انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 7:45pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 87 , 88 , 89 , 90 , 91 , 92 , 93 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

رستم جان روشی که شما میخواین بکار بگیرین بهش استریپ لاین میگن. بهیچ عنوان توصیه نمیکنم حتی تستش هم بکنین! چون فوق العاده گران در میاد و در صورت اشتباه قابل تصحیح هم نیست و در نهایت نتیجه ای که میده از لوپ های سیمی ضعیف تر هست! پس شما تمرکزتون رو بذارین روی ساخت لوپ طرح بنده که بسیار کارا و در عین حال ساده و ارزان هم هست.

خدمت piuse عزیز هم عرض کنم خب این پلاستیک میتونه از توی خیلی خرت و پرتها پیدا بشه! :D لازم هم نیست حتما 5 میل باشه! در عین حال من که عرض کردم پلاستیک اتفاقا جنس زیاد خوبی هم برای این کار نیست هر چند جواب میده. اگر مثل دوستمون بتونین ورق پلکسی گلاس پیدا کنین خیلی بهتر در میاد و تخته نئوپان خیلی نازک هم جزو گزینه های خوب هست. در هر صورت پلاستیک نازک ورقه ای که در جعبه های مختلف استفاده میشه هم برای تست اولیه بنظرم خیلی خوبه چون براحتی با قیچی هم برش میخوره و سریع میتونین لوپ رو بسازین.

چهارشنبه 11 دی1392 - 4:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام خدت آقاحمید

باتوجه به اینکه سلف های مقاومتی 470 میکروهانری که برای L2وL3 استفاده شده دارای مقاومت حدود 6 اهم میباشند آیا این مقدار مقاومت تاثیری در افزایش یا کاهش برد و قدرت مدار نداره؟
اگه بجای 470 میکرو از مقدار بیشتر مثلا چند رنج بالاتر استفاده کنیم چه تاثیری داره؟

ممنون :-BD

چهارشنبه 11 دی1392 - 4:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
حميد جان سلام
پس با اين حساب اگه اين سيم پيچ 19سانت رو سه برابر بكنيم و همه موارد رو دقيق رعايت كنيم ميشه تا 2مترو 10 ازش جواب گرفت درسته - واما آيا آيسى icl7660s نوع اس ام دي داره يا مشابه چون يازده تا گرفتم دود شد رفت هوا درست در نمياد لامصب كلافم كرده

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

چهارشنبه 11 دی1392 - 4:43pm
مدیر کل
مدیر کل

پویا جان نکته جالبی رو فرمودین! تاکید من روی سلف مقاومتی اتفاقا بخاطر همین 5-6 اهم مقاومتش هست! :D این مقاومت اضافی جلو تاثیر رزونانس بین خود خازن و سلف رو هم میگیره! اینم از اون فوت کوزه گریهایی هست که اگر در نظر گرفته نمیشد نویز تغذیه ممکن بود مشکلساز بشه و خود این نکته هم یکی از عوامل ثبات کاری این مدار هست.
وگرنه از حیث قدرت خیر ؛ هیچ مشکلی نداره. آپ امپ مصرف جریانش در حد چند میلی آمپر بیشتر نیست و افت ولتاژ بعد از این سلفها تنها در حد چند صدم ولت هست که برای قدرت اپ امپ هیچ مشکلی نداره. از این گذشته طراح بجای این سلفها مقاومت 10 اهم گذاشته بود! که البته وضعیت نویزش و بی ثباتیش اصلا جالب نبود. و وقتی نویز و بی ثباتی وجود داشته باشه عملا برد هم پایین تر میاد! :D
از نظر عدد این سلف بنظر من 470 دیگه حداکثر هست. در واقع 220 میکرو هم خوب بود و 470 بلحاظ امواج روی اسیلوسکوپ در حد محسوسی بهتر از 220 نبود. با این حال من رقم بالاتر رو انتخاب کردم.

چهارشنبه 11 دی1392 - 4:49pm
مدیر کل
مدیر کل

آرش عزیز اشتباه نکنین! اگر قرار بود با 3 برابر شدن لوپ برد فلزیاب هم همون 3 برابر بشه که کل مشکلات ما حل بود! :D ولی خیر میزان افزایش اینجور نیست و اولا این رابطه بصورت توانی هست و افزایش کم هست و در ثانی به ابعاد فلز هم بستگی داره. اگر منظورتون این باشه لوپ 60 فیبر 15 در 15 رو تا چقدر میتونه بزنه ؛ بنظر من بسته به کیفیت ساخت و عوامل مختلف نهایتا 110 تا 130 سانت میتونه باشه. که البته نتیجه خیلی خوبی هست! یادمون نرفته توباکس اولیه همین رو بزور 1 متر میزد! حالا با لوپ 60 و چنین مدار جمع و جور و راحتی اگر بشه همون برد رو هم گرفت در واقع عالیه.
در مورد 7660 خیلی دیگه صحبت کردیم! عرض کردم احتمال زیاد مدار شما اشکالی داره. شاید هم ولتاژ واقعی باطری شما از 12 هم خیلی بالاتر باشه. مثلا بعضی باطریها 14 ولت هستن که هر چی ایسی هم بذارین بازم باعث سوختنش میشن! نوع اس ام دی هم داره اما تفاوتی از این نظر نمیکنه.

چهارشنبه 11 دی1392 - 4:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
بله حميدجان منظورم همين لوپ 60 سانت بود و اينكه من از اين مدار با لپ يك دريك تا 2متر جواب ميخوام گرچه الان همزمان دارم روى سند بانك و چنس كار ميكنم اما از دليل پرسش و پاسخهاى پيش و پا افتاده رو
براى مقايسه اين دو مدار ميپرسم اما
هركى يه نظرى داره و قابل احترام منم تا اينجا به اين نتيجه رسيدم قدرت سندبانك آنالوگ بيشتراز چنسه اما امتياز چنس داشتن تفكيك قابل قبولشه - مرسى استادعزيز

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

چهارشنبه 11 دی1392 - 5:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام

جناب مهندس حمید عزیز ممنون از توضیحات جامع وکاملتون

برای شیلد کردن مدار اگه فقط خود فیبر را ابتدا عایق و سپس شیلد کنیم آیا کفایت میکنه؟ یا باید تمام جعبه شیلد بشه ؟ چون اینطوری باوجود کلید ها وال سی دی کمی مشکل تره . :ymhug:

باسپاس

چهارشنبه 11 دی1392 - 5:18pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم پویا جان.
خب اگر اونجوری برای شما راحت تره اشکالی نداره! حتی شاید بهتر هم باشه.

چهارشنبه 11 دی1392 - 5:19pm
مدیر کل
مدیر کل

ارش جان البته نظر شما هم محترم هست! ولی اولا تست برد در هوا ملاک نیست. در ثانی ثبات دستگاههای دیجیتال و عدم وابستگیشون به اون همه قطعات آنالوگ اصلا چیز دیگست. ثالثا تکنولوژی پیاده شده در نرم افزار و سیستم پالس و حتی مدار چنس طبق اون چیزی که بنده روی اسیلوسکوپ هم دیدم اصلا قابل قیاس با اون مدار یا هیچ مدار آنالوگ دیگه ای نیست و یک سر و گردن بالاتره. توانایی نفوذ در خاکش هم که اثبات شدست و به طلا هم حساسیتش خوبه و تفکیکی هم داره که شما لااقل در مدارات پالسی معمولی پیدا نمیکنین. پس ارزش این مدار در مجموع خیلی بیشتر هست. اگر از حیث برد هم اون مدار بهتر باشه باید در شرایط واقعی و داشتن ثبات قابل قبول مقایسه بشه که در مجموع تفاوت برد چندانی وجود نخواهد داشت.
این نکته رو هم اشاره کنم که مهندس کرمی که با فلزیاب GPX4500 و فلزیاب چنس بارها به کاوش پرداختن ؛ در نهایت اشاره کردن که مدار چنس با اون دستگاه معروف قابل مقایسه هست! حتی در قسمت تفکیک! :D امیدوارم خودشون توضیحات بیشتر رو بدن.

چهارشنبه 11 دی1392 - 8:03pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
با سلام و درود :ymhug:

اگه دوستان مطالب این تایپیک و از ابتدا دنبال کردن متوجه میشن که بنده قبل از ارائه تغییرات مهندس حمید روی این مدار به دوستان گفتم که مهندس یه هدیه دارن به بچه ها میدن که از نظر تکنولوژی و...به روز هستش و تفکیکش هم که همه دیدیم.

دوستانی که فلزیاب سری جی پی دارن غیر از سریال5000همه میدونن که تفکیک اونها نهایتا40 سانتی متر در خاک بیشتر نیست اونم برای اشیائ بزگ و آهنی که صدای دستگاه قطع میشه اونم با حرکت لوپ روی هدف.
من فلزاتی که با جی پی ایکس4500 پیدا کردم از نظر عمق و تفکیک با چنس نیز تست واقعی گرفتم.شاید 90 درصد یا بیشتر اهداف و به راحتی تفکیک و سنس میکنه البته بهتر از جی پی4000.تفکیک صوتی چنس احتیاج به مهارت نداره و با یه روز تمرین راحت میشه جنس فلز و فهمید.اما تفکیک جی پی کلی مهارت میخوادکسانی که جی پی نداشتن اگه به صدای این فلزیاب گوش کنن فک میکنن که جی پی یه صدا داره و تفکیک نمیکنه :D از این نظر چنس سر و گردنی هم بالاتر داره...دوستان توجه کنند که اپراتوری جی پی به راحتی چنس نیست و کلی دنگ و فنگ داره اگه بلد نباشی60 سانت بیشتر نمیتونی باهاش عمق بزنی :D فلزیاب تا 2 متر خودش و پیدا میکنه اما یه اپراتور قوی میخواد که واکنش دستگاه و بفهمه.به هر حال جی پی مزیتهای بیشماری هم داره از مودهای حافظه گرفته تا تغییر واکنش شعاع عملکرد لوپ و........این فلزیاب الکی این همه پول نخورده ولی در این شرایط به نظر من چنس بهترین گزینه برای کسانی که پول تهیه جی پی ندارن هستش:ymhug:
بنده در حال تمرین روی اپراتوری این فلزیابم که بهترین تنظیمات وخدمت دوستان در روزهای آتی تقدیم کنم.البته یاداوری کنم که من فعلا با آخرین لوپ طرح مهندس حمید تست گرفتم. :ymhug:

چهارشنبه 11 دی1392 - 8:41pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 87 , 88 , 89 , 90 , 91 , 92 , 93 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahimsariya , Google , Majestic12 , Saeed020 و 267 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure