انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 7:45pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 83 , 84 , 85 , 86 , 87 , 88 , 89 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
حمید نوشته است:
خواهش میکنم مهدس کرمی عزیز. :ymhug: احسنت به شما. :ymapplause:
اگر امکان داشته باشه تصویرش رو هم بذارین که مورد استفاده همه بتونه قرار بگیره.

مهندس عزیز بدون مشورت با شما که نمیشد.چشم یه عکس از لوپ و حتما میذارم :ymhug:

یکشنبه 8 دی1392 - 11:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون از دوستان
امروز مدارو بردم برای کار واقعی همین که روشنش کردم بعد از 5 ثانیه خراب شد اومدم خونه دیدم 7660 سوخته واقعا معظلی این ای سی برای خودش هوا که سرد میشه به رحمت خدا میره (البته فکر کنم )تو یه تایپیک خوندم از دو تا باطری استفاده کنیم الان 1 ساعت این کارو کردم و دستگاه و روشن گذاشتم فکر میکنم از حالت تک باطری یکم بهتره(بجز قضیه شارژکردنش ) آقا حمید و آقای کرمی و دیگر اساتید نظر شما چیه
به خدا 35000 تومان فقط12 تا 7660 خریدم فقط 2 تاش مونده همین هوا به هوا میشه میسوزه مدارم کامل چک کردم و همه قطعات دور بر آی سی رو از بهترین کیفیت گذاشتم (-|
راستی آقا حمید یه جا گفته بودی با ای سی lt 1054 بهتره من یه فلزیاب گری دارم با همین ایسی 2 تا رگلاتور + و- 5 داره با یه ولتاژ-10.5 آیا میشه اینو به جای 7660 بست یا دو باطری بهتره ویا تو یه تایپیک یکی از دوستان گفته بود از دو تا مبدل 18 به 12 ولت استفاده کنیم که اونوقت با یه باطری هر دو ولتاژ و داشته باشیم مبدلا رو امروز پرسیدم دونه ای 17000 تومان 12 ولت 1 آمپر خروجیشه
خلاصه آقا حمید ببینید هر کدوم بهتره همون کارو بکنیم به والله از این 7660s ملعون خسته شدم =))
با تشکر و کمک :YMPRAY:

دوشنبه 8 دی1392 - 1:16am
مدیر سایت
مدیر سایت

مهندس حمید و مهندس کرمی عزیز
کمپلت خراب جفتتونم
ایشالا همواره سلامت باشید و ما هم از نعمت حضورتون توی انجمن بی نصیب نمونیم.
مهندس حمید عزیز
متاسفانه 10 تا 7660 گرفتم که هیچ کدومشون حرف اس نداره
رو همشون اینو نوشته
7660
cpaz
v11308p
دلم شکست

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

دوشنبه 8 دی1392 - 1:24am
مدیر سایت
مدیر سایت

كرمي نوشته است:
با سلام و درود

طبق بحثهای که با مهندس حمید پیرامون شیلد لوپ این دستگاه و رسیدن به بالاترین کیفیت بدون افت برد دستگاه داشتیم.و همانطور که دوست خوبمون آقای علیخان بهش اشاره کردند بهترین روش شیلد لوپ استفاده از اسپری گرافیت هستش که بهش رسیدیم ;) این روش در ساختمان لوپهای شرکت مینلب نیز استفاده میشه.نحوه کار به این صورت هستش که ابتدا با کاغذ مقوا دو دایره به اندازه قطر لوپمون برش میدیم که یکی از دایره ها باید قطرش حدود2 سانت بیشتر در نظر گرفته بشه که بتوان لبه لوپ و نیز باهاش بپوشونیم.سپس لوپ و به اصطلاح کادو میکنم و یه سیم هم در جهات مختلف دور لوپ میپیچونیم و به قسمت منفی مدار که یکی از سیمهای خود لوپ هست وصل میکنیم و با چسب کاغذی محکم کاری میکنیم و در مرحله آخر تمام سطوح لوپ رو اسپری گرافیت میزنیم .کاغذ پیشنهادی من پوشه روغنی هستش که همه جا پیدا میشه و اسپری هم تو بازار تهران به راحتی گیر میاد :ymhug: مجددا از مهندس حمید تشکر میکنم که در این باره کلی مزاحمشون شدیم و نظراتشون هم کاملا سازنده و به جا بود...این روش رو بنده آزمایش کردم و نتیجه نیز گرفتم. ;)

کرمی جان تشکر از لطف جنابعالی و مهندس حمید بزرگوار ، میشه لطف کنید تست های که با این کویل انجام دادید رو هم بگید ، در ضمن کویل رو چند گرفتی ؟تشکر

دوشنبه 8 دی1392 - 1:31am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با سلام
این هم عکس چنس من . فقط یه مشکل داره
اول فلز که زیاد نزدیک میشه دستگاه سوت شدید میکشه
دوم تفکیک خیلی ضعیف عمل میکنه
حمید جان من سلف سنج ندارم لوپ را هم از روی عکس درست کردم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

هیچ وقت به گمان اینکه وقت دارید ننشینید زیرا در عمل خواهید دید که همیشه وقت کم و کوتاه است.

دوشنبه 9 دی1392 - 10:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
rostam نوشته است:
ممنون از دوستان
امروز مدارو بردم برای کار واقعی همین که روشنش کردم بعد از 5 ثانیه خراب شد اومدم خونه دیدم 7660 سوخته واقعا معظلی این ای سی برای خودش هوا که سرد میشه به رحمت خدا میره (البته فکر کنم )تو یه تایپیک خوندم از دو تا باطری استفاده کنیم الان 1 ساعت این کارو کردم و دستگاه و روشن گذاشتم فکر میکنم از حالت تک باطری یکم بهتره(بجز قضیه شارژکردنش ) آقا حمید و آقای کرمی و دیگر اساتید نظر شما چیه
به خدا 35000 تومان فقط12 تا 7660 خریدم فقط 2 تاش مونده همین هوا به هوا میشه میسوزه مدارم کامل چک کردم و همه قطعات دور بر آی سی رو از بهترین کیفیت گذاشتم (-|
راستی آقا حمید یه جا گفته بودی با ای سی lt 1054 بهتره من یه فلزیاب گری دارم با همین ایسی 2 تا رگلاتور + و- 5 داره با یه ولتاژ-10.5 آیا میشه اینو به جای 7660 بست یا دو باطری بهتره ویا تو یه تایپیک یکی از دوستان گفته بود از دو تا مبدل 18 به 12 ولت استفاده کنیم که اونوقت با یه باطری هر دو ولتاژ و داشته باشیم مبدلا رو امروز پرسیدم دونه ای 17000 تومان 12 ولت 1 آمپر خروجیشه
خلاصه آقا حمید ببینید هر کدوم بهتره همون کارو بکنیم به والله از این 7660s ملعون خسته شدم =))
با تشکر و کمک :YMPRAY:

دوست عزیز،مشکل مدارشما ممکنه از یه قسمت دیگه باشه،وگرنه7660به این زودی هم نمیسوزه.من هم همین مشکلو داشتم ،7660فورا داغ میشد وولتاژ منفی خیلی پایین بود بنظرمیرسید که سوخته،آخرش هم نتونستم اشکال راپیداش کنم مجبورشدم یه فیبر دیگه با یه سری قطعات جدید مونتاژکنم،ودرنهایت مدار راه افتاد.جالبه که بامدار دومی که مونتاژکردم تمام7660هارا تست کردم همه سالم بودند.
درضمن این آیسی را خیلی گران خریدی.من از جوان الکترونیک خریدم یکی500تومان واز نوع معمولی وبدون حرفS است و هنوز داره کارمیکنه.

دوشنبه 9 دی1392 - 11:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
سلام
قیمت این ایسی 7660 تو بازار خیلی متغییره از 500 تا 1500 و 3000 و 10000 تومن پیدا میشه
ولی اینکه تغیرات دما روش اثر بزاره منم فکر نکنم این طور باشه.
ولی خازن 5 که 100 میکرو فاراد هست روی این ایسی تاثیر داره باید جنس اونم خوب باشه.
با تشکر

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

دوشنبه 9 دی1392 - 11:23am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
pouya83 جان نوع بدون اس مگه توی مدار جواب میده؟
چون یادمه آقا حمید تاکید کرده بودن باید حتما اس داشته باشه.
البته منم از جوان الکترونیک گرفتم و نوع بدون اس فرستاده ولی استفادش نکردم.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 9 دی1392 - 11:53am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خواهش میکنم بینا جان به شما هم تبریک میگم.
در خصوص صدا شما خود بلندگو و ترانزیستور 7 و سپس مقاومتهای 7 و 14 و دیود 10 رو چک کنین.

سلام دوستان
حمید جان من همه قطعات بالا و خازن 4 رو عوض کردم ولی همچنان صدای مدار خیلی ضعیفه و به سختی شنیده میشه.
حالا نمیدونم آیا ممکنه از قطعه دیگه ای توی مدار باشه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 9 دی1392 - 4:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان مدیر سایت من نمیتونم فایل با پسوند cdr رو اینجا اپ کنم لطفا یه فکری بکنند.

دوشنبه 9 دی1392 - 4:48pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 83 , 84 , 85 , 86 , 87 , 88 , 89 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahimsariya , Google , Majestic12 , Saeed020 و 267 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure