انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:23pm

پاسخ به موضوع  [ 463 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 ... 47  بعدی
 dx 7000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون مهدی جان به روی چشم

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

یکشنبه 17 اسفند1392 - 1:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هر موقع که قطعاتو گرفتی پست بذار تا کمکت کنیم راه بندازیم انشاالله

یکشنبه 17 اسفند1392 - 1:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

امير جان نگفتي شوك داره يا نه؟ اين كه ساده هست

یکشنبه 17 اسفند1392 - 1:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حتما مهدی جان حتما با کمک شما سروران راه میفته

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

یکشنبه 17 اسفند1392 - 1:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جاويد جان شما وقتي مدارتون رو روشن ميكنين تا اونجايي كه در عكسها ديدم قسمت ديجيتال مدارتون بازر هم داره از بازر صدايي مياد يا نه؟ اگه بياد ميكروتون سالمه و السيدي خرابه وگرنه ميكرو رو دربيارين ببينين روي lcd خطوط مربع شكل نشون ميده؟
اين مدار ديجيتال خروجي پورت سريال يا usb داره؟
اگه خروجي سريال يا usb داشته باشه مطlمعنا مدار تصويريه وگرنه فكر كنم از adc و ميكرو كنترلر براي تفكيك استفاده شده ;)

یکشنبه 17 اسفند1392 - 2:21am
استاد
استاد

zinteredi نوشته است:
جاويد جان شما وقتي مدارتون رو روشن ميكنين تا اونجايي كه در عكسها ديدم قسمت ديجيتال مدارتون بازر هم داره از بازر صدايي مياد يا نه؟ اگه بياد ميكروتون سالمه و السيدي خرابه وگرنه ميكرو رو دربيارين ببينين روي lcd خطوط مربع شكل نشون ميده؟
اين مدار ديجيتال خروجي پورت سريال يا usb داره؟
اگه خروجي سريال يا usb داشته باشه مطlمعنا مدار تصويريه وگرنه فكر كنم از adc و ميكرو كنترلر براي تفكيك استفاده شده ;)

درود بر شما
بازر اون صداش در نمیاد شاید مسیر ولتاز به این برد قطع شده باشه . ال سی دی فقط نور داره و شطرنجی نمیشه خروجی داره اما برای کلیدها هست دوتا کانکتور داره هم که کنارشون نوشته رزلوشن. دیگه نمی دونم این مال چی هست روی برد انالوگ هم یه خروجی یا ورودی 3 پایه هست که نمیدونم مال چی هست البته اگه اشتباه نکنم ولی وقتی من بازش کردم این کانکتور به چیزی وصل نبود. به احتمال زیاد برد را برای یکی از بچه های سایت بفرستم تهران تا قسمت میکرو را اگه شد تعمیر کنه

یکشنبه 18 اسفند1392 - 6:08am
استاد
استاد

mahdi8877 نوشته است:
سلام
شماره ایسی a/d اینه
adc0809ccn
وعکسش

درود بر شما
گویا همین شماره این ای سی هست خوب که دقت کنی توی عکس هم میشه حروف و اعداد را پیدا کنی

یکشنبه 18 اسفند1392 - 6:27am
استاد
استاد

ali222 نوشته است:
جاوید جان امکانش برات وجود نداره قطعات ار روی فیبر خارج کنی و از پشت رو فیبر فتوکپی بگیری؟

درود بر شما
شتاید بتونم عکس واضح تری از برد بگیرم اما پیاده کردن قطعات از دست من یکی ساخته نیست اخه من تعمیر کار ک.بایل بودم از این بردها سر سر زشته ای ندارم

یکشنبه 18 اسفند1392 - 6:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جاوید نوشته است:
ali222 نوشته است:
جاوید جان امکانش برات وجود نداره قطعات ار روی فیبر خارج کنی و از پشت رو فیبر فتوکپی بگیری؟

درود بر شما
شتاید بتونم عکس واضح تری از برد بگیرم اما پیاده کردن قطعات از دست من یکی ساخته نیست اخه من تعمیر کار ک.بایل بودم از این بردها سر سر زشته ای ندارم

جاويد جان اگه قطعات رو در نيارين و از پشت و روي فيبر كپي نگيرين فكر نميكنم از روي عكسها مدار قابل كپي برداري باشدوبشه براشpcb زد هر چند فكر كنم عمق زنيش مثل 12رگولاتوره ولي يك حسن ديگري كه اين مدار داره باتري 12 ولتي و برد ديجيتاليشه كه يقين دارم اين برد ديجيتاليش براي تفكيك روش گزاشته شده وخيلي خوب كار شده :D

یکشنبه 18 اسفند1392 - 2:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جاويد جان به احتمال قوي ميكرو كنترلر 8051 يا 8031 هست
ولتاژ پايه 20 كه gnd هست و ولتاژ پايه40 كه vcc هست رو با مولتي متر اندازه بگير اطلاع بده تا با كمك دوستان راش بندازيم
اولين پايه كه علامت مثلث كنارش هست پايه1 هست وپايه رو برويي در طرف ديگر آيسي 40 هست
شما بايد ولتاژ بين پايه 40 وپايه 20 رو اندازه گيري كني

یکشنبه 18 اسفند1392 - 2:31pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 463 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 ... 47  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: kaveh gh , Majestic12 و 394 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure