انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 11:28pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 82 , 83 , 84 , 85 , 86 , 87 , 88 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید جان ممنونم.البته سکه من کوچکتر از 500 تومانی هست و لوپ رو هم خیلی حرفه ای نپیچیدم کلا 20 دقیقه زمان گذاشتم تا ببینم دستگاه درسته یا نه.در ضمن دستگاه شارژ هم نداشت الان شارژ باتری فول شد تقریبا تو 28 داره میزنه که فکر کنم اگه 500 تومانی باشه همون 30 میزنه.و قوطی اسپری رو تو 60 میزنه.فیبر 9 *11 رو تو 65 سانت .

یه سوال دیگه اینکه برای لوپ یک در یک آیا به روش قدیمی عمل کنم یا طرح خاصی داره.به نظرت لوپ 60 اگه تخت پیچیده بشه بهتر از 1 * 1 معمولی نیست.چون عمق برام مهم هست میخوام از حداکثر کارایی دستگاه استفاده کنم .حتی من میخواستم لوپ 1 متر به همین روش تخت بپیچم تا ببینم حداکثر چه عمقی رو میتونه بزنه.

یکشنبه 8 دی1392 - 9:11am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان صبح همه بخیر
1- حمید جان الان مدار من صدا داره ولی خیلی ضعیفه و باید بلندگو رو به گوش بچسبونی تا صداشو بشنوی . حالا لطفا بگین از چی میتونه باشه؟ منظورم اینه چه قطعه ای توی این کار و کیفیت صدا دخیله؟
2- چندروز پیش که ال سی دی رو وصل کردم با زدن کلیدها نور صفحه روشن و خاموش میشد و با تنظیم از منوها روشن میموند ولی الان لایت نداره نه با فشار کلید و نه با تنظیم.
لطفا دوستان راهنمایی بفرمائید.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 8 دی1392 - 9:44am
مدیر کل
مدیر کل

پوریا جان نتیجه کار شما خوب بوده خسته نباشی.
برای لوپ 1 در 1 بعید میدونم به روش غیر معمولی بشه چیزی درست کرد. البته میشه ولی بنظرم جالب در نمیاد. از طرفی برد به اندازه سایز لوپ به میزان مستقیم افزایش نداره! مثلا لوپ 1 متری نسبت به 60 سانتی شاید 20 درصد تفاوت برد دارن! اون هم در صورتی که تعادل لوپ 1 متری رو موقع کاوش نتونین درست داشته باشین مجبورین حساسیت رو کم کنین و در واقع همون میزان قدرت اضافی رو دیگه نخواهید داشت. پس نظر من بیشتر روی بزرگترین لوپی هست که بشه با یک دست و بصورت دارای تعادل و تحت کنترل ازش استفاده کرد که 60 سانت دیگه حداکثرش میشه.
به اعتقاد من شما این 60 رو فعلا بسازین. اگر تا حدی راضی کننده بود و برای 20 درصد برد بیشتر براتون ارزش داشت بعدش به فکر لوپ 1 متری باشین. بخصوص که بهرحال لوپ 1 در خیلی اوقات و شرایط قابل استفاده نیست ولی 60 اکثر جاها کاربرد داره.

یکشنبه 8 دی1392 - 5:11pm
مدیر کل
مدیر کل

بینا جان ماشالا شما یک بار خصوصی سوال رو میپرسین یک بار هم همونو عمومی میپرسین! :D
1- همون قطعاتی که عرض کردم رو از نظر عدد مقدار و سلامت قطعه باید چک کنین. ضمن اینکه خود بلندگو هم شاید اشکال داشته باشه. گذشته از این درجه ولوم از داخل منو رو هم نگاه کنین کم نباشه. عدد 4 مناسب هست. زیاد هم بالا بذارین اگر بوق یکسره داشتین ممکنه به ترانزیستور 7 فشار اومده و سوخته باشه.
2- فرمان نور صفحه از طریق مقاومت 10 ارسال میشه. اگر این مقاومت کمتر از مقدار ذکر شده بوده باشه احتمال سوختن نور ال سی دی هست. البته خیلی بعید میدونم چون حتی اگر مستقیم و بدون مقاومت هم بود کار میکرد! در هر صورت این مقاومت و اتصال صحیح سیمکشی پایه 15 و 16 ال سی دی رو بررسی کنین.

یکشنبه 8 دی1392 - 5:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید جان لوپ 60 سانتی رو ساختم برد برای فلزات بزرگ تر زیاد شد اما برای فلز کوچکتر کمتر.ولی از ورق 5 میل استفاده کردم خیلی محکم شد و اصلا بازی نمیکنه.درضمن ایا راهی هست دستگاه از یک طرف سنس کنه و از بغل و بالا نزنه . واینکه چطور لوپ رو شیلدش کنم؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 8 دی1392 - 8:30pm
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشی پوریای عزیز. :ymapplause:
فقط اگر سعی کنین این سیمها رو موقع پیچیدن با کشش زیاد بپیچین تا صافتر در بیان و در نهایت بیشتر حالت موازی با هم رو پیدا بکنن نتیجه کمی بهتر هم میشه.
طبیعتا لوپ 60 برای سنس اشیاء کوچک مثل سکه دیگه زیاد مناسب نیست و برد هم برای اونها کاهش پیدا میکنه. برای سنس سکه لوپ 45 سایز مناسبی هست. اما برای فلزات بزرگ مشخصا این لوپ برد بیشتری داره.
اینکه لوپ از یک طرف بزنه و از طرف دیگه نزنه و از کنار هم سنس نکنه مطلب بسیار مهمی هست که بنده دنبالش هستم و اگر میشد اینجور لوپی درست کرد مطمئنا برد بیشتری هم داشت ولی با هیچ تکنیک عادی حتی شرکتهای بزرگ فلزیابی نتونستن چنین کاری بکنن و لوپ بهرحال حالت متقارنی داره و چنین کاری ممکن نیست. اما بین لوپهای مختلف این طرح لوپ حداقل از نظر سنس از کنار خیلی بهتره و اگر دقت کنین حساسیتش به فلز از کناره ها خیلی کم هست و همین خودش باعث قدرت بیشتر در مرکز لوپ و در عین حال نقطه زنی دقیق تر و حتی تفکیک بهتر برای مدار چنس میشه!
در مورد شیلد این لوپ با روش عادی نمیشه انجام داد و بهتره فعلا خود لوپ رو شیلد نکنین. جناب مهندس کرمی با دقت در لوپهای مینلب روش جدید و بسیار جالبی رو برای شیلد پیدا کردن که ایشالا خودشون توضیح میدن.

یکشنبه 8 دی1392 - 9:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
سلام
حدود یه سال پیش یه نمونه لوپ دیدم پنج تا حلقه داخل هم که هر حلقه هم سیم مارپیچ بود مثل سیم گوشی تلفن .
یعنی هم دورخودش مارپیچ شده بود هم حلقه .
یه چیز هم مثل میله های زغال یا میله های فریت هم در مرکزش بود که سیم دور اون یچیده شده بود.
دیپه چیز بیشتری یادم نموده اما اونم می تونست فقط زیر خودشو بزنه.
اما همین لوپ ها هم از کنارها زیاد نمی زنند که باعث مشکل بشه .
با تشکر

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

یکشنبه 8 دی1392 - 9:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خسته نباشی پوریای عزیز. :ymapplause:
فقط اگر سعی کنین این سیمها رو موقع پیچیدن با کشش زیاد بپیچین تا صافتر در بیان و در نهایت بیشتر حالت موازی با هم رو پیدا بکنن نتیجه کمی بهتر هم میشه.
طبیعتا لوپ 60 برای سنس اشیاء کوچک مثل سکه دیگه زیاد مناسب نیست و برد هم برای اونها کاهش پیدا میکنه. برای سنس سکه لوپ 45 سایز مناسبی هست. اما برای فلزات بزرگ مشخصا این لوپ برد بیشتری داره.
اینکه لوپ از یک طرف بزنه و از طرف دیگه نزنه و از کنار هم سنس نکنه مطلب بسیار مهمی هست که بنده دنبالش هستم و اگر میشد اینجور لوپی درست کرد مطمئنا برد بیشتری هم داشت ولی با هیچ تکنیک عادی حتی شرکتهای بزرگ فلزیابی نتونستن چنین کاری بکنن و لوپ بهرحال حالت متقارنی داره و چنین کاری ممکن نیست. اما بین لوپهای مختلف این طرح لوپ حداقل از نظر سنس از کنار خیلی بهتره و اگر دقت کنین حساسیتش به فلز از کناره ها خیلی کم هست و همین خودش باعث قدرت بیشتر در مرکز لوپ و در عین حال نقطه زنی دقیق تر و حتی تفکیک بهتر برای مدار چنس میشه!
در مورد شیلد این لوپ با روش عادی نمیشه انجام داد و بهتره فعلا خود لوپ رو شیلد نکنین. جناب مهندس کرمی با دقت در لوپهای مینلب روش جدید و بسیار جالبی رو برای شیلد پیدا کردن که ایشالا خودشون توضیح میدن.

سلام
برای شیلد من یه جا دیدم از پودر گرافیت با یه چسب استفاده کردند. به نظرتون اینجا کارایی داره؟
یا حق

یکشنبه 8 دی1392 - 10:55pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
با سلام و درود

طبق بحثهای که با مهندس حمید پیرامون شیلد لوپ این دستگاه و رسیدن به بالاترین کیفیت بدون افت برد دستگاه داشتیم.و همانطور که دوست خوبمون آقای علیخان بهش اشاره کردند بهترین روش شیلد لوپ استفاده از اسپری گرافیت هستش که بهش رسیدیم ;) این روش در ساختمان لوپهای شرکت مینلب نیز استفاده میشه.نحوه کار به این صورت هستش که ابتدا با کاغذ مقوا دو دایره به اندازه قطر لوپمون برش میدیم که یکی از دایره ها باید قطرش حدود2 سانت بیشتر در نظر گرفته بشه که بتوان لبه لوپ و نیز باهاش بپوشونیم.سپس لوپ و به اصطلاح کادو میکنم و یه سیم هم در جهات مختلف دور لوپ میپیچونیم و به قسمت منفی مدار که یکی از سیمهای خود لوپ هست وصل میکنیم و با چسب کاغذی محکم کاری میکنیم و در مرحله آخر تمام سطوح لوپ رو اسپری گرافیت میزنیم .کاغذ پیشنهادی من پوشه روغنی هستش که همه جا پیدا میشه و اسپری هم تو بازار تهران به راحتی گیر میاد :ymhug: مجددا از مهندس حمید تشکر میکنم که در این باره کلی مزاحمشون شدیم و نظراتشون هم کاملا سازنده و به جا بود...این روش رو بنده آزمایش کردم و نتیجه نیز گرفتم. ;)

یکشنبه 8 دی1392 - 11:22pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم مهندس کرمی عزیز. :ymhug: احسنت به شما. :ymapplause:
اگر امکان داشته باشه تصویرش رو هم بذارین که مورد استفاده همه بتونه قرار بگیره.

یکشنبه 8 دی1392 - 11:32pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 82 , 83 , 84 , 85 , 86 , 87 , 88 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Resa و 364 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure