hamedkk نوشته است:
ممنون کوروش جان . لطف کردی
اما من توی خاک هم تست کردم . عرض کرده بودم که بردش تفاوت ناچیزی داره . ثباتش هم با توجه به قطعاتی که استفاده کردم خیلی خوبه . من نه تنها از دلتا فرار نمی کنم بلکه محکم چسبیدم بهش . حتما تو اولین فرصت ممکن که خاک مرطوب نباشه با فیلم نتیجه کارو اینجا میذارم . هر مداری قلق خاص خودش رو داره ولی همه اونا تو یه چیز مشترک هستن . درجه رضایت از مدار با کیفیت ساخت رابطه مستقیم داره . من بعد از درست کردن سه مدار دلتا پالس به این نتیجه رسیدم . البته اگر با ساختن اولی و نتایج نامطلوبی که گرفتم بی خیالش میشدم هرگز کار به دومی و سومی و بالاخره چهارمی نمی رسید .
به هرحال ممنون از پاسختون . ولی دلتارو بچسبین که اگه طبق آخرین مقاله بهنام بسازین عالیه . فیبر از نوع فایبرگلاس با لایه مس ضخیم و مقاومتهای یک درصد و خازن های MKT و آیسی های ژاپنی و کلا غیر چینی و مرغوب واقعا نتایج رو به طور چشمگیری تغییر میده . بسازین و بسازین و بسازین . بالاخره یکیش راه می افته
دوست خوبم
شما بچسب به دلتا نتیجشم از الان مشخص هستش، شما دلتا رو ببرین روسیه یا ژاپن یا از قطعات 1% خطا هم استفاده کنین یا فیبرشو به قول جناب کرمی
آلمانی بزنین یا ببرین بیرون به بهترین شکل ممکن فیبرشم بزنین باز هم به سفال و خیلی از سنگهای معدنی واکنش نشون میده
بحث راه انداختن نیست که وگرنه از توباکس که راش انداختیم سخت تره؟؟
بحث اینکه راهی که دیگران رفتن و نتیجه نگرفتن رو شما نری،من هم دوستانه بهتون پیشنهاد دادم دیگه به خودتون برمیگرده دوست خوبم
به قول کانون قلم چی: ما راه را نشان میدهیم پیمودن مسیر باشماست
پیروز و سربلند باشی برادر