mohsen_lachini نوشته است:
سلام به همه.بلاخره بعد ده روز منو وارد انجمن کردم که از باب شخصیت حرفه ایم کمی بم برخورد ه که بیخیال .به هر حال من اینجا هستم .بعد 3 تا 4 ساعت از زمانی که فهمیدم مدار شماتیک این دستگاه در اختیار نیست از روی دو فایل pdf مدار رو معکوس کردم که چندان کار سختی نبود به دو دلیل 1-طراحی انالوگ اون حدود 90 در صد مشابه و کپی بود 2-طراحی دیجیتال اون سبک ایرونی داشت و قابل حدس .چیزی که ازش خوشم اومده بود وجود خازنهای متنوع و به جا در مدار جهت تثبیت ولتاژ بود که امریست بسیار مهم و همچنین کد نویسی خوب حمید جان قابل تحسین و تبریک به ایشون .فقط بعد از برسی اجمالی شماتیک چند سوال دارم از حمید خوبم:1-چرا درقسمت انتهایی خط تقویت تضعیف صورت گرفته(برای تطبیق اون با adc میکرو)به هر حال بعد تقویت تضعیف سیگنال امر ی جالب برای مدار حرفه ای نیست.2-چرا از دیود جهت محدود کردن سیگنال ورودی استفاده شده است (چون قریب به 99 درصد اینجورین؟)در حالی که دیود مولد نویز جهشی و عنصر غیر خطی ایست و شما رو ملزم به تحلیل مدار در زمانهای انتهایی سیگنال میکند !!!!! 3 چرا از حداکثر ولتاژ باطری استفاده نکردین در حالی که ولتاژ تنها عنصر مستقلیست که بدون تخریب زمانهای شاژ و دشاژ rl میتواند جهت تقویت شدت میدان مغناطیسی کمک کند و بهینه ان بودکه شما از حداکثر توان باطری جهت احقاق این امر استفاده میکردین . دراخر از حمید نازنین میخوام یک تحلیل کوچک از زمان اعمال انرژی به کویل تا قطع ان (از لحاظ الکترو مغناطیسی )بنمایند .میدونم بارها بحث شده اما یک بار دیگر میخواهم تشریح شود تا ذهنیت من با شما را ارزیابی کنم.هدف من طراحی دستگاهی متفاوت است که با کمک شما دوست عزیز محقق میگردد .من جهت اثبات خوم به خودم وارد جنگ با فلزیاب شدم و بعد از دوریه چند ساله از ان دوباره جهت ضربه زدن به ان اماده ی جنگ گشته ام و تا غلبه به اون دست از سرش بر نمیدارم.
سلام به دوست عزیز اگه می خواهید کمک کنید که خدا خیرتان دهد ولی شما می توانید هر جای بحسی که دارید را با مهندس حمید به طور خصوصی مطرح کنید اگه هم امکان فرستادن پیام خصوصی برای شما هنوز فعال نشده می توانید در چند تاپیک موضوع و نظر بگذارید تا پیام خصوصی شما فعال شود
ما خوشحال می شویم اگه ایرادی توانستید پیدا کنید برای تقویت مدار هم که شده به مهندس اطلاع دهید مطمئن باشید هیچ جای دنیا پیدا نمی کنید کسی را که طرح قشنگی مثل مهندس حمید داشته باشه عمومی کنه و بعد بیاید تمام جزئیات و سئوالات کاربران را به دقت پاسخ دهد حتی مجبور شود یک سئوال تکراری را به دفعات بسیار زیاد پاسخ دهد.
اگه هم شما مدار یا توانایی بالایی دارید می توانید در ساخت یونیابها و ردیابها یا هر نوع فلزیاب دیگه هم شده به بچه های انجمن کمک کنید کسی جلوی شما را نخواهد گرفت
این را هم بدونید کتابی مثل شاهنامه فردوسی را اگه از دید خیلی بدی بهش نگاه کنید آخرش به این نتیجه می رسید که فردوسی شعر های موجود و قدیمی را جمع کرده و بیشتر آن به نوعی کپی کرده دیگه نمیگه بنده خدا 30 سال عمرش را صرف کرده که زبان شیرین فارسی توسط اعراب ...ازبین نرود.
امروز داشتم تو سایت های خارجی سرچی می کردم خشکم زد بعضی ها چقدر می توانند بدبخت شوند که مثل دخترهای لوس آبرو هر چه ایرانی است را پیش خارجی ها ببرند
اینم لینکش
http://www.longrangelocators.com/forums ... 45&t=19104