انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:59pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 81 , 82 , 83 , 84 , 85 , 86 , 87 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
پوریا نوشته است:
ممنونم پویا جان .من این سلف رو داشتم مقدارش یک میلی هانری بود چون خیلی مرتب پیچیده شده بود نصبش کردم اتفاقا چون هنوز لوپ رو نپیچیدم یکی از سوالاتم بود که مشکلی نداره مخصوصا برای نویز تو مدار از این استفاده کردم؟

نه پوریاجان، حتما باید از سلف توروییدی استفاده بشه.وگرنه طبق فرمایش مهندس حمید، میتونی از یه تیکه سیم هم استفاده کنی ولی اگه بخوای ازسلف استفاده کنی حتما باید توروییدی باشه.

جمعه 6 دی1392 - 10:26pm
مدیر کل
مدیر کل

پوریا جان خسته نباشین. خوب و زیبا ساختین. :ymapplause:
در مورد سیم پیچ L1 علت توصیه من مبنی بر توروئیدی بودن این هست که این سیم پیچ در واقع کل جریان بالایی که برای قسمت پالس نیاز هست رو از خودش عبور میده. بنابر این هر چقدر مقاومت بیشتری داشته باشه سبب افت جریان و ولتاژ پالس میشه و این مساله به اندکی کاهش در برد منجر خواهد شد. هر چند اگر سلف بشکه ای خیلی خوب با مقاومت نزدیک به صفر استفاده کنین افت برد محسوس نیست ولی باز هم در نهایت بهتره برای گرفتن حداکثر قدرت از یک سلف توروئیدی استفاه کنین. اون سلفی که بنده توضیحش رو دادم مقاومتش تنها در حد 0.02 (دو صدم!) اهم هست که هیچ سلف بشکه ای نمیتونه مقاومتی به این کمی داشته باشه!

جمعه 6 دی1392 - 10:36pm
مدیر کل
مدیر کل

MORTEZA-3282 نوشته است:
با سلام من باطری چنس رو 14 ولت کردم و یک ریگلاتور 12 ولت بهش بستم و ولتازم رو 12 ثابت شده و آیسی 7660 هم دیگه مشکلی نداره و برد دستگاه هم بهتر شده و برای سرچ تو زمین هم باید دکمه زرو رو بعد از هر یک متر مربع سرچ زمین بزنی تا بتونی رو زمین کار کنی و عدد بارییر روی 4 یا 5 باشه دیگه سنس الکی هم ندارید روی زمین

بسیار عالی مرتضی جان کار خیلی خوبی کردین. فقط توجه داشته باشین رگولاتور 12 ولت باید حتما حدود 14.5 ولت در ورودیش ولتاژ وجود داشته باشه تا خروجی بصورت مطمئنی روی 12 ولت رگوله شده باقی بمونه! با توجه به افت ولتاژ باطری پس از مقداری کار و به نسبت خالی شدنش ؛ این مساله اهمیت بیشتری پیدا میکنه و اگر مثلا ولتاژ باطری به 13 برسه دیگه خروجی رگولاتور هم بیشتر از 11 نخواهد بود و اصلا رگوله هم دیگه نیست و تقریبا فایده خاصی نخواهد داشت.
در مورد اینکه کلید زیرو باید هر یک متر یک بار زده بشه! عرض کنم اگر اینجور باشه که اصلا فایده نداره و این مدار کاراییش خیلی بهتر از این حرفاست! شما سعی کنین در صورت چنین مساله ای عدد گارد رو بالاتر قرار بدین. برای کار روی خاک بالاتر گذاشتن گارد ضروری هست! مقدار باریر در حد 4 هم فکر میکنم برای کار روی زمین مناسب باشه. در نهایت باید به فکر شیلد مدار و لوپ بود تا ثبات روی خاک هم بهتر بشه.

جمعه 6 دی1392 - 10:44pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
به لطف خدا و کمک و راهنمایی عزیزان بخصوص آقا حمید ، مدار من تموم شده ولی ضمن اینکه سنس داره ولی صداش درنمیاد.
البته من مقاومتهای 7 و 14 و ترانزیستور 7 و دیود 10 رو هم عوض کردم ولی بازم صدا نداره.
ممنون میشم استاید راهنمایی کنن.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 7 دی1392 - 3:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
سلام
منم امروز مدارو تمام کردم و با باتری 9 ولت کتابی راه انداختم کلا خوب کار میکرد حتی یه سینی مسی رو داشت تو 90 سانت سنس کرد باتری تمام شد تو یه ساعت منم 12 ولت وصل کردم ایسی7660 رفت هوا .
تو این موندم این ایسی 7660a هست تو مشخصات اون نوشته 12 ولت حالا با 9 کار کرد با 12 سوخت.
با تشکر

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

شنبه 7 دی1392 - 4:39pm
مدیر کل
مدیر کل

bantama عزیز به شما هم تبریک میگم خسته نباشین. نتیجه خوبی هم گرفتین!
ظاهرا مشخص میشه که بیشتر مشکلات این مدار مربوط به کیفیت ایسی بسیار معمولی 7660 هست! این هم بنظر من شاید از کیفیت پایین قطعات موجود در بازار ما باشه که حتی اطلاعاتشون منطبق بر دیتاشیت هم نیست! بهرحال تنها شماره ای که مطمئن هست و اگر اصل باشه قطعا بدون مشکل جواب میده 7660S هست که قبلا توضیح دادم. البته بنظر من مشکلی نیست چون این شماره خاص هم در بازار پیدا میشه. از طرفی حتی اگر شما با ولتاژ 10 ولت بخواین مدار رو راه اندازی کنین افت برد محسوسی بوجود نمیاد!

شنبه 7 دی1392 - 6:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
سلام اقا حمید ممنون
اما من دیتاشیت این 7660 رو که می دیدم متوجه شدم که ورودی خروجی اون پایه های8 و 5 هست.
اقا حمید من یه برد دارم که هم ولتاژ 12 مثیت هم منفی رگوله داره ایا ممکنه از اون برای این مدار استفاده کنم یعنی منفی12 رو به پایه 5 این وصل کنم
با تشکر

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

شنبه 7 دی1392 - 10:36pm
مدیر کل
مدیر کل

bantama جان ورودی و خروجی درسته. ولی در هر صورت من پیشنهاد نمیکنم چنین کاری کنین. چون باید بین ولتاژ 12+ و 12- بالانس و نزدیکی مقدار ولتاژ خوبی وجود داشته باشه. بنابر این با اینکه میتونین 7660 رو در بیارین و اون 12- خودتون رو به جای پایه 5 وصل کنین اما من چنین روشی رو نمیپسندم و از اونجا که ولتاژ 12- در این مدار حالت قدرتی نداره اصلا نیازی هم به چنین کارهایی نیست. همونطور که بنده هم با چندین شماره 7660 مدارم کار میکنه و تا 12.5 ولت هم مشکلی نداشته ؛ شما هم میتونین مدارتون رو بیشتر چک کنین احیانا مشکلی نداشته باشه و بعد هم بین چند تا ایسی 7660 قطعا یکیش جواب درست رو خواهد داد.

شنبه 7 دی1392 - 11:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان به سلامتی دستگاه من هم به خوبی کار میکنه.با لوپ 19 سانتی سکه رو تو 25 سانت میزنه.البته اول 20 سانتی میزد سلف رو عوض کردم و یه حلقه فریت 1.8 میلی رو با 60 سانت سیم 1 میل پیچیدم وبرد دستگاه افزایش پیدا کرد.البته لوپ رو فعلا با کارتن درست کردم برای تست اما یه لوپ 60 سانتی رو میخوام درست کنم.برای همین قصد دارم از جنس پلکسی شفاف بدم cnc برشکاری کنه تا شیارها و ابعاد اون درست در بیاد. گرچه حدود 40 هزار تومنی اب میخوره ولی واقعا ارزش داره.از حمید جان خواهش میکنم محاسبات دقیق این لوپ رو یک بار دیگه انجام بده.در غیر این صورت با همون 33 متر سیم لاکی نمره 1 میل و 18 دور لوپ رو درست کنم.فقط یه مساله ای که فرمودید قطر داخلی رو 56 بگیرم یعنی شیار ها 2 سانتی میشن.با توجه به این 18 دور و قطر سیم 1 میل 18 بار سیم ها کنار هم میافتن در مجموع 1.8 سانت میشن.حالا با توجه به شیار 2 سانتی آیا 2 میل تا سر شیار خالی بمونه مشکلی نداره؟

در ضمن اقای مهندس کرمی هم قرار بود مشخصات لوپ جدیدی که در دست ساخت داشتن رو اعلام کنند.

یکشنبه 7 دی1392 - 2:25am
مدیر کل
مدیر کل

پوریا جان خسته نباشین تبریک میگم. :ymapplause: با لوپ 19 سانتی سکه 500 تومنی رو تقریبا باید از 30 سانت بتونین بزنین! برای این کار شما باید کیفیت لوپتون خوب باشه. مقاومت 13 رو ترجیحا 680 اهم بذارین. عدد گارد و باریر هم بهترینش رو پیدا کنین. کلا این نتیجه کمی قابل بهبود هست.
در مورد سلف هم به شما عرض کردم که بشکه ای خودش باعث افت برد میشه که مشخص شد برای شما محسوس هم بوده! همین اشتباه رو در انجمن روسی خیلیا کرده بودن.
چیزی که شما بعنوان پلکسی فرمودین که بسیار عالی بنظر میرسه! در مورد مشخصات دقیق خوب دقت کنین! قطر درونی 55.5 سانت و قطر بیرونی 59 سانت میشه. یعنی بهتره نیم سانت از هر طرف بیرونش هم جا داشته باشین که احیانا مشکلی پیش نیاد و جای مانور باشه. با این حساب طول شکافها دقیقا 2.2 سانت خواهد شد و عرضش هم 5 میلیمیتر بگیرین بنظر من مناسبه. تعداد شکافها هم همون 15 تا بنظر من اکتفا میکنه. سیم 1 میل رو به میزان نزدیک به 34 متر کلا 18 دور استفاده میکنین که نصفش در هر طرف قرار میگیره.
لوپ جناب کرمی هم سوال کردم ازشون فرمودن همین طرح هست فقط سیم تفلون استفاده کردن که بهتر جواب داده.

یکشنبه 8 دی1392 - 3:47am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 81 , 82 , 83 , 84 , 85 , 86 , 87 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 452 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure