نویسنده |
پیغام |
reza2490
کاربر حرفه ای
|
12341234 نوشته است: سلام خدمت آقای مهندس حمیدوبچه های سایت طبق قولی که داده بودم تصویر لوپی رو که ساختم میذارم(البته بیس این لوپ رو با سی ان سی زدم فاصله سیم ها دقیقا 4 میلیمتر است دستگاه من هنوز آماده نشده به محض اماده شدن نتایج کار رو هم میذارم دوست عزیز کارت بسیار عالی هست در حد لوپهای شرکتی هست روشی که سیمها رو روی تخته چسبوندی را توضیح بده؟ 
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 7:05pm |
|
 |
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
سلام و عرض خسته نباشید خدمت مهندس حمید گل می شود خواهش کنم اگه امکانش هست ویژگی پسورد دستگاه به منو منتقل شود که اگه کسی خواستش فعالش کند واگه هم کسی لازم نداشت فعال نکنه که سرعت لود شدن دستگاه بیشتر بشود وکار کردن باهاش راحت تر
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 7:11pm |
|
 |
reza2490
کاربر حرفه ای
|
sinaghahhari نوشته است: سلام و عرض خسته نباشید خدمت مهندس حمید گل می شود خواهش کنم اگه امکانش هست ویژگی پسورد دستگاه به منو منتقل شود که اگه کسی خواستش فعالش کند واگه هم کسی لازم نداشت فعال نکنه که سرعت لود شدن دستگاه بیشتر بشود وکار کردن باهاش راحت تر دوست عزیز شما دستگاه را درست کردی؟ نه پسورد دل بخاهی هست در اول کار روی offهست اگه خاستی فعالش کن
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 7:14pm |
|
 |
12341234
کاربر حرفه ای
|
سلام اول بیس کار رو دادم سی ان سی شیار های یک میلیمتری اماده شد بعد به روش قلمکاری باضربه سیم ها رو نشوندم تو شیارها
خداوندا چگونه زیستن را بیاموز. چگونه مردن را خواهم آموخت(شریعتی)
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 7:24pm |
|
 |
12341234
کاربر حرفه ای
|
خداوندا چگونه زیستن را بیاموز. چگونه مردن را خواهم آموخت(شریعتی)
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 7:29pm |
|
 |
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
با سلام دستگاه را من ساختم می خواستم ورژن جدید را بریزم توی میکرو دیدم نوشته باید با دکمه هاش پسورد را وارد کنیم اشتباها فکر کردم از همان اول باید پسورد بدیم بریم داخل بازم شرمنده دوستان
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 7:42pm |
|
 |
vistac2000
کاربر فعال
|
jacknt نوشته است: kاوه نوشته است: سلام دوست عزیز بهت تبریک میگم میشه مشخصات لوپت رو دقیقتر بگی؟ نوع سیمت ؟تعداد دورسیم ؟و ظرفیت واهم لوپ؟..مرسی سلام به همه دوستان لوپ رو با استفاده از 20 دور سیم 1 میل ساختم که ظرفیتش شده 328 میکرو هانری و اندازه لوپ هم 32 در 37 هستش اینم عکس لوپ دوست عزیز این سیمهای لاکی رو با چی اینجوری بهم چسبوندی... ممنون...
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 8:05pm |
|
 |
2840644
کاربر حرفه ای
|
رضا شاه نوشته است: 2840644 نوشته است: درود بر شما راه حلشو گفتم داداشی شما باید از سیم با نمره بالاتر از 1 استفاده کنید تا امپر در هنگان بالاتر بردن طول متراژ سیم بالانره ای تنها راه حلشه لوپ بنده با اندوکتانس 356 و اهم 1 تا پهنای 250 تست شده و مشکل ندارم و تفکیک دارم سلام مهندس من سیم ۱.۵ رو ۴۸متر پیچیدم تا به مقاومت ۱ اهم رسیدم متاسفانه اندوکانس به ۵۰۰ رسید ولی مدار دیلی رو ۲۴ شناخت و با یه تست ساده یه سینی اهنی زنگ زده ۳۵سانتی رو تو ۱۹۰ می زد تفکیکش هم کار می کرد حالا این اندوکانس بالا چه مشکلی داره و باید رو چه پهنای پالسی کار کنم ؟ با تشکر دوست من خیلی عالیه بابت اندوکتانس و اهم هم خیلی خوبه در مورد پالس اندوکتانس بالا خیلی خوب جواب میده تبریک میگم
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 8:27pm |
|
 |
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
12341234 نوشته است: سلام اول بیس کار رو دادم سی ان سی شیار های یک میلیمتری اماده شد بعد به روش قلمکاری باضربه سیم ها رو نشوندم تو شیارها احسنت شاهکار کردی دوست عزیز به این میگن لوپ حرفه ای منتظر اعلام نتایج شما با این لوپ برای تفکیک و حذف آهن و افزایش برد هستیم 
پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 8:32pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
2840644 نوشته است: asadof نوشته است: 2840644 نوشته است: دوستان عزیز این ماسفت رو با سیم روی مدار نصب کنید حمیدجان نمیدونم شما چی میکشید فدای شماها بشم اینم سواله خوب چیزی نمیشه سه تکه سیم با ضخامت زیاد تاکید میکنم با ضخامت زیاد مثلا سیم نمره نیم به اندازه ۳ الی ۴ سانت بجای پایه های ۸۴۰ لحیم کنید و بعد به پایه های ماسفت سر دیگه سیمها رو لحیم کنید هیچ مشکلی هم نداره فیبرتون رو هم خراب نکنید با مته سوراخ کن دیگه چه صیغه ای هست برادر یکمم خودت خلاقیت بخرج بده همیشه باید لقمه اماده باشه به اندازه 3الی 4 سانت به جای 840 سیم وصل کنه!!!!!!!  ببین دوست من قبل از اینکه هر موضوعی رو زیر سوال ببری برو تست کن  روی سه تا سیستم با همین روش نصب شده و بدون کوچیکترین مشکلی از لحاظ ثبات کار میکنه عزیزم من چیزی رو زیر سوال نبردم شما اطلاعات اشتباه رو به دوستان دادید. در ضمن نیازی به تست نیست کسی که کمی الکترونیک بلد باشه میدونه از نظر علمی کار درستی نیست شما عوض اینکه پایه ها رو بیشتر کوتاه کنید داری بلندتر میکنید بله روی هر سه تا سیستم ظاهرا درست کار میکنه . 
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 9:36pm |
|
 |
|