انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 1 آذر1403 - 1:13am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خب چند نکته خیلی ساده در مدار وجود داره!
اول اینکه اون سیم پیچ ساده 220 میکرو هانری که نویزگیر هست اگر از نوع توروئید با مقاومت نزدیک به صفر نباشه کارایی مدار افت قابل ملاحظه ای از نظر برد داره! اینو میدونم خیلیا رعایت نمیکنن.
مساله دیگه هم خازن های دکوپلاژ هست که در این مدار خیلی کم در نظر گرفته شده. قبلا عرض کردم مقادیر این خازنها باید برای یک پالسی قوی بیشتر باشن.
مساله دیگه هم اینه که باید از ورژن 1.2.1 فایل هگز همراه هر 4 تغییر اضافی استفاده بشه تا بهترین نتیجه بدست بیاد. در بعضی از این تستها یا ورژن پایین تره یا تغییر انجام نشده!
استفاده از دیود 5819 هم یک اشتباه محض دیگه توسط طراح هست که باعث افت قدرت میشه. اصلا چنین چیزی بعنوان دیود محافظ در پالسی ها صلاح نیست. میشه این دیود رو یکسره کرد یا از دیود معکوس 4007 بعنوان محافظت در برابر اتصال معکوس باطری استفاده کرد.
سیستم نور هم البته اشکال داره و فکر میکنم باعث سوختن بک لایت بعضی از ال سی دی ها میشه. سر مقاومت 11 باید به ولتاژ 5 وصل بشه نه باطری!
خازن 5 خیلی خوبه از نوع تانتالیوم باشه.
بجای مقاومت 25 میشه مولتی ترن 1 مگا اهم گذاشت تا دقیقا ضریب تقویت گیرنده دستمون باشه!
لوپ هم باید انواع مختلف و حتما با سیم ضخیم باشه که خیلیا رعایت نمیکنن و با سیم نازک قطعا برد پایین میاد.

جمعه 11 مرداد1392 - 11:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
سلام دوستان
میشه مهندس حمید لطف کنید بگید برد مفید دستگاه چنده ؟ اگه بتونه فلز 20 *20 تو 180 بزنه و برد نهایش با لوپ 45 /3 متر باشه خیلی خوبه اگه اینجوری باشه من هم توسط یکی ازدوستام اقدام به ساختش میکنم
با تشکر

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

جمعه 11 مرداد1392 - 11:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
یعنی میشه با این فلزیاب با ورژن یک.دو.یک و تغییرات گفته شده توسط استاد عزیز آقا حمید وبا لپ یک*یک فلز 20*20رو در فاصله سه متر با تفکیک سنس کرد ؟یعنی میشه؟

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

جمعه 11 مرداد1392 - 11:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

البته توخاک؟

خداوندا چرا؟؟؟

جمعه 11 مرداد1392 - 11:48pm
مدیر کل
مدیر کل

نه مانی و ارش عزیز شما منصرف بشین بهتره! :D هیچکدوم این مدارت با لوپ 45 سانتی بردشون به 3 متر نمیرسه. با همچین لوپی روی 2 متر شاید بشه حساب کرد. تازه این حرفا مال تست داخل هواست! زیر خاک همشون کمتر از این اعداد هم میزنن. با لوپ 1 متر هم فلز 20 سانت رو نمیشه از 3 متر زد! اینا رو میگم که ذهنتون رو ایشالا یک بار برای همیشه از آرزو پاک کنین و واقع بین باشین! :D تکنولوژی این فلزیابهای معمولی در حد خاصیه که نباید زیاد بیشتر ازشون توقع داشت.
در مورد چنس هم بیشتر مزیت مدار به اینه که تفکیک نسبی جالبی داره.

جمعه 11 مرداد1392 - 11:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اقا حمید شما که ماشالله مغز متفکر مایی یه نقطه زن باحال و توپم درست کن دیگه این مدارا رو هم نمیخواد بچه ها درست کنن با یه امید پوچ و توخالی :D
میئونی داداش همیشه دوست داشتم یه ردیاب یا فلزیابی باشه که خودش با فلش راهنمایی کنه کجا باره و به کدوم طرف باید رفت و عمق رو بنویسه یه دستگاه لیزری هست که باهاش میشه لیزری متراز هر کجا رو بخوای در بیاری مثلا کنار دیواری بذاریش هر جا که لیزرش بخوره به دیوار روبرو خودش مترش رو دقیق میده منظور اینه که بشه برای عمق از سیستم وسایلی که به زمین نفوذ میکنن متر و حجم هدف رو بشه تشخیص داد :-BD

شنبه 11 مرداد1392 - 12:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید جان بعد میگی چرا بهت میگم ناخدا- این همه اطلاعات رو یه جا لادینگ میکنی تعجب برانگیزه

ممنونم از نکاتی که فرمودین

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

شنبه 11 مرداد1392 - 12:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نه آقا حمید منظورم این نبود خواستم مزاح کنم نگرفت " دلتا پالس ۳ با اون عظمت فلز 30*30رو به زور تو دو سی سانت زیر خاک به زور میزنه منظورم این بود که رو یک و هشتاد زیرخاک میشه حساب کرد با تفکیک یا خیر؟

خداوندا چرا؟؟؟

شنبه 11 مرداد1392 - 12:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید جان نکات رو برسی کردم و تنها مشکلی که دارم فیبر دو رو هست!!! چیکارش کنم؟ راهی عملی ساده دقیق :D

شنبه 11 مرداد1392 - 12:35am
YIM
مدیر کل
مدیر کل

آرش جان من چی بگم اخه بازم بگم نه نمیشه ؛ ناراحت نمیشی؟ :D یک مساله ای که هست این مدار بنظر میاد با فلزات بزرگ اونقدر تست نشده که معلوم بشه تفکیکش تا چه عمقی جواب میده. اما معمولا تفکیک نهایتش تا 70 درصد عمقی که بتونه بزنه جواب میده.

سامی جان بنده اگر وقت داشته باشم حاضرم روی این مدار کار کنم و فیبر هم بزنم ولی متاسفانه در حال حاضر نمیتونم! مگه اینکه مدتی صبر کنین تا از قضیه ردیاب فارغ بشم! بهرحال این مدار رو میشه با فیبر یک رو هم دراورد. اگر دوستانی هستن که واقعا وارد به فیبر زدن باشن و تجربه قبلی داشته باشین خیلی خوبه یک فیبر تک رو براش بزنن. زیاد هم پیچیده نیست.
اگر هم نشد که همین فیبر رو میتونین بدین بیرون براتون بصورت دو رو بزنن. البته خودتون هم میتونین بزنین ولی تنظیم کردن دو روی فیبر با هم کار خیلی مشکلی هست و بعید میدونم بتونین با روش معمولی درستش کنین.

شنبه 11 مرداد1392 - 12:54am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 461 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure