انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:25pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 928 , 929 , 930 , 931 , 932 , 933 , 934 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

دامون نوشته است:
سلام خدمت اساتید محترم سایت.یک سوال داشتم که نمیدونستم کجا مطرح کنم ،به ناچار اینجا مطرحش میکنم،ما یک سری قبر داریم که به حالت یک اتاق 2*2طاقی شکل هستش و داخل اتاق با خاک پر شده که معمولا یک فضای خالی حدودا 30سانتی بالای اتاق خالی هستش،به نظر شما اساتید چه دستگاهی میتونه این فضای خالی را که با گاز فلز داخل قبر پر شده و عمقش گاهی تا 5متر هم میرسه با کمترین خطا سنس کنه،منظورم دستگاههایی که تو سایت معرفی شدن،ممنون. ^:)^

درود
دوست عزیز پیدا کردن حجم حفره و مخصوصا فضای خالی شامل گاز و آلودگی فلزات توسط ردیابها کاری بسیار ساده و راحت است و بنظر بنده شما میتونید با ردیاب 35 این حفره رو براحتی تشخیص داده و عمق و حجم اون رو هم با دقت بالا مشخص کنید.
ولی اگر تمایل به هزینه کردن دارید میتونید از سیستمهای حفره یاب و یا به اصطلااح زمین شناسی کمک بگیرید و بهترین گزینه هم برای شما اگزا ماینر هست و اگر باز هم میتونید هزینه کلان بکنید از جی پی آر استفاده کنید.
پیروز باشید.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 3 خرداد1394 - 10:21pm
استادیار
استادیار

Hamed t نوشته است:
مدار من وقتی روشن میکنم تصویر السیدی مربع میاد ولی با چند بار خاموش روشن کردن درست میشه و کار میکنه چند بارم باز کردم میکرورو در اوردم دوباره زدم جاش درست شد این مشکل از چی میتونه باشه

مدار من هم همین مشکل رو داشت میکرو رو دوباره پروگرم کردم درست شد

یکشنبه 3 خرداد1394 - 10:41pm
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
دوستان عزیز یه مطلبی هست که گفتم خدمت شمام بگم شاید کمک کنه.
اول اینکه طبق اون چیزیکه مهندس حمید عزیز بارها تاکید کردن 357 باید حتما اصلی باشه در غیر اینصورت سیستم جوابی در حد توانایی ذاتیش به شما نمیده.
مورد بعدی هم اینکه بنده 357 های زیادی رو تست کردم و تنها357 پلاستیکی که جواب خوب داد و اصل بود مربوط به خرید 2 سال پیش بود و تمام 357 هایی که الان تهیه کردم متاسفانه تقلبی بودن و مخصوصا این آخری 357 از نیکوشاپ گرفتم و تست کردم که متاسفانه اون هم تقلبی بود.
ولی 357 فلزی کاملا ایده ال بود و بنظر میرسه فعلا تقلب به اون نرسیده و در نهایت هم از 157 فلزی هم استفاده کردم که اونم جواب قابل قبولی داد حالا اعدادش کمی با 357 متفاوت بود ولی قابل چشم پوشی بود .
پیشنهاد میکنم برای راحتی خودتون صرفا از 357 فلزی استفاده کنید و اگر نبود اونوقت از 157 فلزی استفاده کنید.
اینجوری خیالتون از 357 راحت میشه و میتونید برای ارتقا یا رفع مشکلات موجود تمرکزتون روی قسمتهای دیگه مثل لوپ بزارید.
پیروز باشید

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 3 خرداد1394 - 10:54pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ممنون از راهنماییتون دوستان @};- @};-

بسیاری از ناکامی ها ناشی از این هست که هنگام تسلیم شدن نمیدانید چه حد به موفقیت نزدیکید (توماس ادیسون)

یکشنبه 3 خرداد1394 - 10:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Hamed t نوشته است:
مدار من وقتی روشن میکنم تصویر السیدی مربع میاد ولی با چند بار خاموش روشن کردن درست میشه و کار میکنه چند بارم باز کردم میکرورو در اوردم دوباره زدم جاش درست شد این مشکل از چی میتونه باشه

پایه های میکرو خوب جا نره این مشکل پیش میاد یا پایه های سوکت لحیم سردی داشته باشن که گاهی قطع ووصل میشن ~O)

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

یکشنبه 3 خرداد1394 - 11:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
archilO عزیز فقط یک نکته به ذهنم رسید که عرض میکنم. سعی کنین برای هر لوپ پهنای پالسی رو تنظیم کنین که موقع بالانس حتما یک دیلی ثابت داشته باشین! روی بعضی پهنای پالسها که دیلی لب مرز بین دو مقدار هست ؛ یک بار مثلا 16 نشون داده میشه و یک بار 18 ! هر چند این مساله نه روی سنس و نه روی برد و نه حتی روی عدد تفکیک اثری نداره ؛ اما روی درجه حذف آهن میتونه خیلی تاثیر داشته باشه و درجه رو عوض کنه. بنابراین به این نکته دقت کنین که دیلی اتومات لوپ شما نباید متغیر باشه.

ممنون استاد حمید عزیز ^:)^
حتما این مورد رو بررسی میکنم

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

یکشنبه 3 خرداد1394 - 11:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Hamed t نوشته است:

علتهای زیادی میتونه داشته باشه از جمله جا نرفتن یا برعکس جا رفتن پایه های میکرو یا سوکت و لحیم نادرست و یا اتصال در پایه های ال سی دی یا قطعی یکی از پایه ها ولی با توجه به اینکه بعد از چند بار روشن و خاموش شدن و در آوردن و جازدن درست میشه میتونه مشکل پروگرام یا پایه های ال سی دی یا شل شدن سوکت داشته باشه ابتدا این موارد رو چک کنید...

یه سئوال : آیا شما سیمهای رابط مدار به ال سی دی رو به طور مستقیم به هر دو لحیم کردید یا اینکه از پین هدر (نظامی یا مخابراتی) برای اتصال استفاده کردید ؟
اگر از پین هدر برای ارتباط استفاده کرده باشید مخصوصا مخابراتی احتمال شل شدن آن یا قطعی یا اتصال ریز بین پایه های پین هدر هم هست...
اگر هم مستقیم لحیم کردید حتما با ذره بین پایه ها رو چک کنید چون احتمال اتصال یک سیم لخت با سایر پایه ها یا از این دست مشکلات وجود داره...

دوشنبه 3 خرداد1394 - 12:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: ايران
سلام به همه عزيزان
بالاخره بعد از كلي كلنجار رفتن با پروگرامرم تونستم منوي شاهكار مهندس حميد رو از نزديك ببينم :ymhug: اما مشكلي هست كه روي صفحه low battery اومده و جلوشم ١٢.١ و بعضي وقت ها هم ١٢ من ولتاژ رو تست كردم ١٢.٠٨ ولت هستش از 7812 استفاده نكردم چون منبع تغذيه بالاي ١٥ ولت ندارم جريان منبع تغذيه هم ٢ امپر هست بايد چكار كنم دوستان ؟
ممنونم :-\

ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند

دوشنبه 3 خرداد1394 - 12:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بابا شما ها ديگه کی هستيد واقعا وقتى آدم مطالب شما دوستان رو ميبينه دوست داره کلشو بکوبه به ديوار
12ولت ،،،لاو باطرى ،،،استفاده نکردن از رگولاتور،،،نداشتن منبع تغذيه 18ولت،،، وای واى وای

خدايا مددی کن

دوشنبه 3 خرداد1394 - 12:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شما 7812رو نصب کن
باطرى 18ولت يا 24ولت بخر
دستگاه با 14ولت لال ميشه 12ولت رو کجاى دلش جا بده آخه

خدايا مددی کن

دوشنبه 3 خرداد1394 - 12:33am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 928 , 929 , 930 , 931 , 932 , 933 , 934 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , kaveh gh , Majestic12 و 404 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure