انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 9:18am

پاسخ به موضوع  [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 79 , 80 , 81 , 82 , 83 , 84 , 85 ... 127  بعدی
 sand banks 150 metal detector 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
محسن جان،بنده هم چنس وهم سندبانک رو ساختم.
سندبانک ازلحاظ ثبات و برد خیلی بهتره.چنس خیلی نویز داره حتی بنابه سفارش مهندس حمید درمحیط باز وبیرون از منزل هم تست کردم ولی با یه حرکت کوچیک لوپ صداش درمیاد مجبور شدم عددگارد وباریر را بالاتر ببرم تا نویز کمتربشه که بااین کار عملا از برد دستگاه کاسته میشه.فعلاشما چنس را بساز ،ولی بعدش حتما سندبانک را هم بساز .
سندبانک یه سر وگردن از خیلی از مدارات پیچیده تر از خودش مثل دلتاپالس و ایپالس بالاتره.
موفق باشی

سه شنبه 24 دی1392 - 10:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دستت درد نکنه آقا پویا. حتما این کار رو می کنم.

سه شنبه 24 دی1392 - 10:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام پویا جان اگه امکان داره یه فیلم کوتاه از سند بانک بذارید ببینیم ثبات داره رو تنظیم کردن حساس نیست بعدش شما دلتا 2 رو ساختید ؟نظر شما چیه سند بانک از دلتا پالس2 بهتره یا نه ؟ مرسی

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 24 دی1392 - 3:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز تو صفحات اول یه فیلم هست، بگردی پیدا می کنه، ثباتش از دلتاپالس 2 بیشتره.

سه شنبه 24 دی1392 - 5:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
سلام پویا جان اگه امکان داره یه فیلم کوتاه از سند بانک بذارید ببینیم ثبات داره رو تنظیم کردن حساس نیست بعدش شما دلتا 2 رو ساختید ؟نظر شما چیه سند بانک از دلتا پالس2 بهتره یا نه ؟ مرسی

با سلام

دوست عزیز اگه بخوام ثبات مدار را با فیلم نشون بدهم فیلمبرداری از نحوه کارکرد مدار باید درفضای آزاد و در حین جستجو و حرکت لوپ باشه که بشه ثبات وپایداری مدار را نشون داد که متاسفانه درحال حاضر بخاطر شرایط جوی منطقه ما که بشدت سرد وزمین پوشیده از برفه امکانپذیر نیست.ولی اگه منظورتون گرفتن فیلم در منزل باشه که این کار هم غیرممکنه چون اگه بخوام در اتاق لوپ را حرکت بدم بخاطر وجود اشیای فلزی مدام صداش درمیاد واگه بخوام لوپ را در جایی ثابت بذارم که در این صورت دیگه نمیشه ثبات وپایداری اونو نشون دادچون وقتی لوپ ثابته معلومه که هیچ صدای اضافی از مدار درنمیاد. و دراین صورت نمیشه گفت مدار ثبات خوبی داره.
بنده دلتاپالس2 را نساختم ولی دلتا 1 را ساختم اصلا ثبات خوبی نداره و با یه حرکت کوچیک لوپ صداش درمیاد.این طور که میگن دلتا1 از دلتا2 خیلی بهتره .بااین وجود سندبانک خیلی خیلی از دلتا1 بهتره.

سه شنبه 24 دی1392 - 6:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام پویا جان. اینجور که شما ساختین و نتیجه گرفتین میشه بفرمایین مس 15-15 رو در چه فاصله ای در هوا سنس میکنه؟ با تشکر از شما

سه شنبه 24 دی1392 - 6:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محسن1 نوشته است:
سلام پویا جان. اینجور که شما ساختین و نتیجه گرفتین میشه بفرمایین مس 15-15 رو در چه فاصله ای در هوا سنس میکنه؟ با تشکر از شما

البته من مس 15*15 ندارم ولی یه پیاله مسی قدیمی قطر 10 سانت را از 90 سانت . یه بشقاب مسی 12*17 قدیمی را از 130 سانت با لوپ 45سانتی سنس میکنه.

سه شنبه 24 دی1392 - 6:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مرسی پویا جان از جوابت. اگه ممکنه تست بشقاب مسی رو با لوپ90سانتی هم اعلام کنین. حقیقت من میخوام ساخت این مدار یا چنس رو شروع کنم. به نظر شما کدوم یکی رو بسازم بهتره. ممنون از حسن توجهت

سه شنبه 24 دی1392 - 7:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محسن1 نوشته است:
مرسی پویا جان از جوابت. اگه ممکنه تست بشقاب مسی رو با لوپ90سانتی هم اعلام کنین. حقیقت من میخوام ساخت این مدار یا چنس رو شروع کنم. به نظر شما کدوم یکی رو بسازم بهتره. ممنون از حسن توجهت

خواهش میکنم. این بشقاب را با لوپ 90 در هوا نهایتا در 160 سانت سنس میکنه.
عرض کردم که بنده هر دو را ساختم چون هزینه زیادی نداره.البته فعلا دارم روی اشکالات چنس کارمیکنم تا برطرف بشه.
چنس اگه مساله نویزش حل بشه به گمونم بهتره.چون با شیلد کردن کل مدار و همینطور لوپ هنوز اون نویز را داره و مدام بوق بم ازش تولید میشه.

سه شنبه 24 دی1392 - 11:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

میگم آقا پویا این آیسی ها خیلی نایابن، تو جوان الکترونیک هیچکدوم نبودن :-? . شمااینارو از کجا خریدید؟ سایت اینترنتی خوب و مطمئن واسه خرید سراغ دارید؟ میشه اسم کامل آیسی هاروب ذاری (با پیشوند وپسوند)، واقعا ممنون میشم.

چهارشنبه 24 دی1392 - 12:28am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 79 , 80 , 81 , 82 , 83 , 84 , 85 ... 127  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 499 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure