انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:48pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 269 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 ... 27  بعدی
 فروش فلزیاب چنس با آخرین تغییرات توسط آقا مجتبی 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس خسته نباشی واقعا. فقط من پیشنهاد میدم ک از این طرح های آتیشو جینگیلی پینگیلی روی ای سیستم پیاده نکنی مجتبی جان.هرچی ظاهر ساده تر شیکتر و حرفه ای تر! من خودم از منتقدین طرح آتیشی روی دسته های 35 هستم هر فکریم میکنم نمیدونم چیکارش کنم ک ساده شه.. میترسم گند بزنم بهش دستش نزدم :D

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

پنج شنبه 8 خرداد1393 - 8:33pm

سلام
اقا مجتبي خسته نباشيد.
خريدن قطعات خوب و اصلي هميشه درد سر داره و گرون تمام ميشه ولي يه خوبي بزرگش اينه كه همه از شما راضي هستند . ;)

شنبه 10 خرداد1393 - 9:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام آقا مجتبی ،چه خبر
ما منتظریم :D

چهارشنبه 14 خرداد1393 - 10:25pm
استادیار
استادیار

آقا مجتبی کارش درسته :)

پنج شنبه 15 خرداد1393 - 11:37am
مدیر کل
مدیر کل

:ymblushing: :ymhug:

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

پنج شنبه 15 خرداد1393 - 12:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود به همه دوستان ...خواهش میکنم هرچند تکراریه ولی ..مشخصات فنی این نقطه زن رو بزارید
.

جمعه 16 خرداد1393 - 4:18am
مدیر کل
مدیر کل

خواهشا دیگه این سوال رو اینقدر تکرار نکنین! عرض کردیم هر وقت نمونه نهایی حاضر شد مشخصات دقیقش هم اعلام میشه. من نمیدونم عجله دوستان برای گرفتن مشخصات فنی چیه؟ از این گذشته خیلیا این فلزیاب رو دارن میتونین ازشون سوال کنین. دیگه شکی هم در کار نخواهد بود که شاید طرف داره تبلیغات میکنه!
در ضمن این فلزیاب ممکن هم هست کلا ارائه نشه. بستگی به نتایج اقا مجتبی داره.

جمعه 16 خرداد1393 - 1:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

(-| (-| (-|

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

دوشنبه 25 خرداد1393 - 12:45am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

استاد ارجمند سلام.
مثل اینکه قصد دارید درکنار ردیاب ارائه شده دستگاه چنس رو هم تولید و عرضه کنید . این حرکت جای تشکر داره و قابل تقدیره
بنده هم مشتری هستم. حتما خبرشو بهم بدید.
درصورت امکان ،تولید و عرضه یه دستگاهvlf مناسب رو هم در برنامه کاری تون داشته باشید .
با وجود عرضه این سه نوع دستگاه در این سایت و اون هم از طرف شما که بچه ها بهتون اطمینان دارند باعث میشه که بازار خیلی از شیادا تخته بشه.
باز هم خسته نباشید.

دوشنبه 25 خرداد1393 - 1:32am
مدیر کل
مدیر کل

دوستان طبق قولی که دادم مدار چنس فعلا به تعداد 6 دستگاه اماده شد البته امشب فقط عکس دستگاه رو از چند زاویه مختلف میذارم . انشاالله تا اخر این هفته قسمت لوپشو کامل میکنم و اونم تو همین قسمت قرار میدم .
یه مژده هم بدم به دوستان برای قسمت لوپ یه فکرهایی براش دارم تا از شر بوقهای اضافه ( نویز) خلاص شویم خواهشا فعلا ازم نخواین تا اماده بشه و تست بشه اعلام میکنم خدا کنه جواب بده . قسمت مدار که کلا تغییر اساسی کرده و از نظر نویز پذیری بهینه شده و یه چراغ الیدی هم تعبیه شده جهت سنس درشب .
قسمت کمربندی مخصوص هم تعبیه شده برای راحتی حمل و نقل , داخل کمربند جای میگیرد و از آویز گردن و خستگی زیاد رهایی یابید
از اقای حمید کمال تشکر و قدردانی میشود بابت همکاری و راهنمایی بیذریغ ایشان :ymhug:

اندازه جعبه :
18*12 به ارتفاع 6 بسیار سبک

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

دوشنبه 2 تیر1393 - 6:43am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 269 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 ... 27  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 456 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure