fباسلام
ای کاش اطلاع رسانی دوستان به موقع بودویک شیرپاک خورده ای به من میگفت که اصل مدارهمون مدار9من شیرده خودمونه تابا خریدش مرتکب اشتباه نمیشدم بعضی مواقع اطلاع رسانی بموقع ازارائه یک مدارکاملاحرفه ای هم مفیدتره
نمیدونم چطوراین گروه به خودش اجازه داده که این فلزیاب روبافلزیاب بی همتای لورنزمقایسه کنه دقیقامثل مقایسه ماشین ژیان باماشین بنز
واقعیتش باتوجه به تبلیغات زیاداین فلزیاب دراینترنت (ادعای ثبات خوب وبردبالاوطراحی توسط تیم سیلیکون دیوایس)این فلزیاب روخریدم اما متاسفانه حقیقت ماجراچیزدیگه ای هست
اصل فلزیاب همون مداراقای هدایتی است فقط بااین تفاوت که ازباطری12ولت استفاده میکنه وتغذیه مثبتش رو5ولت درنظرگرفته وتغذیه منفی ایسی هاحذف شده فقط خروجی ایسی 4151به نمایشگرگرافیکی وصل شده خوب پس طراحی مدارکه قبلاحدودسال1380انجام شده اون هم اونوراب اماتیم فوق کجاش نقش داشته نمیدونم؟شایدقسمت نمایشگرمنظورشونه
تافلزیاب به دستم رسیدونگاهی به مدارش انداختم همه چیزبرای من روشن شد
خریدمن متاسفانه نتیجه قابل انتظارنداشت چون نه ثباتش خوبه ونه قدرتش بیشترازانتظاره چون منطقاوعملا باکم شدن میزان تغذیه مدارقدرتش هم بطورطبیعی افت کرده یعنی میشه گفت که مطمئناقدرتش ازTL12000کمترخواهدبود
نمیخوام بیشترتوضیح بدم و قضاوت بجای عموم کنم لطفادوستانی که قصدخریدشودارندکمی تامل کنندتابه کمک کاربرانی که قبلاخریدداشتن نتیجه گیری های عملیشون هم اعلام بشه شایداشتباه ازتنظیمات ضعیف من ویاکیفیت پایین فلزیاب من بوده ونظربقیه چیزدیگه باشه