با سلام و درود
اگه دوستان مطالب این تایپیک و از ابتدا دنبال کردن متوجه میشن که بنده قبل از ارائه تغییرات مهندس حمید روی این مدار به دوستان گفتم که مهندس یه هدیه دارن به بچه ها میدن که از نظر تکنولوژی و...به روز هستش و تفکیکش هم که همه دیدیم.
دوستانی که فلزیاب سری جی پی دارن غیر از سریال5000همه میدونن که تفکیک اونها نهایتا40 سانتی متر در خاک بیشتر نیست اونم برای اشیائ بزگ و آهنی که صدای دستگاه قطع میشه اونم با حرکت لوپ روی هدف.
من فلزاتی که با جی پی ایکس4500 پیدا کردم از نظر عمق و تفکیک با چنس نیز تست واقعی گرفتم.شاید 90 درصد یا بیشتر اهداف و به راحتی تفکیک و سنس میکنه البته بهتر از جی پی4000.تفکیک صوتی چنس احتیاج به مهارت نداره و با یه روز تمرین راحت میشه جنس فلز و فهمید.اما تفکیک جی پی کلی مهارت میخوادکسانی که جی پی نداشتن اگه به صدای این فلزیاب گوش کنن فک میکنن که جی پی یه صدا داره و تفکیک نمیکنه
از این نظر چنس سر و گردنی هم بالاتر داره...دوستان توجه کنند که اپراتوری جی پی به راحتی چنس نیست و کلی دنگ و فنگ داره اگه بلد نباشی60 سانت بیشتر نمیتونی باهاش عمق بزنی
فلزیاب تا 2 متر خودش و پیدا میکنه اما یه اپراتور قوی میخواد که واکنش دستگاه و بفهمه.به هر حال جی پی مزیتهای بیشماری هم داره از مودهای حافظه گرفته تا تغییر واکنش شعاع عملکرد لوپ و........این فلزیاب الکی این همه پول نخورده ولی در این شرایط به نظر من چنس بهترین گزینه برای کسانی که پول تهیه جی پی ندارن هستش:ymhug:
بنده در حال تمرین روی اپراتوری این فلزیابم که بهترین تنظیمات وخدمت دوستان در روزهای آتی تقدیم کنم.البته یاداوری کنم که من فعلا با آخرین لوپ طرح مهندس حمید تست گرفتم.