نویسنده |
پیغام |
رامزین
کاربر فعال
تاریخ عضویت: پنج شنبه 5 فروردین1394 - 1:43am پست: 123 محل اقامت: وطنم ایران
|
دوستان سلام. این فلزیاب رو یک بنده خدایی آورده بود سر مکان که صاحب جا ازش عکسی انداخته گفت طرف گفته 10 متر میزنه و یک لوپ 45 سانتی هم داشته گویا من که تا گفت گرفتم طرف کلاش بوده. به نظرم پالسی باشه بهش نمیخوره vlf باشه چون اونا لپتاپ نمیخورن که. گفت یک لپ تاپ هم موقع دستگاه زدن داشته که باکس مادر رو مینداخته توی کیف پشت و لپ تاپ هم یک کیف در جلو روی سینه. این دو کیف هم سر هم میشدن مثل جلیقه میپوشیده. اون باکس دست چپ توی تصویر هم میگرفته دستش. لوپم اون یکی دستش! از این مبدل هایی که پالسی رو تصویری میکنه استفاده شده به نظرم. حالا نظر دوستان چه باشد! کسی از دوستان میشناسه این فلزیابو؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
سلامتی پرندگانی که از خشکسالی مردند، ولی از گندمزار نامردان نخوردند..
|
پنج شنبه 12 فروردین1394 - 12:58am |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
نمیدونم چرا به یاد شیر محمدی کلاه بردار افتادم این دستگاه بوی اون از دور میده!!
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 12:55pm |
|
|
رامزین
کاربر فعال
|
delta force نوشته است: نمیدونم چرا به یاد شیر محمدی کلاه بردار افتادم این دستگاه بوی اون از دور میده!! شیر محمدی کیه داداش یعنی این آقای شیر محمدی خالق این فلزیابه؟
|
پنج شنبه 13 فروردین1394 - 11:04pm |
|
|
karajniaz
کاربر حرفه ای
|
من یه مدل از این دستگاه دیده بودم قبلا اون باکس بزرگه باطری باید باشه و مدارات توی باکس دست چپی یعنی هند هلد قرارداره البته اونی که من دیدم مگنتومیترتصویری بود و رم و فلش هم بهش میخورد و میتونستی تصاویر ذخیره شده رو تو لپ تاپ ببینی مال شیرمحمدی هم نبود اتفاقا
به روز نیک کسان، گفت: تا تو غم نخوری بسا کسا! که به روز تو آرزومندست ----------------------------------------- زمانه گفت مرا: خشم خویش دار نگاه کرا زبان نه به بندست پای دربندست
|
جمعه 13 فروردین1394 - 12:53am |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
اخه دوست عزیز چطور همچین مزخرفاتی رو در مورد عمق کاوش باور دارید شرکت لورنز با اون همه دستگاههای پیشرفته ای که زد نتونست بیش از 4 متر نتیجه بگیره البته منظورم در نوع لوپ دار هستش چطور انتظار داری اشغال یاب های ساخت داخل 10 متر رو بزنن اون لب تابی هم که بهش وصله میشه گفت نمایشیه و برای گول زدن مردم.
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
جمعه 14 فروردین1394 - 9:42am |
|
|
رامزین
کاربر فعال
|
micro نوشته است: اخه دوست عزیز چطور همچین مزخرفاتی رو در مورد عمق کاوش باور دارید شرکت لورنز با اون همه دستگاههای پیشرفته ای که زد نتونست بیش از 4 متر نتیجه بگیره البته منظورم در نوع لوپ دار هستش چطور انتظار داری اشغال یاب های ساخت داخل 10 متر رو بزنن اون لب تابی هم که بهش وصله میشه گفت نمایشیه و برای گول زدن مردم. دوست عزیز من باور ندارم خدا نکنه باور کنم توی پست اول گفتم که کسی اومده برای یکی از آشناها دستگاه زده و این حرفارو به همون صاحب جا زده همین منم میخوام ببینم کسی این فلزیابو جایی دیده و یا کار کرده باهاش؟ هر اطلاعاتی باشه لطف میکنند دوستان
|
جمعه 14 فروردین1394 - 1:16pm |
|
|
ابراهیم جلالی
کاربر فعال
|
اقا رامزین این یک مگنومتر هست که تو اذربایجان غربی تولید میشه و دست ساز هست و فکر نکنم برای کاوش نتیجه ای بده
|
جمعه 14 فروردین1394 - 5:23pm |
|
|
رامزین
کاربر فعال
|
ابراهیم جلالی نوشته است: اقا رامزین این یک مگنومتر هست که تو اذربایجان غربی تولید میشه و دست ساز هست و فکر نکنم برای کاوش نتیجه ای بده سلام دوست عزیز آقای جلالی. مگنتومتر نیست چون تست کردن با فلز جدید یک قوطی حلبی جای روغن نباتی کهنه رو تقریبا 1/5 زده . آیا شما مشابه و عین این دستگاهو دیدی جایی؟ یک لوپ 45 سانتی داشته
|
جمعه 14 فروردین1394 - 7:00pm |
|
|
رامزین
کاربر فعال
|
رامزین نوشته است: دوستان سلام. این فلزیاب رو یک بنده خدایی آورده بود سر مکان که صاحب جا ازش عکسی انداخته گفت طرف گفته 10 متر میزنه و یک لوپ 45 سانتی هم داشته گویا من که تا گفت گرفتم طرف کلاش بوده. به نظرم پالسی باشه بهش نمیخوره vlf باشه چون اونا لپتاپ نمیخورن که. گفت یک لپ تاپ هم موقع دستگاه زدن داشته که باکس مادر رو مینداخته توی کیف پشت و لپ تاپ هم یک کیف در جلو روی سینه. این دو کیف هم سر هم میشدن مثل جلیقه میپوشیده. اون باکس دست چپ توی تصویر هم میگرفته دستش. لوپم اون یکی دستش! از این مبدل هایی که پالسی رو تصویری میکنه استفاده شده به نظرم. حالا نظر دوستان چه باشد! کسی از دوستان میشناسه این فلزیابو؟ فکر کنم جزء فلزیابهای گمنام امام زمان هستش!
|
جمعه 21 فروردین1394 - 12:29pm |
|
|
ارجمند
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 بهمن1393 - 5:31pm پست: 182 محل اقامت: تهران
|
این فلز یاب تو تهران تولید میشه یک متر بیشتر عمق نداره و pi هستش...
|
جمعه 21 فروردین1394 - 6:37pm |
|
|
|