ارتین نوشته است:
اول حرف به جناب pampam هستش ، جنابعالی فرمایش میکنی که یه نقطه زن ساختی در حد المپیک ، خوب خوش بحالت ، مبارکت باشه ، بنده خدا من موندم چرا شما اخلاقتون اینجوریه ؟ تو همین سایت که همش جر و بحث بود ، رفتی سایتی زدی دوستان و بنده هم اومدیم اونجا عضو شدیم ، ولی بعضی اوقات که چه عرض کنم اکثرا خبری از خودتون تو سایت خودت نمی شد ، حالا اومدین میگن فلان چی ساختم ، درصورتیکه تو سایت خودت این حرف رو زدی ، حالا میای میگی من حتی تو سایت خودم هم این نقطه زن رو نزاشتم ، عجبا ........
حرف دوم با اقا کوروش هست ، شما قبل از اینکه اقا حمید چنس رو سر وسامونی بدن و بزار تو سایت ، بهم پیام دادی که فیبر چنس رو یرات آماده کنم ، بنده هم با تمام مشغله ای که داشتم حدود یه هفته طول کشید که pcb که بهم دادی رو طبق طرحی که میخاستی برات درست کنم ، بعد از اینکه فایل رو برات فرستادم ، ازت سوال کردم که از چنس چه خبر ؟ شما هم در جواب گفتی اقا حمید میگه چنس بدرد نمیخوره ، همون ردیاب خوبه ، بعدش هم مثل اینکه پشت صحنه با کمک اقا حمید مشغول ساخت چنس بودی ، حالا شما میای هرزگاهی میتوپی به این و اون ، این کارها چه معنی میده ، من قصدم طرفداری از اقا مهدی نیست ؟ مردی از یه اخونده سوال کرد که اقا فلان چیز بخاطر چیه ؟ اخونده گفت من نمیدونم ، مرد گفت تو که نمیدونی پس چرا اون عمامه رو گذاشتی بالا سرت ، اخونده در جواب گفت بنده خدا من اگه همه چی رو میدونستم که کره زمین رو میزاشتم روی سرم ، طی این دوسالی که تو این سایت بودم ، حتی یه مورد هم ندیدم که اقا حمید بیاد منم منم راه بندازه ، ایشون هم قبول دارن شاید کسی باشه که بتونه یه مداری بسازه که بتونه کارای داشته باشه ، البته شاید ، مثل mdl8500 و غیره پس بهتره اول مورد بررسی و تست بشه ، بعد حکم داده بشه و سنگسار شروع بشه
آرتین جان برادر من ، حرفی نزن که بعدش باعث پشیمونیت بشه
بعدشم پیام بنده به شما سندش موجود هستش، گفتم جناب مهندس حمید فرمودن ردیاب نقطه میکنه نیازی به نقطه زن نیست نگفتم بدرد نمیخوره
من هم مثل شما دقیقا همون روزی که جناب مهندس حمید فرمودن دارن روی چنس کار میکنن متوجه شدم، جناب مهندس حمید میتونن شهادت بدن