انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 11:07am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 94 , 95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار

مهدی نوشته است:
bantama نوشته است:
سلام
چیزی که درباره این مدارم برام عجیبه اینکه این نویز نداره صاف داره کار می کنه وقتی دستم رو نزدیکش می برم از حدود 10 سانتی خود مدار نه لوپ صدای نویز مانندی می ده جالبه که فقط برای من این طوره چند نفر دیگه دستشون رو هم چشبوندن روی مدار اصلان نه صدای نه هیچی .دارم هنگ می کنم یه خورده
با تشکر

با سلام
اگر میخواهید متوجه بشید که دستگاه و مدار شما میتونه به ذرات حساس باشه یا نه ، روشی رو که عرض میکنم تست کنید : یک کوئل با قطر 10 سانتی درست کنید طبق مقاومت و ظرفیت استاندارد مدار ، سپس دستگاه رو روی آستانه بگذارید و یک عدد آجر یا خشک کاملاً پخته رو نزدیک لوپ 10 سانتی کنید ، اگر از فاصلۀ 10 سانت بیشتر بوق دستگاه دراومد یعنی این سیستم به ذرات فوق العاده حساس هست ، ولی اگر در نهایت آستانه بودن دستگاه تا 5 سانت نزدیک کردن آجر به لوپ بوق دستگاه دراومد میشه روی کم بودن حساسیت دستگاه روی ذرات حساب کرد ، که طبیعتاً بیشتر مدارات معمولی و حتی حرفه ای به ذرات حساسیت دارن ، مگر تکنولوژی های پیشرفته تر که مقداری حذف ذرات داشته باشند ، ولی اگر ذرات در نهایت برد دستگاه قرار داشته باشن دستگاه ممکنه مقداری واکنش نشون بده ، مقولۀ حذف ذرات نمیتونه صد درصد باشه برای سیستم های تصویری و پالسی و مگنت و کمابیش سیستم ها واکنش خواهند داشت . @};-

بنده هم کاملا حرف استاد مهدی رو قبول دارم :)

سه شنبه 17 دی1392 - 5:20pm
استادیار
استادیار

حمید نوشته است:
asadof عزیز بنده کارهای جدیدی دارم روی مدار انجام میدم که بنظرم جواب هم داده و در صورت نهایی شدن اعلام خواهم کرد! البته تغییرات زیادی نیاز نیست ولی اگر میخواین دوباره کاری نشه بهتره چند روز صبر کنین.

مهندس حمید عزیز این تغییرات کی آماده میشه ؟منم میخام شروع بساخت کنم.

سه شنبه 17 دی1392 - 5:31pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
Robin hood نوشته است:
pouya83 نوشته است:
مهدی نوشته است:
با سلام
برادرا روش اتصال دوتا کوئل دابل دی بصورت سری کردن هستش ؟ آیا برای چنس جواب میده ؟

روش اتصال کویلهای دابل دی بصورت موازیه برادر.

دوستان دراین روش اتصال کویلهای دابل دی بصورت موازی چه تفاوتی با سری داره (آیا میدان باهم جمع میشه و افزایشی بیشتر از هر کویل به تنهایی خواهد داشت یانه)؟
در ضمن در این دو حالت دابل (سری یا موازی) زمان سنس فلز کویلها مجزا عمل نمیکنن و هرکدام یک پاسخ جداگانه برا دستگاه بفرستن؟

با سلام

دوستان عزیز یه نکته ریز در معادلات سری و موازی بستن لوپها وجود داره که اونم تاثیر میدانهای هر سلف روی سلف دیگر هستش که فکر نکنم در این مدار بتونیم از سلفهای دبل استفاده کنیم. :-?

سه شنبه 17 دی1392 - 6:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
مهدی نوشته است:
bantama نوشته است:
سلام
چیزی که درباره این مدارم برام عجیبه اینکه این نویز نداره صاف داره کار می کنه وقتی دستم رو نزدیکش می برم از حدود 10 سانتی خود مدار نه لوپ صدای نویز مانندی می ده جالبه که فقط برای من این طوره چند نفر دیگه دستشون رو هم چشبوندن روی مدار اصلان نه صدای نه هیچی .دارم هنگ می کنم یه خورده
با تشکر

با سلام
اگر میخواهید متوجه بشید که دستگاه و مدار شما میتونه به ذرات حساس باشه یا نه ، روشی رو که عرض میکنم تست کنید : یک کوئل با قطر 10 سانتی درست کنید طبق مقاومت و ظرفیت استاندارد مدار ، سپس دستگاه رو روی آستانه بگذارید و یک عدد آجر یا خشک کاملاً پخته رو نزدیک لوپ 10 سانتی کنید ، اگر از فاصلۀ 10 سانت بیشتر بوق دستگاه دراومد یعنی این سیستم به ذرات فوق العاده حساس هست ، ولی اگر در نهایت آستانه بودن دستگاه تا 5 سانت نزدیک کردن آجر به لوپ بوق دستگاه دراومد میشه روی کم بودن حساسیت دستگاه روی ذرات حساب کرد ، که طبیعتاً بیشتر مدارات معمولی و حتی حرفه ای به ذرات حساسیت دارن ، مگر تکنولوژی های پیشرفته تر که مقداری حذف ذرات داشته باشند ، ولی اگر ذرات در نهایت برد دستگاه قرار داشته باشن دستگاه ممکنه مقداری واکنش نشون بده ، مقولۀ حذف ذرات نمیتونه صد درصد باشه برای سیستم های تصویری و پالسی و مگنت و کمابیش سیستم ها واکنش خواهند داشت . @};-

سلام اقا مهدی
حرف شما درست . ولی من خود برد رو گقتم نه لوپ و اینکه به ذرات زیاد حساس نیست اتفاقا من ازش رضایم .
اما وقتی من دستم رو می برم طرف برد مدار یه باره نویز میگیره اما اگه کسی به غیر من دستش به برد مدار بخوره این اتفاق نمی افته .
با تشکر

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

سه شنبه 17 دی1392 - 6:41pm
استادیار
استادیار

عجب...حالا شاید به خاطر پوشیدن لباس پشمی یا الکتریسیته ساکن و اون مسائل باشه :-?

سه شنبه 17 دی1392 - 6:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

كرمي نوشته است:
عجب...حالا شاید به خاطر پوشیدن لباس پشمی یا الکتریسیته ساکن و اون مسائل باشه :-?

سلام جناب کرمی استاد گرانقدر
نه استاد این مسائل نیست من حتی قبلا با بقیه برد های فلزیاب دیجیتال این مشکل رو نداشتم و اینکه حتی این مورد الکتریسیته ساکن رو هم تست کردم با دست بند ارت و دستکش .
و کلا این مدار هم نمی تونه اون قدر حساس باشه که با یه دست نویز داشته باشه .
با تشکر

سه شنبه 17 دی1392 - 7:03pm
استادیار
استادیار

bantama نوشته است:
كرمي نوشته است:

سلام جناب کرمی استاد گرانقدر
نه استاد این مسائل نیست من حتی قبلا با بقیه برد های فلزیاب دیجیتال این مشکل رو نداشتم و اینکه حتی این مورد الکتریسیته ساکن رو هم تست کردم با دست بند ارت و دستکش .
و کلا این مدار هم نمی تونه اون قدر حساس باشه که با یه دست نویز داشته باشه .
با تشکر

سلام و درودجناب bantamaعزیز
واقعا مسئله سختی رو مطرح کردین :D من اولین باریه همچین چیزی رو میشنوم ولی یه سوال شما خدای ناکرده شکستگی دست نداشتین؟ X_X

سه شنبه 17 دی1392 - 7:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام حناب استاد کرمی
نه اگه منظورتون میله پلاتین هست نه من از زمان بچگی تا حالا شکستگی خیلی سختی نداشتم چند مورد هم داشتم همین پارسال بود که از کوه پرت شدم که اونم به خیر گذشت .
اما خود شما هم تعمیر کار هست می دونید منم یه تعمیر کار کامپیوتر هستم برای چیپ گذاری و ری بال و ریسولد و عیره نیاز به دستی هست که لرزش نداشته باشه و مخصوصا الکتریسیته ساکن هم نداشته باشه و تا حدودی رو هم با دست بند رفع میشه اما مشکل من با این برد از کجاست نمی دونم دارم روش کارم می کنم .
لا تشکر

سه شنبه 17 دی1392 - 7:26pm
مدیر سایت
مدیر سایت

bantama نوشته است:
مهدی نوشته است:
bantama نوشته است:
سلام
با تشکر

با سلام

سلام اقا مهدی
حرف شما درست . ولی من خود برد رو گقتم نه لوپ و اینکه به ذرات زیاد حساس نیست اتفاقا من ازش رضایم .
اما وقتی من دستم رو می برم طرف برد مدار یه باره نویز میگیره اما اگه کسی به غیر من دستش به برد مدار بخوره این اتفاق نمی افته .
با تشکر

با سلام
دوست من بنده منظورم اصلاً به مدار شما و شخص شما نبود ، هدف اطلاعاتي بود كه لازم دونستم بيان كنم شايد در حين تستهاتون لازم بشه .. موفق باشيد برادر @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 17 دی1392 - 7:30pm
مدیر کل
مدیر کل

نویز پذیری این مدار صرفا از ناحیه آپ امپ (آیسی 5) هست! دوستان میتونن یک سکه رو با نوک دو انگشت دست بگیرن و از پشت فیبر به قسمتهای مختلف مدار نزدیک کنن! خودتون متوجه میشین صرفا از طریق ورودی آپ امپ هست که نویز محیط هم تقویت میشه و میتونه بی ثباتی و بوق اضافی بوجود بیاره. لذا باید مونتاژ قطعات اطراف آپ امپ بسیار تمیز و با حداقل طول اضافی پایه ها همراه باشه و در عین حال مسیر اتصال لوپ تا فیبر کاملا از طریق کابل شیلد انجام بشه.

سه شنبه 17 دی1392 - 7:33pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 94 , 95 , 96 , 97 , 98 , 99 , 100 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 360 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure