با همين مدار اصلي 6 سكه نقره رو داخل يك ديوار كاه گلي در عمق 60 سانتي با لوپ 19 سانتي كشف كنن كه خبر خوبي بوده ، درضمن اين سيستم در زمينهاي خشك بهتر عمل ميكنه ولي در زمينهاي مرطوب عملكرد خوبي نشون نميده
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 8 شهریور1392 - 2:20pm |
|
 |
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: دوستان يكي از دوستان در خارج از انجمن به بنده پيام دادن كه تونستن با همين مدار اصلي 6 سكه نقره رو داخل يك ديوار كاه گلي در عمق 60 سانتي با لوپ 19 سانتي كشف كنن كه خبر خوبي بوده ، درضمن اين سيستم در زمينهاي خشك بهتر عمل ميكنه ولي در زمينهاي مرطوب عملكرد خوبي نشون نميده مهدی جان ممنون از اطلاع رسانیتون
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
جمعه 8 شهریور1392 - 9:43pm |
|
 |
sasanasadi
کاربر فعال
|
با سلام. من یه مدل کابل آنتن استفاده کردم که تو بازار به اسم کابل دانمارکی معروفه و شیلدش هم از مسه برای من که خوب جواب داده.
|
یکشنبه 9 شهریور1392 - 12:27am |
|
 |
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
با عرض سلام خدمت همه دوستان فلزجو بی آر ان بنده تموم شد. البته با کویل تخت 35 سانتی که آقا مهدی پیشنهاد داده بودن. بسیار دستگاه خوب و با ثباتی از آب در اومده و من ازش خیلی راضی هستم. البته کویل دستگاه نقش اساسی تو قدرتش داره. پیچیدن این کویل برای من 9 ساعت بدون وقفه طول کشید . اینم دو تا عکس از مرحله پیچیدن کویل و دستگاه تکمیل شده . امیدوارم بقیه هم بتونن درست کنن و استفاده کنن. بازم از استاد بزرگ مهندس حمید از صمیم قلب ممنونم و با اینکه هرگز ندیدمش و ممکنه هرگز نبینمش خالصانه براش احترام قائلم . امیدوارم بتونیم بیشتر از دانش این بزرگوار استفاده کنیم. 
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 17 شهریور1392 - 1:16am |
|
 |
بهرنگ
کاربر حرفه ای
|
hamedkk نوشته است: با عرض سلام خدمت همه دوستان فلزجو بی آر ان بنده تموم شد. البته با کویل تخت 35 سانتی که آقا مهدی پیشنهاد داده بودن. بسیار دستگاه خوب و با ثباتی از آب در اومده و من ازش خیلی راضی هستم. البته کویل دستگاه نقش اساسی تو قدرتش داره. پیچیدن این کویل برای من 9 ساعت بدون وقفه طول کشید . اینم دو تا عکس از مرحله پیچیدن کویل و دستگاه تکمیل شده . امیدوارم بقیه هم بتونن درست کنن و استفاده کنن. بازم از استاد بزرگ مهندس حمید از صمیم قلب ممنونم و با اینکه هرگز ندیدمش و ممکنه هرگز نبینمش خالصانه براش احترام قائلم . امیدوارم بتونیم بیشتر از دانش این بزرگوار استفاده کنیم.  ایول لوپ رو خیلی خوب پیچیدی فقط ... ولش کن
|
دوشنبه 17 شهریور1392 - 1:37am |
|
 |
hamedkk
کاربر حرفه ای
|
فقط چی داداش ؟ خواهش میکنم اگه ایرادی میبینی بگو که رفعش کنم
|
دوشنبه 17 شهریور1392 - 1:47am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
hamedkk نوشته است: فقط چی داداش ؟ خواهش میکنم اگه ایرادی میبینی بگو که رفعش کنم حامد جان ، تشکر میکنم از حسن نظر شما از این بخش و این انجمن ، بسیار کار ارزنده ای انجام دادید ، تنها اشکال سیستم شما اینه که کابل رابط مدار تا لوپ رو نباید به این بلندی میگرفتید باید کوتاه و مستقیم باشه و پیچ ندید به این شکل ، چون ممکنه اهم کوئل بالا بره و قدرت دستگاه کاهش پیدا کنه ؛ پس لطفاً کابل رو مستقیم و کوتاه کنید 
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 10:26am |
|
 |
sasanasadi
کاربر فعال
|
آفرین خیلی خوب در اومده. جای باتری رو ظاهرا تو جیبتون در نظر گرفتید یا روی دوشتون. البته نتایج تست رو هم میگذاشتید خیلی عالی بود ببینیم با اون که ما ساختیم چقدر فرق میکنه.
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 1:23pm |
|
 |
pagan
|
طراحی بسیار زیبائی شده، فقط محل قرار گرفتن آرنج و جا باطری رو کم داره
تووی این فروم کسی از این فلزیاب نتیجه ای هم گرفته؟ تا جائی که متوجه شدم بر خلاف گفته های دوستان فلزیاب قوی نیست و عمق ناچیزی رو سنس می کنه، برای تمرین به نظرم خوب باشه
|
دوشنبه 18 شهریور1392 - 3:02pm |
|
 |
|