نویسنده |
پیغام |
ارتین
مدیر سایت
|
پوریا نوشته است: دوستانی که سورس طرح لوپ رو میخواستند از این فایل استفاده کنند.با برنامه کورل طراحی شده و اماده برای برش لیزری هست . پوریا جان ، میشه لطف کنی با یه فرمت دیگه بزارین مثلا JPG تشکر
|
دوشنبه 9 دی1392 - 11:47pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
استاد بینا تبریک میگم انشالله که با این وسیله نتیجه مطلوبی بگیرین.
در ضمن یه سوالی برام پیش اومده اینکه دستگاهی که خروجی پالسش موج مربعی هست ایا استفاده از لوپ مربعی برای افزایش شدت میدان مغناطیسی اون مناسب تر نیست؟کماکان اینکه در موج سینوسی استفاده از لوپ گرد مناسب تره .اگر دوستی تحلیل علمی هم داره خواهشن دریغ نکنه.
آقا ارتین متاسفانه کورل نصب ندارم (یعنی میخوام ویندوز عوض کنم امشب والا نصب میکردم)اگر دوستی داره محبت کنه با پسوند عکس یه بار دیگه ذخیره کنه.
|
دوشنبه 9 دی1392 - 11:53pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
bina نوشته است: سلام دوستان شب همه بخير بالاخره شكر خدا مدار بنده مشكل صداش حل شد . حالا مونده شيلد جعبه و درست كردن لوپ . بازم از همه دوستان بخصوص آقا حميد واقعا ممنونم. ياحق باسلام بیناجان اگه ممکنه توضیح بدید که این مشکلو چطوری رفع کردید چون من هم همین مشکلو دارم و از بلندگو و همینطور بازر که نصب کردم صدا خیلی ضعیف بگوش میرسه و مجبور شدم از هدفون استفاده کنم. ممنون
|
سه شنبه 9 دی1392 - 12:11am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان pouya83 جان من يكبار كل 5 قطعه مربوط به صدا رو عوض كردم حل نشد و نهايتا q7 رو دوباره عوض كردم و اينبار درست شد. فكر كنم اصلي ترين قطعه توي سيستم صدا همين قطعه بايد باشه. ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 9 دی1392 - 12:15am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
پوریا جان در سیستم فلزیابی کلا چنین قاعده ای که شما فرمودین وجود نداره! در عین حال فلزیاب های پالسی با پالسهای ولتاژ بالا کار میکنن که هیچ شباهتی با موج مربعی نداره! ایده آل ترین شکل لوپ حالت دایروی هست. بهمین جهت در ابعاد کوچک همیشه لوپها رو دایروی میسازن چون براحتی قابل ساخت و استفاده هم هست. اما در ابعاد بسیار بزرگ ساخت دایروی لوپ خیلی مشکل میشه و لذا بصورت مربعی درست میکنن که قابلیت استفادش هم بهتر باشه. البته لوپ مربعی بلحاظ محیط لوپ از دایره هم عرض خودش بزرگتر هست و کمی قویتر در میاد اما میشه گفت با توجه به بهتر بودن حالت دایره بلحاظ نظم خیلی بهتر امواج در مرکز ؛ در مجموع تفاوت محسوسی ندارن.
|
سه شنبه 9 دی1392 - 12:51am |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
بله حمید جان کاملا درست میفرمایید.من اصلا حضور ذهن نداشتم.اصلا اسم پالسی به خاطر همین هست که یک ولتاژ بالا در حد چند میلی ثانیه به پیک میرسه و دوباره به صفر میرسه .در واقع من یه ده سالی از الکترونیک دور بودم حالا به لطف کمک های شما و پاسخ های صبورانه شما و لطف دوستان داره کم کم یادم میاد.
در ضمن حمید جان سیم آبکاری شده بانقره به نظرت برای لوپ مناسب هست البته برای سایز بزرگ. ایا از محاسبات مقاومت سیم نقره خالص بر اساس سطح مقطع فرمول یا جدولی داری؟ و اینکه ایا ما به جای اینکه یک رشته سیم مثلا یک میلیمتر برای پیچیدن استفاده کنیم از سه رشته 0.50 استفاده کنیم در صورتی که 3 رشته مقاومت 1 رشته یک میلیمتر رو داشته باشه افزایش قدرت داریم مثلا در همین لوپ تخت جدید؟
|
سه شنبه 9 دی1392 - 1:16am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم پوریای عزیز. سیمی که فرمودین امکان داره قدری هم بهتر و قوی تر جواب بده اما بنظر من تمرکزتون رو روی نوع لوپ و دقت در درست کردنش بذارین اهمیت بیشتری داره تا خود سیم. متاسفانه اینجور سیمها برخلاف سیم لاکی اصلا فرمول مشخصی ندارن و بسته به مشخصات دقیق ساختش فقط شرکت سازنده میتونه اطلاعات فنی در مورد مقاومتش رو در اختیار شما بذاره. در مورد اینکه خود سیم لاکی رو مثلا چند رشته کنیم ؛ خیر بنظر من کار جالبی نیست و تاثیر مثبتی نمیتونه داشته باشه. بهتره بجاش از سیم ضخیم تر یا همین سیم های تفلون استفاده بشه. ضمن اینکه این تفاوت قدرتی که شما با سیم بخواین بهش برسین شاید حتی بصورت 10 درصد در افزایش برد هم خودش رو نشون نده! پس روی قضیه سیم خیلی هم حساب باز نکنین.
|
سه شنبه 9 دی1392 - 1:39am |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
اقا حمید لطفا مشخصات دقیق لوپ 1*1 و 2*2 رو محاسبه کنید تا انشالله بسازم.ممنون
|
سه شنبه 10 دی1392 - 12:25pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
باسلام اقا حمید سوالی دارم . در بعضی از مدارات فلزیاب دیدم که روی مدار رو با یک رنگ مشکی کاملا همه قطعات رو رنگ میکنن و بهتر بگم کل مدار رو میبرن زیر یک لایه رنگ مشکی اولا این کار رو برای چی انجام میدن ثانیا این اسپری رنگ رو از کجا میشه گیر اورد ممنون
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
سه شنبه 10 دی1392 - 1:18pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
ضمنا اقا حمید برای فلزیاب میشه از جعبه های فلزی استفاده کرد یا نه.
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
سه شنبه 10 دی1392 - 1:51pm |
|
|
|