نویسنده |
پیغام |
aziz_1388
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 فروردین1392 - 11:05pm پست: 120 محل اقامت: تبریز
|
سلام دوستان هدف من از ایجاد این موضوع اینه که دوستانی که از فلزیاب پالسی استفاده میکنند نظرشان را در مورد معایب و مزایای فلزیاب خودشان بگویند
|
دوشنبه 5 فروردین1392 - 11:11pm |
|
|
ariya
استاد - مدیر
|
موضوع خوبی هست امیدوارم دوستان استقبال کنند وتجربیاتشونو ارایه بدن مخصوصا اقارضا که توی این زمینه پیش کسوت هستند من خودم به شخصه با فلزیابهای پالسی زیادی کارکردم واینکه بستگی داره که زمینه کاری جی باشه تا جایی که من تجربه کسب کردم مقوله فلزیاب به دوشاخه تقسیم میشه شاخه اول اپراتورهایی که با فلزیابهای تفریحی کار میکنند وبیشتر از یک متربراشون اهمیت نداره وروی هر تپه ای ویا محلی شروع به جمع اوری سکه ها وموارد دیگه میکنند که الان هم این گروه داره رشد خوبی پیدا میکنه وطرفدارهای خودشو هر روز بیشتر میکنه از اونجا که این رشته میتونه درامد نسبتا خوبی داشته باشه وهمینطور با هر بار کاوش میتونی دست پربرگردی حتی بعضی از حرفه ای ها رو هم وسوسه کرده که از این شاخه استفاده کنند اما شاخه دوم حرفه ای ها هستند که عمقهایی بالاتر از3متر براشون اهمیت داره در نتیجه فلزیاب هایی هم که استفاده میکنند هم پیشرفته تروهم دارای تنظیمات وقلقهای بیشتری هست وهمینطور با داشتن امکانات بهتر واسانتر میشه با کمی تجربه از این فلزیابها کارکرد خوبی به دست اورد وتنها جیزی که بنظر من میتونه فاکتور اصلی برای فلزیابهای پالسی باشه تنظیمات دقیق برای شرایط هی متفاوت وهمجنین شناخت خاکهای مناطق میباشد که خیلیها با ندانستن تاثیرات این خاکها بر فلزیاب در همان اوایل راه نسبت به فلزیاب خود بدبین میشن در واقع باید دانست که فلزیابها در شرایط خاص وایده عال خودشون خیلی خوب میتونن جواب بدن من خودم در اویل یک فلزیاب پالسی داشتم وهر وقت بیرون میبردمش نمیشد باهاش کار کرد ومرتب بوقش در حال نواختن بود تا اینکه یک بار این فلزیاب رو به شیراز بردم جالب این بود که کلی منقطه رو کاوش کردم حتی یک بوق اضافی نزد اینجا بود که متوجه شدم خاک اطراف ما داره املاح ونمک بیشتری هست که دستگاه رو به خطامیندازه این شد که توی منطقه خودمون توی مناطق املاح دار حساسیت رو کم میکردم فلزیاب راحت کار میکرد درسته عمق میمومد پایین ولی همون پایین اومدن عمق برای هدف قدیمی جبران میشه البته جون اون اوایل تازه کار بودن این موارد رو نمیدونستم که شرایط خاک میتونه جه تاثیراتی بزاره ومن میخواستم با حداکثر قدرت در زمینهای املاح دار کار کنم ودسنگاه هم بوقش در نیاد ومن اون زمان فکر میکردم اشکال از دستگاه هستش درکل خیلی از موارد باید رعایت بشه مخصوصا شرایط خاکی
mantera
|
سه شنبه 5 فروردین1392 - 12:09am |
|
|
aziz_1388
کاربر فعال
|
با تشکر از استاد اریا که از موضوع استقبال کردند. دوستان من خودم الان 18سال است که اپراتورم و با دستگاههای زیادی کار کرده ام در مورد فلزیابهای پالسی دنباله حرفهای استاد اریا عرض کنم که یه اپراتور باید خیلی نکته سنج باشه و با تمرین وممارست قلق دستگاهش را بدست بگیرد چون این اپراتور است که کار مهم را انجام میدهد و بخش کمی به دستگاه اختصاص دارد الانم من شاهد این هستم که اکثر اپراتورهای حرفه ای از دستگاههای تصویری و با اصطلاح جی پی ار رو برگرداندند و به فلزیاب پالسی روی اورده اند بنده در قسمتهای بعدی در مرود فاکتورهای یک اپراتور موفق مطالبی را به عرضتان خواهم رساند موفق باشد
|
سه شنبه 6 فروردین1392 - 10:13pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
aziz_1388 نوشته است: با تشکر از استاد اریا که از موضوع استقبال کردند. دوستان من خودم الان 18سال است که اپراتورم و با دستگاههای زیادی کار کرده ام در مورد فلزیابهای پالسی دنباله حرفهای استاد اریا عرض کنم که یه اپراتور باید خیلی نکته سنج باشه و با تمرین وممارست قلق دستگاهش را بدست بگیرد چون این اپراتور است که کار مهم را انجام میدهد و بخش کمی به دستگاه اختصاص دارد الانم من شاهد این هستم که اکثر اپراتورهای حرفه ای از دستگاههای تصویری و با اصطلاح جی پی ار رو برگرداندند و به فلزیاب پالسی روی اورده اند بنده در قسمتهای بعدی در مرود فاکتورهای یک اپراتور موفق مطالبی را به عرضتان خواهم رساند موفق باشد آقای aziz1388 بسیار از همکاری شما با این انجمن دوستانه و علمی سپاسگذارم و منتظر فرمایشات مفید و آموزنده از طرف شما هستیم .
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 6 فروردین1392 - 10:39pm |
|
|
aziz_1388
کاربر فعال
|
یک اپراتور خوب و کلا کسی که قصد استفاده از دستگاه را دارد اول باید مشخص کند که از یک فلزیاب چه مخواهد بعد در مورد فلزیابها تحقیق کند و بهترین گزینه را برای خرید انتخاب کند بعد از خرید نیز نباید عجله کند باید خوب تمرین کند تا قلق های دستگاه خوب دستش بیاید اپراتوری این نیست که تنظیمات یک دستگاه را بلد باشی اپراتور انست که از دل تنظمات دستگاه تنظیمی بدست بیاورد که مختص خودش باشد این فقط با تجربه بدست میاید هر مکانی تنظیمات بخصوص خودش را دارد اپراتور موفق انست که این تنظیمات به موقع و در جای خودش انجام دهد اپراتوری دستگاههای تصویری با صوتی با هم خیلی فرق دارند ولی یک سری اصول هستند که در هر دو مشترک هستند بعدا در مورد هر یک از اینها مطالبی را به عرضتان خواهیم رساند
ادامه دارد...
|
چهارشنبه 7 فروردین1392 - 5:57pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
بسیار عالی ، سپاس
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 8 فروردین1392 - 7:53am |
|
|
aziz_1388
کاربر فعال
|
سلام دوستان در این قسمت در مورد اپراتوری فلزیابهای تصویری مطالبی را به عرضتان میرسانیم دوستان اپراتوری دستگاه تصویری نیاز به دقت بالا و فراهم اوردن شرایط خوب برای گرفتن یک اسکن خوب دارد اپراتور قبل از شروع به کار باید محل مورد اسکن را صاف و یکدست و عاری از پستی و بلندی بکند چون پروب در حین اسکن گرفتن نباید بالا و پایین شود در همان اندازه که دستگاه را بالانس کردید در اخر لاین اسکن باید همان فاصله حفظ شود مثلا اگر شما در 5سانتی متری بالانس کردید باید تا اخر ان لاین همان فاصله را حفظ کنید در ضمن در حین اسکن گرفتن نباید دست به راستو چپ بپیچد چون در کیفیت اسکن خیلی تاثیر میگذارد اگر این موارد رعایت نشود حتی قادر نخواهید بود که تصویر را انالیز کنید و چیزی مشخص نخواهد شد مورد بعدی که باید رعایت کنید خاموش کردن گوشی های همراه است تا امواج خللی در اسکن به وجود نیاورد البته برای اینکه مطلب طولانی نشو به طور خلاصه عرض میکنم اگر به تقسیر سخن گفته شود مطلب شاید برای شماها خوشایند نباشد به هر حال هر یک از عزیزان در هر مورد اسکن و انالیز سوال داشته باشد تا جایی که از دستم برمیاد در خدمت دوستان خواهم بود. هیچ وقت به یک یا دو اسکن از یک جا بسنده نکنید هر وقت به جایی شک کردید سعی کنید از انجا چند اسکن بگیرید وبعد تصاویر را با هم مقایسه کنید و نتیجه بگیرید مثلا اگر اسکن گرفتید و چیزی در تصویر افتاد دوباره همان محل را اسکن بگیرید با همان ابعاد اگر بازم تصویر همان تصویر اول بود در این مرحله محیط مورد کاوش را کوچک کنید و دوباره اسکن بگیرید در این حالت باید چیزی که در تصویر افتاده اگر جسم باشد باید بزرگتر از تصویر اول و دوم بیفتد در این حالت میتوانید مطمئن باشید که تصویر شما یک فلز است
ادامه دارد...
|
یکشنبه 11 فروردین1392 - 6:07pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
از بیان تجربیات شما سپاسگذاریم
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 11 فروردین1392 - 6:20pm |
|
|
ariya
استاد - مدیر
|
سپاسگذار عزیز جان موردی اخری قابل توجه بود واینکه کاملا با نظر شما در مورد ثابت نگه داشتن سنسوروهموار کردن زمین موافقم مخصوصا جی پی ار ها چون تکانها باعث شکست موج وخطای انها میشه
mantera
|
یکشنبه 11 فروردین1392 - 6:58pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام به همه راستش من با بعضی سیستمها کارکردم اما یه فلزیاب از یه شرکت گرفته بودیم که پالسی بود و فرکانس پایین. این دستگاه هیچ بوق بیخودی نمیزنه و در صورتیکه بوق زد حتما چیزی اون پایین هست. فقط ایرادش نداشتن تفکیکه %
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 12 فروردین1392 - 1:16pm |
|
|
|