باسلام
دوستان گرامی ومدیرسایت باتوجه به تجربه شمادرساخت مدار بدون هیچ بی طرفی نظرتون رادرمورداین کیت بیان کنید من قصدخریداین کیت رادارم قیمتش هم 450هزارتومان هست آیا به نظرشمابدون توجه به قیمتش باتوجه به کاراییش ازلحاظ فنی ودرمقابل مدار های ساخت شده توسط کاربران این سایت ارزش خریدداره یانه؟وبه نظرشما حداکثرعمقش چقدره آیااین توضیحاتی داده درسته
اینم لینک عکس مدار کیت فلزیاب:
این نمای شماتیک مدار
http://8pic.ir/images/25np68wb06s9ozxn3xmv.jpgاینم نقشه مدار
http://8pic.ir/images/yixb6uhi9es80fznlbpv.gifاینم توضیحات مهندسین سازنده کیت:
کیت فلزیاب با عمق کاوش بیش از 6 متر و قدرت تفکیک و حفریابی
کیت فلزیاب مدل E.98 یکی از محصولات شرکت افق ایده پردازان با قابلیت های متفاوت و ویژیگی های برجسته در بین دیگر محصولات مشابه می باشد. در طراحی و ساخت این کیت فلزیاب سعی شده است تا بیشتر مشکلات مشترک و اصلی در بین سایر محصولات مشابه نظیر نداشتن عمق کاوش مناسب، نبود ثبات و پایداری در هنگام کاوش، تنظیمات و بالانس کردن سخت دستگاه و همچنین عدم وجود سیستم تفکیک و حفریاب و چندین مشکل دیگر به طور کلی در کیت فلزیاب فوق حرفه ای و قدرتمند مدل E.98 از بین برود.
در طراحی و ساخت این کیت فلزیاب از دو میکروکنترلر قدرتمند از خانواده میکروکنترلرهای AVR استفاده شده است، که نسبت به سایر میکروکنترلرهای هم خانواده خود دارای حافظه Flash و EEPROM بیشتر، قدرت پردازش بسیار بالا و همچنین مبدل آنالوگ به دیجیتال ADC داخلی با دقت و پایداری بالا برخوردار می باشد. از آنجا که در ساخت و طراحی این کیت فلزیاب از دو میکروکنترلر قدرتمند خانواده AVR استفاده شده است، نسبت به سایر فلزیاب های دیجیتالی دیگر برتری چشم گیری دارد.
نتیجه عمق کاوش کیت فلزیاب مدل E.98 برای سینی فلزی 20*30 سانتی متری
:: لوپ 35 سانتی متری : 1.80 تا 2 متر (یک سکه بهار آزادی 35 تا 40 سانتی متر)
:: لوپ 45 سانتی متری : 2.5 تا 3 متر
:: لوپ 1 متری : 4.5 تا 5 متر
:: لوپ 2 متری : حداکثر 9 متر
دانلود پروژه ساخت دستگاه فلزیاب RF
دسته بندی: الکترونیک, مدارات فلزیاب28ام فروردین, 1394
دانلود پروژه ساخت دستگاه فلزیاب RF
در این بخش دانلود پروژه ساخت دستگاه فلزیاب RF, توسط تیم الکترونیک ۹۸ برای شما علاقه مندان به پروژه های حرفه ای الکترونیک و مدارات ساخت فلزیاب آماده شده است. مدار از دو اوسیلاتور RF استفاده می کند. فرکانس های هر دو اسیلاتور در 5.5MHz با هم یکی می شوند اولین اسیلاتور RF از ترانزیستور T1 به شماره BF-494 و فیلتر سرامیکی 5.5MHz تشکیل شده است. دومین اسیلاتور در واقع نوعی اوسیلاتور کوپتیس است که توسط ترانزیستور T3 به شماره BF-494 و القاگر L1 (که در ادامه درباره آن توضیح خواهیم داد) شناخته می شود، به موازات خازن تریمر VC1 نصب شده است.
فرکانس های FX-FY (منظور از فرکانس Fx فرکانس تولید شده توسط کریستال 5.5MHz و فرکانس Fy فرکانس تولید شده توسط سیم پیچ جستجو L1 و خازن VC1 می باشد) این دو اسیلاتور در ترانزیستور میکسر T2 به شماره BF-494 با یکدیگر ترکیب می شوند و تفاوت آن ها یا بسامد زنه ای خروجی Fx-Fy از ترانزیستور کلکتور T2 به مرحله یابنده وصل شده که شامل دیودهای D1 و D2 به شماره QAV79 هستند.
خروجی یک ولتاژ DC متغیر است که بر اثر گذر از فیلتر پایین گذر توسط مقاومت R12 و دو عدد خازن 15nf به نام های C6 و C10 شناخته شده است. بعد از آمپلی فایر (آی سی تقویت کننده)IC1 به شماره TDA2822 توسط کنترل شدت صوت VR1 عبور کرد و باعث تغذیه خروجی توسط بلندگوی 80 اهمی می شود. سیم پیچ L1 را می توان به وسیله 15 دور سیم 25SW6 به روی قابی به قطر 10 سانتی متر و با عایق کاری ساخت.
نقشه شماتیک مدار دستگاه فلزیاب RF
نقشه شماتیک مدار دستگاه فلزیاب RF
به طور کلی عملکرد مدار به اینگونه می باشد، هنگامیکه فرکانس تولید شده توسط سیم پیچ جستجوگر L1 و خازن متغیر VC1 با فرکانس تولید شده توسط کریستال اسیلاتور 5.5MHz یکی باشد هیچ صدای بوقی از بلندگو شنیده نمی شود و بلعکس وقتی که سیم پیچ جستجو از کنار شی فلزی عبور می کند، به دلیل آنکه شی فلزی شدت القاگری را در سیم پیچ عوض می کند و در نتیجه باعث تغییر فرکانس اسیلاتور دوم می شود، دیگر فرکانس FX و Fy با هم برابر نیستند و در نتیجه صدای بوق از بلندگوها شنیده خواهد شد