نویسنده |
پیغام |
sodoko
کاربر فعال
|
dream_man نوشته است: sodoko نوشته است: سلام بر همگی بنظرتون بین آی سیا کدوم بهتر جواب داده ؟mac157 , lf157, lf357n, lf357h نظر شما چیه حمید جان؟ فرق 357 و157 فلزی پایا با 357 و 157 فلزی چهره چیه ؟آخه اختلاف قیمتشون نزدیک 10 تومنه فلزی mac157 از چهره بگیرید. نتیجه داده. خیلی ممنون
|
دوشنبه 14 اردیبهشت1394 - 7:54pm |
|
|
postalofik
کاربر فعال
|
آقا حميد به نظرتون اين منطقه رو كامل عوض كنم خطاي كويل ارور درست ميشه؟؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 14 اردیبهشت1394 - 8:05pm |
|
|
dream_man
کاربر فعال
|
شما ماسفتت مشکل داره میسوزه.... منم همین مشکل رو داشتم... از ماسفتی که روش WG نوشته استفاده میکنی؟
|
دوشنبه 14 اردیبهشت1394 - 8:10pm |
|
|
postalofik
کاربر فعال
|
dream_man نوشته است: شما ماسفتت مشکل داره میسوزه.... منم همین مشکل رو داشتم... از ماسفتی که روش WG نوشته استفاده میکنی؟ نه دوتا داشتم يكي كه همون كه گفتي و اون داغ ميكنه يكي هم اصله كه ديروز جواب خوبي ازش گرفته بودم.فكر كنم دوتاشونم سوختن!
|
دوشنبه 14 اردیبهشت1394 - 8:14pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
postalofik عزیز منم دیروز کویل ارور داشتم که با کمک دوستان تونستم درستش کنم. اول ولتاژهی که تو نقشه هست و تو توضیحات فایل اصلی که مهندس حمید توضیح دادند رو چک کن اگه مشکلی نداشتن. اول چک کن جایی اتصالی نداشته باشی بعد bs 170 یا ماسفت یا lf357 تعویض کن. من اول ولتاژهارو چک کردم که مطمن شدم ولتاژها درسته و خازنها ایرادی ندارن بعد bs170 کردم نشد و بعد ماسفت تعویض کردم درست شد. ضمنا نباید اطراف لوپتون فلزی باشه و لوپتونم باید ظرفیت و اهمش مناسب باشه
|
دوشنبه 14 اردیبهشت1394 - 8:15pm |
|
|
dream_man
کاربر فعال
|
postalofik نوشته است: dream_man نوشته است: شما ماسفتت مشکل داره میسوزه.... منم همین مشکل رو داشتم... از ماسفتی که روش WG نوشته استفاده میکنی؟ نه دوتا داشتم يكي كه همون كه گفتي و اون داغ ميكنه يكي هم اصله كه ديروز جواب خوبي ازش گرفته بودم.فكر كنم دوتاشونم سوختن! کنارت فلز نباشه .... اگه مشکل داری ماسفت WG استفاده نکن که داغ میکنه در حد سوزوندن دست... ماسفت رو عوض کن سوخته
|
دوشنبه 14 اردیبهشت1394 - 8:20pm |
|
|
postalofik
کاربر فعال
|
dream_man نوشته است: postalofik نوشته است: dream_man نوشته است: شما ماسفتت مشکل داره میسوزه.... منم همین مشکل رو داشتم... از ماسفتی که روش WG نوشته استفاده میکنی؟ نه دوتا داشتم يكي كه همون كه گفتي و اون داغ ميكنه يكي هم اصله كه ديروز جواب خوبي ازش گرفته بودم.فكر كنم دوتاشونم سوختن! کنارت فلز نباشه .... اگه مشکل داری ماسفت WG استفاده نکن که داغ میکنه در حد سوزوندن دست... ماسفت رو عوض کن سوخته آره WG خیلی داغ میکنه اما اون یکی اصلا داغ نمیکنه.اما کویل ارور میده.به نظر منم از bs170 هستش.ولتاژها دقیق هستش.
|
دوشنبه 14 اردیبهشت1394 - 8:32pm |
|
|
ayaz mb
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت دوستان گرامی و مهندس حمید عزیز
اون دسته از دوستانی که با دیلی بالا و اعداد دیباگ نا متعارف مواجه هستند ((حتماً ))به کیفیت لوپشون دقت کنن که که لوپ با کیفیت سهم بسزایی در عملکرد درست مدار ایفا میکنه چه از نظر نویز و چه از نظر سنس و اعداد دیباگ.
در پناه حق .
|
دوشنبه 14 اردیبهشت1394 - 8:40pm |
|
|
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
dream_man نوشته است: آقا رضا فیلم رو ببین.... خواستی بازم باور نکن .... چه بد باب شده تو این انجمن اگه به خیال کسی قابل درک نباشه انگار دروغی در کاره ... بعضی ها خودشون رو ادیسون میدونن.. اگه خلافشون بگی میگن ما که تست زدیم نشد پس دروغه.
عزیزان تستی بوده که انجام شده... همه چیز طبق فرمایشات شما بزرگواران و آقا حمید مو به مو انجام شده. حالا من حاصل اون رو به خودتون و آقا حمید ارائه دادم که میشه به چنین نتیجه ای رسید. نیومدم بگم من کار دیگه ای کردم نتیچه بهتر شده. دوست من چرا اینقدر زودرنج!! فقط یک سوال ازت پرسیدم بی احترامی که نکردم خدایی نکرده!! ضمنا همونطور که گفتم لوپ 40 چنین بردی داره و میتونی کمی هم بیشترش کنی (البته گفتم این فیبر رو تست نکردم منظورم دو هدف دیگست) سوالم در مورد لوپ 80 بود!! به هر حال امیدوارم موفق باشی و به رویات برسی
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
دوشنبه 14 اردیبهشت1394 - 8:47pm |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
سلام. اول از همه یه تشکر از مهندس حمید عزیز میکنم چون این روزها خیلی دارند برای این پروژه زحمت میکشند و همیشه به فکر بچه ها بودند. .بعد یه سوال داشتم.این سیستم با لوپ 60 سانت تخت تا چه عمقی تو خاک میتونه برای جنس بیرون کشیدن ازش استفاده کرد ؟؟با لوپ 1.50*1.50 تا چه عمقی میشه جنس بیرون کشید ؟؟ با تشکر
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
دوشنبه 14 اردیبهشت1394 - 8:50pm |
|
|
|