نویسنده |
پیغام |
.55farhad
کاربر فعال
|
با سلام و عرض ادب به دوستان انجمن مخصوصاً استاد بزرگوار مهندس حمید عزیز و آقا مهدی و سایر دوستان، و با تشکر فراوان از مردی با دلی به وسعت دریا و انسانی بسیار صادق که دستگاه فلزیاب FPI را ساخته و در اختیار عموم آنهم بدون چشمداشت قراردادهاند و بازهم تشکر و قدردانی بهخاطر راهنماییهای بسیار خوب و دلسوازانه که دستگاه فلزیاب پالسی را با زبانی ساده و روان برای همه توضیح دادهاند بطوریکه هرکس الکترونیک را بداند و با برنامهنویسی آشنا باشد، با کمی استعداد و تلاش میتواند دستگاهی پالسی هرچند ساده برای خود بسازد. بنده بهعنوان شاگرد انجمن و همچنین استاد گرامی و با توجه به توضیحات و راهنماییهای ایشان توانستهام پس از حدود دو سال دستگاه سار-1 را طراحی و ساخته و با کمال میل در انجمن در اختیار عموم قراردهم. شاید بدین وسیله توانسته باشم بهعنوان شاگرد درس خود را پسدهم و همچنین برای سایر دوستان مفید باشد. این دستگاه (سار-1) قابلیت تفکیک ندارد و همچنین به هیچوجه با دستگاه فلزجو (FPI) قابل مقایسه نیست، زیرا همچنان که قبلاً توضیحدادهام دستگاه FPI را که استاد حمید ساختهاند میتوان با صراحت گفت که در بالاترین سطح اینگونه دستگاهها است و بالاتر از آن شاید درحد تجملات باشد. بنده ساخت این دستگاه را به دوستانی که مایل به ساخت این دستگاه جهت بالابردن سطح معلومات خود هستند و همچنین قبلاً در ساخت این نوع دستگاهها تجربه داشتهاند توصیه میکنم. ورژن 3 به تاریخ 24 تیر 96:
ورژن 4 به تاریخ 20 دی 96:
ورژن 5 به تاریخ 4 مرداد 98:
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 29 اردیبهشت1396 - 5:06pm |
|
|
.55farhad
کاربر فعال
|
مدارک راهنما
|
جمعه 29 اردیبهشت1396 - 5:26pm |
|
|
.55farhad
کاربر فعال
|
hex
|
جمعه 29 اردیبهشت1396 - 5:33pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
ممنون دوست عزیز اکه امکان داره در مورد ثبات و عمق زنی دستگاه ساخت خودتون کمی توضیح بدید
خدايا مددی کن
|
جمعه 29 اردیبهشت1396 - 5:33pm |
|
|
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
تبریک میگم دوست عزیز شما نیز دل بزرگی دارید یک افتخار ایرانی دیگر امیدوارم که باعث پیشرفت و یادگیری علامندان شود بنظر بنده ، از همین ابتدا ، راه سودجویی از مدار را به هر طریقی که دوست دارید ، ببندید به امید آینده ای روشن برای این مدار
لا اله الا هو
|
جمعه 29 اردیبهشت1396 - 5:39pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
سنه دژ نوشته است: تبریک میگم دوست عزیز شما نیز دل بزرگی دارید یک افتخار ایرانی دیگر امیدوارم که باعث پیشرفت و یادگیری علامندان شود بنظر بنده ، از همین ابتدا ، راه سودجویی از مدار را به هر طریقی که دوست دارید ، ببندید به امید آینده ای روشن برای این مدار لایک
خدايا مددی کن
|
جمعه 29 اردیبهشت1396 - 5:43pm |
|
|
Farshadh54
کاربر حرفه ای
|
دوست گرامی جناب فرهاد خان منم به نوبه خودم بهتون تبریک میگم از اینکه به موفقیت رسیدید بسیار خوشحالم و ارزوی موفقیت براتون دارم
|
جمعه 29 اردیبهشت1396 - 5:53pm |
|
|
arash kamangir
کاربر حرفه ای
|
بزرگواربسیارممنونم که دانش خودت رودراختیاردوستانت قراردادی وبافراق دل درموردمداروراهنمایی های لازم برای راه اندازیش فایل تهیه کردی مطالعه کمی روی مطالب داشتم تنظیم دیلی وپهنای پالس گزینه های خوبی برای نتیجه گیری مطلوبه امابنظرم تنظیم فرکانس هم بنوبه خودش تاثیرگذاروواجبه چراکه درفرکانسهای پایین اگه ثبات بهترمیشه حساسیت به اهداف خصوصافلزات باارزش کم میشه وبالعکس واقعیتش من جایی درخصوص فرکانس کاری دستگاه ویاقابلیت تنظیمش مطلبی ندیدم بنابراین اگه به اینگونه باشه واجبه که دربرنامه دستگاه این موردروهم لحاظ کنی بنظرم فرکانس بین 60هرتزالی600-700هرتزمطلوب باشه بازهم ازصداقت ونیک اندیشیت سپاسگزارم
|
جمعه 29 اردیبهشت1396 - 8:48pm |
|
|
.55farhad
کاربر فعال
|
با عرض سلام و سپاس فراوان از شما دوستان گرامی و با آرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیز دستگاه سار-1 تقریباً میتوان گفت تجربهای نو است و دستگاهیست در حد برن یا کولن و... که قابلیت تفکیک ندارد و از امتیازات آن میتوان به فرکانس بسیار پایین و ثبات خوب و بُردی مناسب (با توجه به اندازه لوپ و اتصال صحیح لوپ به دستگاه) اشارهنمود. و ضمناً دستگاه احتیاج به صفر کردن پیدرپی ندارد؛ بطوریکه با تنظیم پهنای پالس و دیلی براحتی در آستانه تنظیم قرارمیگیرد و همچنین به نسبت فاصله فلز با دستگاه صدا تغییر میکند. ضمناً استفاده از دستگاه هیچ محدودیتی ندارد و برای عموم آزاد است.بنده پشنهادم به دوستان با تجربه این است که ابتدا چند نفر زحمت کشیده دستگاه را بسازند وبا آن تجربه کسب نموده در صورت راضی بودن به بقیه دوستان توصیه وکمک کنند .بنده هم در خدمت همه دوستان هستم. باز هم بهترین وحرفه ای ترین دستگاه پالسی را FPI ساخت مهندس حمید عزیزمی دانم و به همه توصیه می نمایم.
|
جمعه 29 اردیبهشت1396 - 9:31pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ممنون فرهاد عزیز. خسته نباشین. خواهش میکنم. تلاش قابل تقدیری انجام دادین که ارزش اون با منتشر کردنش قطعا خیلی بیشتر هم میشه. امیدوارم برخی مدعیان هم این روش کاری رو دنبال کنن چون مطمئنا به نفع همه از جمله خودشون هست. من اشکال مشخصی در مدار نمیبینم. البته بنظر میاد برخی جزئیات رو با عنایت به مدار فلزجو در نظر گرفتین! بهرحال امیدوارم دوستان علاقه مند استفاده لازم رو ببرن و نکات و پیشنهاداتی که مطرح میشه مفید واقع بشه. اگر هم لطف کنین فیلم کوتاهی از نحوه کارکرد مدار بگیرین میتونه بیشتر به فهم سیستم کار مدار کمک بکنه.
|
جمعه 29 اردیبهشت1396 - 9:58pm |
|
|
|