نویسنده |
پیغام |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان مهندس مجتبی عزیز خسته نباشی دوست من. امیدوارم کارکردش رضایت بخش باشه . موفق باشین یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 2 تیر1393 - 7:18am |
|
|
afshin
کاربر حرفه ای
|
سلام جناب مهندس مجتبي عزيز خسته نباشيد و اميدوارم کاري که انجام داديد گره گشاي مشکل خيلي از دوستان باشه. مرسي
|
دوشنبه 2 تیر1393 - 7:34am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
اقا مجتبی خیلی ممنون خسته نباشی. امیدوارم هر چه زودتر نتیجه نهایی حاصل بشه و رضایتبخش باشه.
|
دوشنبه 2 تیر1393 - 2:56pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
با سلام وخداقوت خدمت اساتید دلسوز: آقایان حمید ومجتبی عزیز. وتبریک، خیلی زیبا شده... . با آرزوی پیشرفت های بیشتر... وانشاء... بسلامتی در فروشگاه قرار بگیره.. .
|
دوشنبه 2 تیر1393 - 7:46pm |
|
|
moj2006
کاربر فعال
|
سلام
استاد حمید و آقا مجتبی خسته نباشید
یه سوال چرا ولتاژ مدار 19 ولت هست
ممنون
|
سه شنبه 3 تیر1393 - 7:47am |
|
|
tetrus09
کاربر فعال
|
یاسر نوشته است: متاسفانه من نمیتونم هم به دستگاه های شما و خود شما و گردانندگان این سایت اعتماد کنم . البته خیلی دوست داشتم که منم از شما دستگاه بخرم ولی چندین وب سایت منجمله این لین کها که انجمن تعمیرات تخصصی ایران تک هست اگه برید تو فرم فلزیاب در مورد کلاه برداری های شما زیاد گفتن و کلا از این انجمن بعلت سوء استفاده از ملت بیرون میرم . اینم لینک های که دیدم خودتون هم نظر بدین . http://www.irantk.ir/irantk42233-5/http://www.irantk.ir/irantk41299-6/و همچنین در وب سایت اولین انجمن محققان و گنج پژوهان ایران در هر صورت از قدیم گفتن تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها . اینم از عکس پستی که یاسر جون نام بردن.البته این عکسو جای دیگه هم آپ کردم ولی واسه اینکه مشخص بشه این حرفای یاسر و سایر هرزه گویان چرندی بیش نیست این عکسو میذارم که مربوط به آخرین پست لینک های بالایه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
بهترین گنج دنیا یه مادره که قلبش به عشق فرزندش میزنه بهترین قلب دنیا یه رفیقه که همه جوره پا در کابته به سلامتی همه ی گنج های دوست داشتنی.....
|
سه شنبه 3 تیر1393 - 8:05am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
moj2006 نوشته است: سلام
ممنون سلام دوستان مهندس حمید عزیز اتفاقا من هم میخواستم همین سوالو بکنم که moj2006 عزیز پرسیدن. ممکنه لطفا کمی از تغییرات توضیح بدین؟ یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 3 تیر1393 - 10:53am |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
bina نوشته است: moj2006 نوشته است: سلام
ممنون سلام دوستان مهندس حمید عزیز اتفاقا من هم میخواستم همین سوالو بکنم که moj2006 عزیز پرسیدن. ممکنه لطفا کمی از تغییرات توضیح بدین؟ یاحق درود دوست عزیز به احتمال زیاد مهندس مجتبی این عکس رو با عجله گذاشتن و هنوز فرصت نکردن که اون پتانسیومتر مربوط به نمایش ولتاژ رو درست تنظیم کنن که ولتاژ درست رو نمایش بده روی ال سی دی
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
سه شنبه 3 تیر1393 - 3:33pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون کوهیار جان ولی با عرض شرمندگی ولتاژ درسته! این دستگاه با باطری 18 ولت کار میکنه و همین ولتاژ هم روی صفحه نمایش داده میشه! این هم یکی از تغییرات جزئی هست که در مدار آقا مجتبی پیاده شده. متاسفانه الان من اگر بگم مدار تغییرات داشته یک داستان در انجمن درست میشه و اگر بگم تغییرات نداشته هم یک داستان دیگه!!! کلا ما هر کاری بکنیم یک عده ای هستن که بهانه جویی یا دشمنی میکنن. پس بنظرم توضیح بیشتر ندم بهتره و نتیجه نهایی مهمه که باید ببینیم دستگاه اقا مجتبی به کجا میرسه. امیدوارم مشکلی پیش نیاد.
|
سه شنبه 3 تیر1393 - 3:44pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
حمید نوشته است: خیلی ممنون کوهیار جان ولی با عرض شرمندگی ولتاژ درسته! این دستگاه با باطری 18 ولت کار میکنه و همین ولتاژ هم روی صفحه نمایش داده میشه! این هم یکی از تغییرات جزئی هست که در مدار آقا مجتبی پیاده شده. متاسفانه الان من اگر بگم مدار تغییرات داشته یک داستان در انجمن درست میشه و اگر بگم تغییرات نداشته هم یک داستان دیگه!!! کلا ما هر کاری بکنیم یک عده ای هستن که بهانه جویی یا دشمنی میکنن. پس بنظرم توضیح بیشتر ندم بهتره و نتیجه نهایی مهمه که باید ببینیم دستگاه اقا مجتبی به کجا میرسه. امیدوارم مشکلی پیش نیاد. درود مهندس جان دشمنت شرمنده اینکه خبر خوبیه و این معنی رو میده وقتی مهندس مجتبی حتی با این شرایط هم دنبال افزایش قدرت بودن قطعا به ثبات هم فکر کردن و این واسه یه سیستم دیجیتال فوق العادست و ایشالا که تمام محاسباتشون درست از آب در بیاد و ما شاهد یه نقطه زن درست حسابی دیجیتال توی انجمن باشیم من که با این توصیفات شما بیصبرانه منتظرم از چنس مهندس مجتبی پرده برداری بشه و قدرت جدیدش رو ببینم
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
سه شنبه 3 تیر1393 - 4:02pm |
|
|
|