sardarshams نوشته است:
سلام
irf840 و bs170 ایران میکرو بدرد میخوره یا نهLF357H فلزی را از قبل دارم در ظمن خازنهای عدسی با سایز کوچک اگه نظامی و دقیق باشه بهتره از کدوم فروشگاه اینترنتی می تونم تهیه کنم چون امکان خرید حضوری ندارم در ظمن مقاومتهای متال فیلم 2 وات 1درصد را از کدوم فروشگاه می تونم خرید کنم در ظمن مهندس اگه مدار را روی فیبر معمولی پیاده کنم در کارکرد دستگاه تاثیری دارد یا نه در ظمن اگه امکانش باشه pcb را در پروتئوس یا پروتل پیاده کنید که من و دوستان بتونند به بیرون هم سفارش بدند تا روی فیبر فایبر گلاس بزنند که کیفتش بالا باشه با تشکر از شما و همه دوستان
1- در خصوص قطعات مربوط به فروشگاهی خاص باید دوستانی که ازشون خرید کردن اظهار نظر کنن.
2- خازنهای عدسی 100 نانو ظرفیت دقیقشون اصلا اهمیتی نداره و معمولا 60-70 نانو هستن که اشکالی نداره چون همگی صرفا نویزگیر هستن و برای انجام صحیح این امر نوع خازنه که اهمیت داره نه ظرفیت دقیق. عدسی نظامی هم بنده به اون شکل نشنیدم که در بازار باشه. شما هم بهتره چنین چیزی درخواست نکنین که برخی فروشنده ها به این بهانه بازار سیاه جدیدی به راه نیندازن! عدسی معمولی کاملا خوب جواب میده. از نوع ریز بودنش هم برای جاگیری مناسب تر روی فیبر بوده وگرنه ضروری نیست. بهرحال فاصله بین پایه این خازنها باید 2.5 میل باشه که دقیقا روی فیبر مدار ما بشینه.
3- مقاومت 2 وات 1 درصد اون هم متال فیلم ؛ بعید میدونم بصورت واقعی اصلا در بازار داشته باشیم! ولی فروشگاه شهاب که مختص فروش مقاومت هست 380 اهم 1 درصد رو داره و اگر از من میپرسین عرض میکنم با 390 اهم 5 درصد فرق محسوسی نداره!
4- در مورد جنس فیبر به اعتقاد من شما که دارین این همه زحمت تهیه قطعه و ساخت رو متحمل میشین خیلی بهتره بسادگی یک قطعه فیبر فایبرگلاس هم بگیرین. عملکرد تمامی این قطعات در بستر یک فیبر خوب میتونه خودشو بهتر نشون بده. بله فیبر فایبرگلاس تاثیر مثبت محسوسی داره.
5- قبلا عرض کردم به جهت اینکه احتمال سوء استفاده ها به حداقل برسه و مدار تا حد ممکن فقط برای مصرف کننده قابل ساخت و استفاده باشه بهیچ وجه مدل دیگری از فیبر رو نمیتونم ارائه کنم. شما هم میتونین روش تهیه فیبر با اطو رو در همین انجمن و بسیاری سایتها مورد استفاده قرار بدین و خودتون فیبر رو بزنین. اگرم نتونستین دوستان زیادی هستن که میتونین ازشون کمک بگیرین.