naser1 نوشته است:
روشيك جان از بعضي حرفهايه دوپهلوت خوشم نيومد در پيا م خصوصي به من ميگي كه فلزيابت سيني برنجي رو خيلي خوب سنس كرده الان مياي ميگي در اينجا كه نميدونم تغييرات فلاني تاثير نداره و ......
داداش منظورت از اين كارها چيه؟ نكنه از اين ناراحتي كه من تغييرات رو كه با پيغام خصوصي خواسته بودي چرا علني كردم ؟
چون واسه من همه دوستان در اين سايت يكي هستند من بين هيچ كس فرق نميزارم داداش خيالت تخت باشه
مثل اینکه به خودت زیادمغرورشدی وواقعافکرمیکنی مداروتونستی ارتقاءبدی درموردادعای پیام خصوصیم که جمله ام مذمونش این بوده ماهم جزءاستثناهات هستیم یانه(یکی ازدوستانوجزءاستسناعات معرفی کرده بودی که روی 12رگولاتوره کارمیکردوایشون هم کسی جزدوست خوبمون اقای هوشی نبود) مطمئن باش به طعنه بوده اکه اینومتوجه نشده باشی که دیگه میشه پیش بینی کردکه چه بلایی به سرفلزیابت میاددوم بله من توتستم متوجه شده بودم که به برنج حساسیت بهتری نسبت به روی وطلاداره اخه وقتی به طلاحساسیت کم داشته باشه بدردکجامیخوره نکنه میخواهی توانبارضایعات اهن دنبال پیچ ومیخ های گم شده بگردی درموردزیرسوال بردن مدل ارتقاءمدارتم چنددلیل برات میارم که دیگران متوجه بشن که باتغییردرمقادیرالمانهاکاری انجام نداده ای وعملکرددستگاه صرفابدلیل بالابردن منبع تغذیه به 24ولت و استفاده ازسیم ضخیم تربرای سیم پیچ مدار(البته اگه اندوکتانس سیم پیچ تغییرنکنه)میتونه تاحدود10%افزایش پیداکنه البته خودم توتایپیک های قبلیم باتوجه به استفاده ازترانزیستور3055بهش اشاره کرده بودم
-تغییردمقادیرخازنهای مداربدون منطق قوی بوده وعملکرددستگاه روبهبودنمیده وشماصرفابدلیل استفاده دربرد12رگولاتوری اونهاروتغییردادی
-تعویض پتانسیومترهاهم تاثیری روی عملکردای سی4013نداره وهیچ منطق علمی نداره شایدبرداشت شمااین باشه که دوستانی که اینجاتایپیکهارودنبال میکنن ازالکترویک چیزی نمیدونن(همیشه سکوت نشانه تاییدنظرافرادنیست)
-اگراون روزی که اقای کرمی مدارشوتوانجمن معرفی کردومن بادرنظرگرفتن تایپیک جدامخالفت کردم( درحالی که منطق ونظربیشتردوستان حتی اقاحمیدبراین بودکه تایپیک جدابرای اون موضوع درنظرگرفته بشه)صرفامیخواستم که ازشماحمایت کنم چون برای مدار12رگولاتوره زحمت زیادی کشیده بودی ونمیخواستم دوستان شماروبااین تایپیک رهاکننددلیلهای متعددی اوردم که دوستان این دومدارمشابه همه واگه یکجابحث بشه نتیجه بهتری میده و...ودرنهایت موقعی که مطمئن شدم تایپیک دومی قرارنیست درنظرگرفته بشه نظرمودرموردمداربهتردادم وبه صراحت گفتم که مداراقای کرمی بهتره و مطمئنم که ازاین نظرم رنجیده خاطرشدی امامن نمیتونستم به دوستای دیگم که باهزاران امیددارن وقت صر ف میکنن واقعیت رومخفی کنم وبعدازمدتهاصرف وقت وهزینه به این نتیجه برسندواقعیتش الان که فکرمیکنم میبینم موضع گیری من درخصوص درنظرنگرفتن تایپیک جدایک اشتباه بزرگ بودچون اگراونکارمیشداین دومدارجنبه رقابتی پیدامیکردواقای کرمی هم باجدیت بیشترازمدارش دفاع میکردوبه نتیجه مطلوب میرسیدکه ازاین بابت ازهمه دوستانم عذرخواهی میکنم
حالااگه بازهم روی ارتقاءمدارت تعصب داری این گوی واین میدان به همه ثابت کن که ادعاهات واقعیت داره فقط خواهشانگو اصغرواکبرو...ویکی ازدوستانم توشهرستان جواب گرفتندبافیلم ازعملکردمدارت دفاع کن