انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 5 آذر1403 - 1:28am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

و در ادامه.....

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 19 دی1393 - 12:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mhak عزیز خسته نباشی . در مورد اون بورد نقره ای رنگ نظری ندارم. اما ایده استفاده از joystick عالیه . فقط یه دکمه برای کنترل عملکرد خیلی خوبه

جمعه 19 دی1393 - 12:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون حامدجان اون برد يه فيبر دورو هستش که لحيم کاريش کردم چيز خاصي نيست

جمعه 19 دی1393 - 12:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا حمید یکبار از شما خواهش کردم یکبار دیگه هم خواهش میکنم ^:)^ هر پستی که به منظور ایجاد اغتشاش یا نامربوط به موضوع تاپیک باشه و یا هر پستی که هیج نوع کمکی به سازندگان این طرح نکنه ( منجمله همین پستی که من گذاشتم ) رو کامل و بدون اجازه حذف کنید .
این خواسته بنده و فکر میکنم خیلی از دوستان باشه

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

جمعه 19 دی1393 - 12:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال

delta force جان خوب حرفی زدی عزیزم...

مهندس حمید جان لطفا هر پست نامربوط و مغرضانه رو حذف کنید و ایدی اون شخص رو هم تحریم کنید...

خدا پشت و پناهت باشه مهندس جان... ما همه دوستت داریم...

جمعه 19 دی1393 - 1:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من هم همین نظرو دارم delta force
اگه مهندس حمید این کارو بکنند برای کسی که تازه وارده ومیخاد شروع کنه براش راحتتره
مثلا 50پستو حذف کنند ودر اخر اون پستها یک پست بذارند وبگن که چند پست نا مربوط حذف شد این کار هر یک ماه یک بار انجام بشه خوبه

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

جمعه 19 دی1393 - 1:16pm
مدیر سایت
مدیر سایت

reza2490 نوشته است:
من هم همین نظرو دارم delta force
اگه مهندس حمید این کارو بکنند برای کسی که تازه وارده ومیخاد شروع کنه براش راحتتره
مثلا 50پستو حذف کنند ودر اخر اون پستها یک پست بذارند وبگن که چند پست نا مربوط حذف شد این کار هر یک ماه یک بار انجام بشه خوبه

با سلام
بنده اوايل تأسيس انجمن همين كارو ميكردم و پستهاي بي معني كه مرتبط به اختشاش و بي نظمي و خارج از بحثهاي علمي بوده رو حذف ميكردم ، كه متأسفانه دستهاي پنهان بر عليه بنده معترض شده و مهندس حميد بنده رو از حذف محروم كردن و خودشون شخصاً اين وظيفه رو به عهده گرفتن ، دوستان مهم اين بوده كه مهندس حميد بخوبي اين دستهاي پنهان كه هدفي جز منفعت خودشون ندارن رو بخوبي شناختن ، به مناسبت تولد حضرت رسول اكرم (ص) و سلامتي وجود پاك و خوش طينت مهندس حميد (( صلوات بر محمد و آل محمد ))

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 19 دی1393 - 1:43pm
آواتار کاربر

بنظر من یک تاپیک جدید زیر مجموعه این تاپیک بزنید، با هر عنوانی که دوست دارید. هر پستی که اثری بر پیشرفت کار نداره را به آن تاپیک انتقال دهید. متشکرم

جمعه 19 دی1393 - 1:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بزن دست قشنگرو.مهندس به شیرینی امروز قسم کاری که مهندس حمید کرد دست خیلیا کوتا شد ادمای نداری مثل ماهم که توقع زیادی نداریم از زندگی گشایشی بود..جونت سلامت مهندس حمید @};-

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

جمعه 19 دی1393 - 2:00pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون از لطف همه دوستان و مهدی عزیز.
بنده در حذف پستها وسواس خاصی دارم و تا حد ممکن ترجیح میدم چنین کاری نکنم و اگر نیاز باشه پاسخش رو بدم. بهرحال چشم از این به بعد اگر واقعا پستی اضافی بود باید حذف کنیم.
البته توجه داشته باشین ظرف این چند روز آیدیهای زیادی ساخته شدن و سعی کردن پست اولشون رو در این تاپیک بذارن و به نوعی اختلال ایجاد کنن که طبیعتا این پستها نباید تایید میشد! اصولا ما ممکنه وقت بذاریم برای کاربر قدیمی و بحثی بکنیم چون طرف رو میشناسیم و حداقل ارزش بحث کردن رو در این محیط مجازی برای ما داره تا یک سری مسائل روشن بشه! ولی با کاربر جدید و ناشناسی که حتی بفرض بیاد اینجا از ما تعریفی هم بکنه بحثی نداریم چه برسه به کسی که مثلا دیشب عضو شده بلافاصله میاد میگه این مدار رو من پارسال توی انجمن گذاشتم ؛ آفرین چقدر پیشرفت کردین و خوب ارتقاش دادین!!! :D آدم نمیدونه به حماقت اینجور افراد باید بخنده یا گریه کنه. بهرحال اینجور پستها تایید نمیشه و اگر کسی رو مغرض تشخیص بدم بصورت سریالی هر پست مشکوکی که در هر تاپیکی گذاشته باشه پاک میکنم چون مشخصه کسی که قصد خیر نداره همه پستهاش مغرضانه هست و انجمن رو کلا از مسیر خارج میکنه. بحث این تاپیک و تاپیک دیگه هم نیست.
بهرحال در خصوص مدیریت هم بنده فکر میکنم از روش خودم تا اینجا نتیجه بدی نگرفتم و ایشالا در اینده هم بر اساس مجموعه تجربیات قبلی عمل میکنیم تا هم انجمن رو بهتر حفظ کنیم و هم به ویژه این تاپیک از مسیر خودش کمتر خارج بشه. هر چند دوستان هم باید خودشون همکاری کنن و سعی کنن تک تک پستهاشون در مسیر پیشبرد پروژه باشه.

جمعه 19 دی1393 - 2:05pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahmedhsk42 , Ayman alg , Google , Qazwsxedc و 451 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure