انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 2:59am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 955 , 956 , 957 , 958 , 959 , 960 , 961 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به همه.بلاخره بعد ده روز منو وارد انجمن کردم که از باب شخصیت حرفه ایم کمی بم برخورد ه که بیخیال .به هر حال من اینجا هستم .بعد 3 تا 4 ساعت از زمانی که فهمیدم مدار شماتیک این دستگاه در اختیار نیست از روی دو فایل pdf مدار رو معکوس کردم که چندان کار سختی نبود به دو دلیل 1-طراحی انالوگ اون حدود 90 در صد مشابه و کپی بود 2-طراحی دیجیتال اون سبک ایرونی داشت و قابل حدس .چیزی که ازش خوشم اومده بود وجود خازنهای متنوع و به جا در مدار جهت تثبیت ولتاژ بود که امریست بسیار مهم و همچنین کد نویسی خوب حمید جان قابل تحسین و تبریک به ایشون .فقط بعد از برسی اجمالی شماتیک چند سوال دارم از حمید خوبم:1-چرا درقسمت انتهایی خط تقویت تضعیف صورت گرفته(برای تطبیق اون با adc میکرو)به هر حال بعد تقویت تضعیف سیگنال امر ی جالب برای مدار حرفه ای نیست.2-چرا از دیود جهت محدود کردن سیگنال ورودی استفاده شده است (چون قریب به 99 درصد اینجورین؟)در حالی که دیود مولد نویز جهشی و عنصر غیر خطی ایست و شما رو ملزم به تحلیل مدار در زمانهای انتهایی سیگنال میکند !!!!! 3 چرا از حداکثر ولتاژ باطری استفاده نکردین در حالی که ولتاژ تنها عنصر مستقلیست که بدون تخریب زمانهای شاژ و دشاژ rl میتواند جهت تقویت شدت میدان مغناطیسی کمک کند و بهینه ان بودکه شما از حداکثر توان باطری جهت احقاق این امر استفاده میکردین . دراخر از حمید نازنین میخوام یک تحلیل کوچک از زمان اعمال انرژی به کویل تا قطع ان (از لحاظ الکترو مغناطیسی )بنمایند .میدونم بارها بحث شده اما یک بار دیگر میخواهم تشریح شود تا ذهنیت من با شما را ارزیابی کنم.هدف من طراحی دستگاهی متفاوت است که با کمک شما دوست عزیز محقق میگردد .من جهت اثبات خوم به خودم وارد جنگ با فلزیاب شدم و بعد از دوریه چند ساله از ان دوباره جهت ضربه زدن به ان اماده ی جنگ گشته ام و تا غلبه به اون دست از سرش بر نمیدارم. :-BD

یکشنبه 10 خرداد1394 - 3:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست خوبم saleh700 @};- فقط مزاح بود
نگران نباش میرسه فقط سعی کن زیاد تماس بگیرید تا زودتر پیگیری کنند

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 10 خرداد1394 - 4:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

shavan نوشته است:
asadof نوشته است:
shavan نوشته است:
سلام دوستان
وقتی لوپ رو به دستگاه وصل میکنم ولتاژ از 17 به 14
و low batery میده
میرسه وقتی لوپ رو باز میکنم میشه 17 ولت
سنس هم ندارم
دوستان چرا اینجوریه ؟

از چه باطری استفاده کردید که شده 17 ولت!؟ به نظر من مشکل شما باید از باطری باشه چون اگه از 12 و 6 سری شده استفاده کرده باشید در حالت فول میشه 19 ولت خیلی عجیبه
یعنی اینکه باطری شما مورد داره ولتاژ ظاهری نشون میده وقتی که لوپ رو وصل میکنید چون کمی جریان میکشه یهو 3 ولت افت میکنه که مدار خطای باطری میده

ممنون اسدف عزیز
بله باطری رو عوض کردم مشکل از باطری بود
البته شاید مشکل از آداپتور باشه که درست شارژ نمیکنه
برای شارژ باطری 6 ولت از آداپتور 6 ولت استفاده میکنم
که روش نوشته 6 اما وقتی خروجی رو اندازه گرفتم 8.5 ولت بود
به نظر شما اشکال از آداپتور هست @};-

خوب معمولا برای شارژ باطریهای سیلد حدودا ولتاژ باید حدودا 3 ولت از خود باطری بیشتر باشد .موردی نداره به ظرفیت باطری هم توجه کنید.
چرا شما فقط باطری 6 ولت رو شارژ میکنید ؟ مگه باطری رو سری نکردید ؟ لطفا بگو از چند تا باطری استفاده کردید . امپر و لتاژشون چقدره؟ تا راهنمایی کنم با این تفاصیر به نظرم باطری شما مورد نداره یعنی خراب نیست احتمالا شارژ نشده ! باطری رو چه وقته که خریدید؟

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 10 خرداد1394 - 4:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mohsen_lachini نوشته است:
سلام به همه.بلاخره بعد ده روز منو وارد انجمن کردم که از باب شخصیت حرفه ایم کمی بم برخورد ه که بیخیال .به هر حال من اینجا هستم .بعد 3 تا 4 ساعت از زمانی که فهمیدم مدار شماتیک این دستگاه در اختیار نیست از روی دو فایل pdf مدار رو معکوس کردم که چندان کار سختی نبود به دو دلیل 1-طراحی انالوگ اون حدود 90 در صد مشابه و کپی بود 2-طراحی دیجیتال اون سبک ایرونی داشت و قابل حدس .چیزی که ازش خوشم اومده بود وجود خازنهای متنوع و به جا در مدار جهت تثبیت ولتاژ بود که امریست بسیار مهم و همچنین کد نویسی خوب حمید جان قابل تحسین و تبریک به ایشون .فقط بعد از برسی اجمالی شماتیک چند سوال دارم از حمید خوبم:1-چرا درقسمت انتهایی خط تقویت تضعیف صورت گرفته(برای تطبیق اون با adc میکرو)به هر حال بعد تقویت تضعیف سیگنال امر ی جالب برای مدار حرفه ای نیست.2-چرا از دیود جهت محدود کردن سیگنال ورودی استفاده شده است (چون قریب به 99 درصد اینجورین؟)در حالی که دیود مولد نویز جهشی و عنصر غیر خطی ایست و شما رو ملزم به تحلیل مدار در زمانهای انتهایی سیگنال میکند !!!!! 3 چرا از حداکثر ولتاژ باطری استفاده نکردین در حالی که ولتاژ تنها عنصر مستقلیست که بدون تخریب زمانهای شاژ و دشاژ rl میتواند جهت تقویت شدت میدان مغناطیسی کمک کند و بهینه ان بودکه شما از حداکثر توان باطری جهت احقاق این امر استفاده میکردین . دراخر از حمید نازنین میخوام یک تحلیل کوچک از زمان اعمال انرژی به کویل تا قطع ان (از لحاظ الکترو مغناطیسی )بنمایند .میدونم بارها بحث شده اما یک بار دیگر میخواهم تشریح شود تا ذهنیت من با شما را ارزیابی کنم.هدف من طراحی دستگاهی متفاوت است که با کمک شما دوست عزیز محقق میگردد .من جهت اثبات خوم به خودم وارد جنگ با فلزیاب شدم و بعد از دوریه چند ساله از ان دوباره جهت ضربه زدن به ان اماده ی جنگ گشته ام و تا غلبه به اون دست از سرش بر نمیدارم. :-BD

سلام . دوست عزیز هر مداری باشه اسراری برای طراحش داره که حاضر نمیشه به این اسانی ها اونو در اختیار همه بگذاره 2- اینکه می فرمایید طراحی انالوگ اون حدود 90 در صد مشابه و کپی بود و ........... در طراحی یک مدار بالاخره از نقاط قوت یک یا چندین مدار استفاده میشه و همه را نمیشه اسم کپی روی ان گذاشت چون این در واقع میشه مطالعه و تحقیق. از نظر قانون کپی حتی اگر 10 درصد را هم ایشان تغییر داده باشند دیگر نمیشه اسم کپی روی گذاشت و حتی صاحب طرحی که درصدی از مدارش مورد استفاده دیگران قرار گرفته قانونا نمیتونه مدعی باشه.یک شرکت به فرض sony بعد یک شرکت دیگه از همین نام و اعتبار به اسم suny استفاده میکنه در صورتیکه یک حرف را تغییر داده و اینجا هم شرکت sony نمیتونه مدعی و شکایتی از شرکت suny داشته باشه .
الان نقشه های ساختمان اکثرا همه کپ همدیگه هستند . RQ70 را مهندسین ایرانی توانستند مهندسی معکوس بکنند و مشابه انرا بسازند و شاید نقاط ضعف انرا هم برطرف کرده اند ، پس با این تفکر شما اینجا هم مهندسین ایرانی حق ندارند اسم وطن ما ایران را روی ان بگذارند !!!! :D امروزه در همه جای دنیا و در همه رشته ها دارند از تجربه و روشهای نوین قبلی استفاده میکنند خودت هم بهتر میدانی بیشتر برای کم کردن هزینه و زمان ساخت و ........ این روش یک روش معمول در دنیاست و هر کسی هم از تجربه دیگران استفاده نکنه باید هزینه های بیشتر و گزافی بپردازد ؛ همچنانکه شما از مهندس سوال کرده اید و میخواهید از تجربه ایشان استفاده کنید پس با طرز تفکر خودت اگر در اینده مداری هم شما طراحی کنید مختص خودتان نیست و اسم این و ان و هر کسی را که از تجربه اش استفاده کرده اید را باید روی ان بنویسید یا هک کنید :D در پایان سوالات شما قابل احترام و مهندس خودشان به سوالات فنی شما جواب میدهند چون تخصص من نیست. با تشکر

یکشنبه 10 خرداد1394 - 4:57pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام .اولا که من متون شما رو هم خوندم شما مشخصه که دستی تو اتیش داری .افرین درست میگی .ببین من نفهمیدم که کسی که برد رو تک لایه هم هست با کد برنامه در اختیار قرار داده چه لزومی به ندادن شماتیکه .pcb یعنی شماتیک .در مورد قضیه کپی من که نگفتم بد هست گفتم کپیه شما میخوای بگی نیس ؟من میگم ادم هر کاری میکنه دلیلش رو هم باید بدونه .شاید مهندس حمید میدونه شایدم نمیدونه واسه همینه ازش پرسیدم که فلسفه وجودیه دیود چیه ایا چون همه داشتن گزاشته یا دلیل داشته؟خواهشی که از همه دارم در مورد بحثهای احتمالی و نقدهایی که از طرف من در مورد مدار حمید جان میکنم موضع نگیرید و منو عامل بیگانه نخونید.چون مطالعه ایکه رو این انجمن داشتم این افراد رو میشناسم که تا ادم بگه ال میشه بل .

یکشنبه 10 خرداد1394 - 5:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد

سلام به دوست عزیز اگه می خواهید کمک کنید که خدا خیرتان دهد ولی شما می توانید هر جای بحسی که دارید را با مهندس حمید به طور خصوصی مطرح کنید اگه هم امکان فرستادن پیام خصوصی برای شما هنوز فعال نشده می توانید در چند تاپیک موضوع و نظر بگذارید تا پیام خصوصی شما فعال شود
ما خوشحال می شویم اگه ایرادی توانستید پیدا کنید برای تقویت مدار هم که شده به مهندس اطلاع دهید مطمئن باشید هیچ جای دنیا پیدا نمی کنید کسی را که طرح قشنگی مثل مهندس حمید داشته باشه عمومی کنه و بعد بیاید تمام جزئیات و سئوالات کاربران را به دقت پاسخ دهد حتی مجبور شود یک سئوال تکراری را به دفعات بسیار زیاد پاسخ دهد.
اگه هم شما مدار یا توانایی بالایی دارید می توانید در ساخت یونیابها و ردیابها یا هر نوع فلزیاب دیگه هم شده به بچه های انجمن کمک کنید کسی جلوی شما را نخواهد گرفت
این را هم بدونید کتابی مثل شاهنامه فردوسی را اگه از دید خیلی بدی بهش نگاه کنید آخرش به این نتیجه می رسید که فردوسی شعر های موجود و قدیمی را جمع کرده و بیشتر آن به نوعی کپی کرده دیگه نمیگه بنده خدا 30 سال عمرش را صرف کرده که زبان شیرین فارسی توسط اعراب ...ازبین نرود.
امروز داشتم تو سایت های خارجی سرچی می کردم خشکم زد بعضی ها چقدر می توانند بدبخت شوند که مثل دخترهای لوس آبرو هر چه ایرانی است را پیش خارجی ها ببرند
اینم لینکش
http://www.longrangelocators.com/forums ... 45&t=19104

یکشنبه 10 خرداد1394 - 5:51pm
مدیر کل
مدیر کل

tamashah نوشته است:
سلام، دوستانی که ازولتاژ24 استفاده میکنند برای جلوگیری از حرارت زیاد رگلاتور 12 ولتی میتونند از سه تا 7812 استفاده کنند،که منم استفاده کردم خیلی هم خوب شده وداغ نمیشن ومدارم نویز نداره دیگه.

خیر چنین چیزی نیست و بنده این قضیه رو تست کردم! هر 3 رگولاتور به همون میزان داغ میکنن و میزان نوسان ولتاژ طبق اطلاعاتی که اسکوپ به ما نشون میده حتی بیشتر هم خواهد شد! اینجور تستها که شما دوستان انجام میدین و نظری میدین البته قابل احترام هست. ولی متاسفانه به شکل فنی انجام نمیشه و نتیجه به ظاهر بهتر صرفا حاصل ذهنیت شماست که چون تغییری انجام دادین و دوست دارین جواب بهتری بگیرین در نهایت فکر میکنین همین اتفاق هم افتاده در صورتیکه بصورت واقعی و از نظر فنی میتونه اینطور نباشه! به همین دلیل عرض میکنم هر تستی بجای خودش باید دقیق و با نگاه فنی انجام بشه. در خصوص رگولاتور هم اصلا از ابتدا قرار به استفاده از 3 یا 4 رگولاتور بود که هیچ تستی نشون نداد جواب بهتری میده. بلکه نتیجه بدتر از 1 رگولاتور هم بود. این موضوع رو قبلا بارها اشاره کردم و توضیح هم دادم از نظر علم الکترونیک موازی کردن رگولاتورها کار صحیحی نیست و میتونین خودتون هم در این مورد تحقیق کنین. اینکه این کار درفلان مدار شاید به اشتباه انجام شده و در هیچ مدار معتبر و علمی دیگری هم انجام نشده مجوزی برای انجام اینطور کارهای غیر علمی به ما نمیده. در عوض راه درست استفاده از هیت سینکی بزرگتر یا قوی تر و ضخیم تر هست که براحتی میشه انجامش داد و دوستانی که رعایت کردن با ولتاژ 24 هیچ مشکلی نداشتن.

یکشنبه 10 خرداد1394 - 5:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام .اولا که من متون شما رو هم خوندم شما مشخصه که دستی تو اتیش داری .افرین درست میگی .ببین من نفهمیدم که کسی که برد رو تک لایه هم هست با کد برنامه در اختیار قرار داده چه لزومی به ندادن شماتیکه .pcb یعنی شماتیک .در مورد قضیه کپی من که نگفتم بد هست گفتم کپیه شما میخوای بگی نیس ؟من میگم ادم هر کاری میکنه دلیلش رو هم باید بدونه .شاید مهندس حمید میدونه شایدم نمیدونه واسه همینه ازش پرسیدم که فلسفه وجودیه دیود چیه ایا چون همه داشتن گزاشته یا دلیل داشته؟خواهشی که از همه دارم در مورد بحثهای احتمالی و نقدهایی که از طرف من در مورد مدار حمید جان میکنم موضع نگیرید و منو عامل بیگانه نخونید.چون مطالعه ایکه رو این انجمن داشتم این افراد رو میشناسم که تا ادم بگه ال میشه بل .

اتیشی نیست که من دست توی ان داشته باشم :D در ضمن اگر من دستی توی اتیش دارم خواجه حافظ هم دست داره ؛ اتفاقا من مستقلا نظرم را بیان کردم و هیچ کسی را هم نمی شناسم ، با کسی هم دعوا ندارم. به نظرت خودت اگر غرضی در کار نیست ! بهتر نیست یک تایپیک بزنید و مدارتون را ارائه بدین و اگر سوالی داشتید همانجا بیان کنید که رفع اشکال بشه ؟!! شما یک سوال فنی "فلسفه وجودیه دیود چیه " و ..... دارید و ربطی هم به این تایپیک نداره چون میخواهید از این فلسفه ها در مدار خودتان در اینده استفاده کنید پس چیزی که صرفا استفاده شخصی داره یا باید به صورت خصوصی از مهندس حمید سوال بشه و یا انشالله وقتی مدار شما استارت خورد و تایپیک زده شد و یا میتوانید در جاهای دیگه در فضای مجازی سرچ کنید تا به جواب سوالتان برسید. چون در اینده خیلی از این سوالات ذهن شما را پر میکند و فرض کنید مهندس هم نیست ، چطوری میخواهید مدار طراحی شده را ادامه بدین ؟!! ایشان یک مدار به صورت عمومی برای اولین بار با این قابلیت ها ارائه کرده اند مختارند بعضی سوالات را جواب بدن یا ندن
موفق باشید

یکشنبه 10 خرداد1394 - 5:55pm

با سلام خدمت مهندس حمید که برای تکمیل شدن این دستگاه زحمت میکشن و دیگر دوستان .
توی یک زمین چمن با کمی رطوبت دستگاه را چگونه تنظیم کنم .چون هر کاری میکنم دستگاه زمین رو سنس میکنه مگر با حساسیت 1 یا 2 که ساکت می شه.
اعداد سه گانه با تنظیمات F=150 P=105 D=+22 INT=42 G=1 SPEED=2 IRON=12 (304 699 789 دیلی لوپ22
اندازه لوپم 60 اندوکتانس 420UH اهم 0.9
آیا مقاومت های 2وات تاثیر دارن یا نه چون 2وات نداشتم 1/4 وات واسه تست بستم.

یکشنبه 10 خرداد1394 - 5:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

بنده ی خدا دستی تو اتیش یعنی بار علمیت خوبه ایول.بعدم من دارم از مدار حمید یعنی فلزجو حرف میزنم برم یه تاپیک دیگه بزنم .؟؟بعدم من بت قول میدم اگه مداری دادم بیرون توش دیود واسه ورودی نزارم اگه سوالام رو دقت کرده باشی همراه با جواب هست البته اینو حمید خودش میفهمه من چی میگم چون اون کسیه که انگار سالهاست میشناسمش .واقعا دوست دارم باهاش گفتگو داشته باشم .هر شخص طراحی باید از طرحش دفاع کنه دفاعیه یعنی همین . :-*

یکشنبه 10 خرداد1394 - 6:04pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 955 , 956 , 957 , 958 , 959 , 960 , 961 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 628 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure