خیلی ممنون از لطف همه دوستان و مهدی عزیز.
بنده در حذف پستها وسواس خاصی دارم و تا حد ممکن ترجیح میدم چنین کاری نکنم و اگر نیاز باشه پاسخش رو بدم. بهرحال چشم از این به بعد اگر واقعا پستی اضافی بود باید حذف کنیم.
البته توجه داشته باشین ظرف این چند روز آیدیهای زیادی ساخته شدن و سعی کردن پست اولشون رو در این تاپیک بذارن و به نوعی اختلال ایجاد کنن که طبیعتا این پستها نباید تایید میشد! اصولا ما ممکنه وقت بذاریم برای کاربر قدیمی و بحثی بکنیم چون طرف رو میشناسیم و حداقل ارزش بحث کردن رو در این محیط مجازی برای ما داره تا یک سری مسائل روشن بشه! ولی با کاربر جدید و ناشناسی که حتی بفرض بیاد اینجا از ما تعریفی هم بکنه بحثی نداریم چه برسه به کسی که مثلا دیشب عضو شده بلافاصله میاد میگه این مدار رو من پارسال توی انجمن گذاشتم ؛ آفرین چقدر پیشرفت کردین و خوب ارتقاش دادین!!!
آدم نمیدونه به حماقت اینجور افراد باید بخنده یا گریه کنه. بهرحال اینجور پستها تایید نمیشه و اگر کسی رو مغرض تشخیص بدم بصورت سریالی هر پست مشکوکی که در هر تاپیکی گذاشته باشه پاک میکنم چون مشخصه کسی که قصد خیر نداره همه پستهاش مغرضانه هست و انجمن رو کلا از مسیر خارج میکنه. بحث این تاپیک و تاپیک دیگه هم نیست.
بهرحال در خصوص مدیریت هم بنده فکر میکنم از روش خودم تا اینجا نتیجه بدی نگرفتم و ایشالا در اینده هم بر اساس مجموعه تجربیات قبلی عمل میکنیم تا هم انجمن رو بهتر حفظ کنیم و هم به ویژه این تاپیک از مسیر خودش کمتر خارج بشه. هر چند دوستان هم باید خودشون همکاری کنن و سعی کنن تک تک پستهاشون در مسیر پیشبرد پروژه باشه.